Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Hotel Dania

Besøg naturskønne Silkeborg med et ophold på Hotel Dania inkl. 1 overnatning i dobbeltværelse m.m. Pris pr. person.

Hotel Dania

Besøg naturskønne Silkeborg med et ophold på Hotel Dania inkl. 1 overnatning i dobbeltværelse m.m. Pris pr. person.

Siden 1848 har Hotel Dania ligget på Torvet i Silkeborg. Et unikt, klassisk og moderne hotel, hvor traditionen og udvikling forenes i skøn harmoni. Her kan I læne jer tilbage og nyde den elegante og diskrete luksus, som danner rammen om jeres ophold.

 

Hvis væggene kunne tale, ville I høre historier om kendte danske og internationale forfattere, kunstnere, skuespillere og royale. Hotellet er også fortsat samlingspunkt for byens forretningsliv og aktiviteter.

 

Særligt for dette ophold: 

 • Historisk hotel i elegant og moderne stil 
 • Gode udflugts- og shoppingmuligheder i naturskønne omgivelser 
 • Central placering midt i hyggelige Silkeborg

 

Vælg mellem følgende ophold: 

Pakke 1:

 • 1 overnatning i et dejligt standard dobbeltværelse på Hotel Dania
 • Lækker morgenbuffet
 • Et glas rød- el. hvidvin eller en kop kaffe el. te i hotellets bar
 • Gratis wi-fi

Sweetdealpris 449 kr. Normalpris 949 kr. 

 

Pakke 2: 

 • 1 overnatning i et dejligt standard dobbeltværelse på Hotel Dania
 • 2-retters middag i Brasserie & Restaurant Underhuset (ekskl. drikkevarer)*
 • Lækker morgenbuffet
 • Gratis wi-fi

Sweetdealpris 649 kr. Normalpris 1.399 kr. 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. 

 

Opholdet kan benyttes med ankomst fra den 19. september 2023 til og med den 1. august 2024.

 

Vær opmærksom på, at opholdet skal være booket senest den 1. februar 2024.

 

Bemærk, det er ikke muligt at forlænge opholdet ved at benytte flere værdibeviser i forlængelse af hinanden, men I er velkommen til at tilkøbe en ekstra overnatning på hotellet i forlængelse af jeres Sweetdeal ophold.

 

*Hotel Dania’s Brasserie Underhuset er lukket om søndagen og på helligdage. Ankommer I på de dage, kan I i stedet for spise en frokost dagen efter, hvis det ønskes.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Hotel Dania 

 • Ved køb af pakke 1: Tillæg ved ophold torsdag, fredag og lørdag samt helligdage (begge dage inkluderet): 189 kr. pr. person
 • Ved køb af pakke 2: Tillæg ved ophold torsdag, fredag og lørdag samt helligdage (begge dage inkluderet): 269 kr. pr. person
 • Opgradering af værelse: Ret venligst henvendelse til hotellet for merpris
 • Parkering: 120 kr. i døgnet i 2023 og 130 kr. i døgnet i 2024
 • Ændring af booking: 120 kr. i 2023 og 130 kr. i 2024

 

Ønskes der at medbringe en hund på hotellet, kan det kun ske på forespørgsel direkte til hotellet.

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00-18.00 (Ønsker I, at ankomme senere, skal hotellet kontaktes senest 3 dage inden ankomst).

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Om Hotel Dania

Siden 1960 har hotellet været i familien Jørgensens eje, og gennem årene har Hotel Dania løbende gennemgået en nænsom renovering, med respekt for hotellets historie. Dette betyder derfor, at hotellet i dag fremstår, som et moderne, indbydende og funktionelt hotel.

 

Med hotellets centrale beliggenhed, midt på byens smukke Torv, er i garanteret en dejlig oplevelse i Silkeborg. Tæt på det hele; omringet af de naturskønne Silkeborgsøer og skove, smukke golfbaner, spændende og inspirerende specialbutikker, restauranter og caféer, latinerkvarteret, gallerier, museer og kunstudstillinger.

 

Brasserie Underhuset

Brasserie ”Underhuset” er blandt de bedste Brasserier i verden. Det er den blevet kåret til at være af Fransk komite af gastronomer. Brasserie "Underhuset" er også ridder af den verdensomspændende gastronomiske orden "Chaîne des Rôtisseurs". Køkkenet lader sig inspirere af årstidernes udbud af råvarer og lægger stor vægt på en optimal madoplevelse. Der serveres både dansk og fransk køkken. Maden er i absolut særklasse.

 

Sådan skal I bo

I kommer til at bo på moderne værelser, som alle har smart TV og hurtigt bredbånd. Værelserne har eget toilet/bad og hårtørrer. Der er strygebræt og strygejern samt gratis wi-fi på værelset. Hotellets engagerede og servicemindede personale vil stå dig bi under hele opholdet. Kort og godt, du vil føle dig hjemme, når du er ude.

 

Om området

Hotellet ligger midt på torvet, hvor der ofte er fuld af liv og glade dage. I handelsgaderne venter jer både shopping, caféer og restauranter. Også et besøg på Museum Jorn, Silkeborg Bunkermuseum eller en sejltur med Hjejlen er ganske anbefalelsesværdigt. Ikke langt fra midtbyen kan I nyde en skøn gåtur langs vandet, hvor Hjejlen, kanoer og både sejler. I kan også bevæge jer ind i skoven til byparken 'Indelukket', hvor naturen udfolder sig , og der er plads til både ro og aktiviteter. 

 

Udenfor byen venter det fantastiske kuperede terræn, der er så kendetegnende for området, og er køreturen værd i sig selv. Her venter en overflod af skove, søer og ikke mindst Himmelbjerget, der efter de mange skridt, byder på en fantastisk udsigt på toppen af det, man engang troede var Danmarks højeste punkt.

 

Har I lyst til en køretur er både Moesgaard Museum ved Aarhus, Skanderborg by og Ejer Bavnehøj ved Ejer Bjerge et besøg værd.

 

 

Hotel-Dania-Sweet.jpg

Ophold på Hotel Dania

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail