Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Royal Oak

Tilbring 1-2 overnatninger i et nyopført luksushus i Sønderjylland, og nyd en gastronomisk middag af høj klasse. Pris pr. person.

Royal Oak

Tilbring 1-2 overnatninger i et nyopført luksushus i Sønderjylland, og nyd en gastronomisk middag af høj klasse. Pris pr. person.

Sæt kurs mod Syddanmark, og lad jer forkæle med et ophold i et nyopført luksushus hos Royal Oak i Jels ved Rødding. Herfra kommer I nemt til flere større byer såsom Haderslev og Kolding, og der er rig mulighed for dejlige gåture i de flotte omgivelser, hvor I virkelig kan mærke freden og roen sænke sig. 

 

Som en del af jeres ophold kan I også se frem til en 5-retters gastronomisk middag i restauranten, hvor der serveres klassiske retter med et moderne twist, og hvor stedets personlighed og kærligheden til råvarerne tydeligt skinner igennem.

 

Særligt for dette ophold:

 • Bo i et flot og luksuriøs hus med biopejs og mulighed for spa
 • Inkl. 5-retters gastronomisk middag
 • Tæt på Ribe, Haderslev, Kolding og UNESCO-byen Christiansfeld, som byder på både byliv og spændende oplevelser

 

Vælg mellem følgende ophold:

1 overnatning:

 • 1 overnatning i nyopført luksushus med smuk udsigt
 • 5-retters gastronomisk middag i Restaurant Royal Oak
 • Dejlig morgencomplet

Sweetdealpris 1.349 kr. Normalpris 2.198 kr. Spar 38 %

   

  2 overnatninger:

  • 2 overnatninger i nyopført luksushus med smuk udsigt 
  • 5-retters gastronomisk middag i Restaurant Royal Oak på ankomstdagen
  • "Ugens klassiker" i Restaurant Royal Oak på andendagen
  • Dejlig morgencomplet begge dage

  Sweetdealpris 2.300 kr. Normalpris 3.796 kr. Spar 39 %

   

  Prisen er pr. person ved min. 2 personer pr. værelse.

   

  Bemærk: Kommer I 2 personer, får I et dobbeltværelse med eget bad og toilet samt egen terrasse, opholdsrum og køkken. Kommer I 4 personer, har I hele huset for jer selv. Max 4 personer pr. hus.

   

  Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra den 1. oktober 2023 til og med den 1. april 2024.

   

  Vær opmærksom på, at restauranten har lukket søndag, mandag og tirsdag aften.

   

  Tillæg og tilkøb

  Aftales og afregnes direkte med Royal Oak.

  • Der er udendørs spa i alle huse. Brug af spaen kan tilkøbes for 500 kr. uanset længden på opholdet
   Ønsker I, at spaen er opvarmet ved ankomst, bedes I kontakte Royal Oak senest 1 dag i forvejen på tlf.: 74 55 32 94 eller på mail til info@royaloak.dk
  • Indendørs golfsimulator: 175 kr. pr. time
  • Royal Oaks 18-hullers mesterskabsgolfbane: 300 kr.
   OBS: Muligt såfremt banen er åben
  • Minigolf for voksne: 75 kr. pr. person
  • Minigolf for børn: 50 kr. pr. person
  • Mulighed for at bade i Jels sø fra privat badebro samt leje af privat sauna: 350 kr. for 3 timer. I tænder selv op (optænding og opvarmning tager ca. 45 min.)
  • Padle inkl. bat: 200 kr. for 1 time
   (Bolde kan tilkøbes i receptionen)

   

  Royal Oak

  Der er rum til forkælelse, når I tjekker ind i et af Royal Oaks nyopførte luksushuse, der er indrettet med to dobbeltværelser, eget køkken, opholdsstue med biopejs, to badeværelser og en terrasse med jeres egen personlige spa, som I kan benytte mod et tillæg, hvis der skal skrues lidt ekstra op for forkælelsen. Der er desuden en mindre terrasse ud for værelserne.

   

  Lige ved jeres hus finder I desuden Royal Oaks minigolfbane, som kan tilbyde masser af sjov for både børn og voksne, og I kan derudover prøve kræfter med den indendørs golfsimulator eller tage en runde på stedets forrygende 18-hullers golfbane.

   

  Royal Oak

  Royal Oak byder på en golfbane i absolut topklasse, hvor I foruden de gode faciliteter kan nyde godt af fantastiske, naturlige omgivelser med udsigt over Jels Nedersø fra adskillige huller. De rolige omgivelser og den idylliske stemning skaber de perfekte rammer for en afslappende og enestående golfoplevelse.

   

  I kan godt glæde jer til at skyde spillet i gang på de to meget varierede sløjfer, der er opbygget efter internationale standarder, og som de første i Danmark er opbygget efter amerikansk USGA-standard.

   

  Oplevelser i nærheden

  Selvom I sagtens kan få al tiden til at gå med hygge, aktiviteter og forkælelse på Royal Oak, kan vi også varmt anbefale at besøge nogle af de mange hyggelige byer, der omgiver Jels og Rødding. Christiansfeld, Haderslev, Kolding og Ribe byder alle på charmerende stræder og gader samt masser af shopping og byliv, og I finder derudover en stribe af besøgsværdige seværdigheder og attraktioner i alle fire byer.

   

  Christiansfeld

  Når I bor på Royal Oak, er der ikke langt til honningkagebyen Christiansfeld, der byder på en bymidte så unik og velbevaret, at den er på UNESCOs verdensarvsliste. Byen blev grundlagt af Brødremenigheden i 1773, og siden 1783 har glade gæster kunne fornøje deres smagsløg med de berømte honninghjerter fra Brødremenighedens bageri. Foruden bageriet finder I også Brødremenighedens Kirke og Brødremenighedens museum i den hyggelige by.

   

  Haderslev

  Når I besøger den historiske handelsby, Haderslev, er det et absolut must at lægge vejen forbi den 700 år gamle domkirke, der skyder op og imponerer fra sin plads på toppen af byen. Herfra kan I med fordel fortsætte til det store arkæologiske museum, hvor I kan se arkæologiske fund og gå på opdagelse i den fascinerende sønderjyske oldtid.

   

  Har I brug for at få strakt benene, kan I opleve den ægte købstadscharme, når I begiver jer ned gennem byens små brostensbelagte gader, eller I kan trække ned til Haderslev Dampark, hvor I kan slentre en tur mellem de smukke blomsterbede, roser og krydderurter.

   

  Kolding

  Blot 25 minutters kørsel fra Royal Oak finder I Kolding, der, foruden at være en hyggelig by med masser af shopping- og oplevelsesmuligheder, også byder på naturrige omgivelser med skove, fjord og strande. 

   

  I selve byen er det helt oplagt at besøge kunstmuseet Trapholt og ikke mindst Koldinghus, der er Jyllands sidste kongeborg.

   

  Ribe

  Ribe er Danmarks ældste by, og her kan I bl.a. opleve Ribe Domkirke, de historiske, gamle gader og de brostensbelagte stræder. Der er også mulighed for at få guidede ture rundt i den historiske by. 

    

  Vil I vide mere om Ribes historie, er det helt oplagt at besøge museet Ribes Vikinger, der fortæller om, hvordan byen blev grundlagt tilbage i år 700. På Ribe VikingeCenter bliver historien levendegjort - også med forskellige aktiviteter. 

   

   

  Royal-Oak.jpg

  Ophold på Royal Oak

  Her finder du os

  Sweetdeal
  Gammel Kongevej 60,16
  1850 Frederiksberg C

  Tlf: +45 82 82 00 04
  kundeservice@sweetdeal.dk
  CVR nr: 40066284

  Om Sweetdeal

  Tilbudsmail