Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Rundrejse i Nepal

11 dages eventyr med dansktalende rejseleder. Oplev bl.a. den utrolige solopgang over Himalaya. Rejs fra CPH i nov.-jan.

Rundrejse i Nepal

11 dages eventyr med dansktalende rejseleder. Oplev bl.a. den utrolige solopgang over Himalaya. Rejs fra CPH i nov.-jan.

Tag med Over Alle Bjerge på en fortryllende 10 dages rundrejse til Nepal på "Verdens tag". Eventyret starter i den sprudlende hovedstad Kathmandu og fortsætter ud i den vilde natur i Chitwan Nationalpark, hvor der er en storslået udsigt til verdens højeste bjerge i Pokhara.

 

På rejsen kommer I også tæt på de hellige templer, hyggelige gamle byer, Himalayas bjerge, risterrasser og måske en levende gudinde.

 

Særligt for denne rejse:

 • Oplev solopgangen over Himalaya
 • Bliv væk i Katmandus labyrint af gader og se næsehorn i junglen
 • Inklusive erfaren dansk rejseleder, der gør historien levende

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København - Katmandu t/r (via Dubai med Emirates)
 • 23 kg bagage og 7 kg håndbagage
 • 2 måltider om bord på flyet
 • 11 dages program inkl. nævnte udflugter (se programmet nedenfor)
 • Entré på alle nævnte udflugter
 • Safari i Chitwan National Park
 • Fuld pension på Jungle Resort I Chitwan (2 x morgenmad/frokost/aftensmad)  
 • Overnatninger på gode mellemklasse hoteller
 • Morgenmad alle dage
 • Nepalesisk aften med lokal mad, underholdning og musik (afskedsmiddag)
 • Erfaren dansk rejseleder Mads Nielsen
 • Nepalesisk lokalguide

 

Rejseperiode:

 

Afrejse fra København den 20. - 30. november 2023.

 • Dobbeltværelse: Sweetdealpris 18.995 kr. 
 • Enkeltværelse: Sweetdealpris 21.995 kr. 

 

Afrejse fra København den 6. - 16. januar 2024.

 • Dobbeltværelse: Sweetdealpris 18.995 kr. 
 • Enkeltværelse: Sweetdealpris 21.995 kr. 

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at bo på dobbeltværelse.

 

Der er et begrænset antal rejser til salg. 

 

Betaling:

Der betales et depositum på 4.000 kr. 

Ved depositumbetaling betales restbeløbet for rejsen til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse via bankoverførsel. Restbeløbet kan ikke betales med betalingskort. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at I tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Forsikringer (Afbestillingsforsikring og rejseforsikring)
 • Øvrige måltider. Mulighed for at spise på de hoteller I bor på
 • Drikkevarer til måltiderne
 • Drikkepenge. Beregn ca. 300 kr.
 • Sen udtjekning sidste dag (pt. 64$ per dobbeltværelse og 52$ for single)
 • Visum til Nepal. Koster pt. 30 USD. Over Alle Bjerge sender en vejledning

 

Se flyinformation længere nede.

 

Dagsprogram

Dag 1 - Eventyret begynder

I flyver med Emirates Airways fra København om eftermiddagen. Der er fin plads ombord og mange underholdningsmuligheder. Der er to gratis måltider på flyveturen. I har en mellemlanding i Dubai, når I er halvvejs med en passende længde på ca. 2,5 time. Nok til at strække benene, få en kop kaffe og finde til næste gate i ro og mag.

 

Dag 2 - Ankomst til Katmandu

I flyver ind over Nepal og har en af verdens flotteste indflyvninger, hvor man på en god dag kan se nogle af verdens højeste bjerge fra sit vindue. Det giver den helt rigtige stemning af eventyr, og man fornemmer, at man er landet på ”Verdens tag”. I ankommer til Katmandu om morgenen og tager en kort udflugt, inden I tager til hotellet.

 

I begynder ved Durbar-pladsen i Baktapur. Her får I de første indtryk af stemningen og atmosfæren i Nepal. Det er mange indtryk at suge til sig, og man tager sig selv i, blot at stå og kigge på de mange mennesker og livet, som suser forbi mellem paladser, munke og farverige blomster. Selvom det er ovenpå en rejsedag har man ikke lyst til at skulle hjem igen, når man lader sig rive med af stemningen.

 

Dag 3 - Katmandus paladser og templer

Nepals hovedstad Katmandu er i dag rammen for første del af jeres fantastiske rejse i dette højtliggende land. Mange mener, at Durbar-pladsen er det mest interessante at se i Katmandu, og det er her I starter. Pladsens altdominerende bygningskompleks er det tidligere kongeslot, Hanuman Dhoka, som er større end resten af pladsens øvrige bygninger tilsammen. Gennem flere hundrede år boede skiftende konger i paladset, med den smukke hvide hovedbygning. Herefter begiver I jer til Swayambhunath, der er et af de vigtigste buddhistiske templer i Nepal. Stupaen her skulle efter sigende være ganske speciel. Den siges at være selvopstået og symboliserer det buddhistiske univers. Om eftermiddagen kører I ud af storbyen til Katmandus sydlige del, over Bagmati-floden og ind i Patan. Her finder I også en Durbar-plads som i går, hvor der er endnu flere smukke templer til de store hinduistiske guder. Patan er et godt sted at købe souvenirers som fx smykker, Buddhastatuer og masker.

 

Dag 4 - Mod Chitwan Nationalpark

Dagen i dag tager jer fra hovedstaden gennem bjergene til Chitwan. Chitwan Nationalpark ligger her i regionen og er Nepals første nationalpark. Den huser bl.a. indiske pansernæsehorn, bengalske tigere, gavialer, leoparder, elefanter og mange andre sjældne dyr. På vejen hertil nyder I naturen og gør et par stop, inden I kommer frem til jeres jungle-resort, hvor I tilbringer de næste par nætter. Om eftermiddagen slapper I af på hotellet, hvor der vil være præsentation af safarien. Parken er blevet en del af verdenskulturarven under UNESCO, og I skal ud og se junglen på helt tæt hold allerede fra i morgen tidlig.

 

Dag 5 - Safari i Chitwan Nationalpark

Den store safaridag. I dag forsøger I at komme så tæt på de vilde dyr som muligt. Junglen danner rammen for en dag, som står i naturens og dyrenes tegn. Chitwan Nationalpark, der med sine 932 km2, ligger omkring Narayani-floden, spreder sig ud over meget varierende terræn og landskab. Her er både højstammet tør skov over i lavere tættere skov med flydende floder og vidtstrakte sandbanker. I søger ud i junglen, når aktiviteten hos dyrene er størst og lader jeres sanser stimulere.

 

Dag 6 - Fra lavlandet mod Pokharas bjerge

I forlader Chitwans jungle og kører mod Pokhara i bjergene. Dette smukke sted med udsigt til mange af verdens højeste bjergtinder er et knudepunkt for oplevelser. Pokhara er et af de smukkeste steder i hele Nepal. Denne bjergby med udsigt til Himalaya kunne ikke være placeret bedre. Søen som byen leder ned til, gør hele området meget romantisk, og man kan bruge mange timer på at sidde og nyde synet af natur i verdensklasse. Om eftermiddagen vil rejselederen tage de, som vil med ned til søen i byen. Dette fantastiske skue kan I ikke vente til i morgen med at opleve.

 

Dag 7 - Spektakulær udsigt til Himalayas storhed

I stiller vækkeuret til lidt tidligere end normalt. Solopgang ved Sarangkot er noget selv de lokale elsker at komme for at opleve. Solopgangen på toppen af klippen med udsigt over Himalayas smukke tinder er den perfekte måde at starte dagen i Pokhara på. Efter solopgangen skal I tilbage til søen, som I så i går. Her venter en smuk lille sejltur over til den anden side, hvor I skal på en lille vandring. Ikke nogen bjergbestigning, men man får gang i benene, når I går op til fredsstupaen på toppen. Fantastiske udsigter der til stadighed overgår hinanden her, hvor der males med naturens store palet.

 

Sidste stop i dag bliver ved den gamle basar og Binbdyabasini-templet, hvor lokalt håndværk bliver solgt til de mange besøgende. Templet som er helligt for hinduerne, der kommer og tilbeder Durga ved at lægge små forstenede og nu uddøde sneglelignende dyr.

 

Dag 8 - Livet langs landevejen til Katmandu

Det er altid en oplevelse at se mylderet langs vejen og de små byer, I kører igennem. Her er det som om, at tiden har stået stille med de lave murstenshuse og markeder, der sælger grøntsager og kød i små boder langs landevejen. Havde der været motorveje rundt i Nepal, havde det ikke være det samme land. Det er en del af kulturen og dagligdagen i Himalaya at transport tager tid.

 

Dag 9 - Den store stupa Boudnath og Pasupathinath

I dag besøger i den ikoniske Boudhnath-stupa. Buddhisternes store helligdom, der skuer ud mod de fire verdenshjørner, med Buddhas vagtsomme øjne. Her er et fantastisk menneskeliv og et flot farveorgie, mens I går rundt på pladsen. Ved Shiva-templet Pasupathinath kommer sadduerne på pilgrimsrejse. Her sker altid noget religiøst, da den hellige flod Bagmati løber ved templet.

 

Aftenen byder på ”Nepalesisk Aften”. Her kan I sammen reflektere over jeres tur og nyde en traditionel nepalesisk anretning og se på gammel Nepalesisk dans. En stor oplevelse og en passende afskedsmiddag for hele gruppen.

 

Dag 10 - Afrejse fra Himalaya

Den sidste dag i Katmandu er til fri disposition, så der er god tid til at suge de sidste indtryk til sig og gå en tur på jagt efter den rigtige souvenir. Thamel-distriktet er det helt rigtige sted for sådan en dag. Her finder man en labyrint af små gader med boder, cafeer, boghandlere og restauranter. Man kan købe buddha figurer, bedeflag, traditionelt nepalesisk tøj og Gurkha knive (husk våbentilladelse). Det oser af hygge og man kan bruge lang tid her.

 

Tag f.eks. en kold Everest øl på baren ”The Rum Doodle”, som er et populært sted for bjergbestigere. Her har alle de store været forbi og sætte deres autograf på væggen: Edmund Hillary, Reinhold Messner, Ang Rita Sherpa og Rob Hall. Det er kutyme, at man fejrer en tur på bjerget med en øl her, og har man været på toppen af Mount Everest kan man drikke gratis på baren.

 

I tager fra hotellet efter aftensmaden. Vil man beholde værelset helt til aften kan man betale et gebyr i receptionen.

 

Dag 11 - Ankomst til Danmark

Efter en tur for livet går turen nu atter mod Danmark med en pakket kuffert og rygsækken fyldt med oplevelser. I ankommer til Danmark omkring frokosttid.

 

Der tages forbehold for ændringer i programmet.

 

Om rejseleder Mads Nielsen

Mads har fra en tidlig alder haft en stor rejselyst og har gennem de sidste 10 år boet i udlandet. Mads' udlængsel har bragt ham så forskellige steder som Caribien, Mellemøsten og Asien. Når Mads er rejseleder på en rundrejse holder han af at sætte seværdighederne i historisk perspektiv, men gør samtidig en dyd ud af at fortælle om dagligdagen og aktuelle begivenheder.

 

Mads har tidligere haft en karriere i forsvaret, og i uddannelsen som instruktør fandt han sin passion for formidling. Mads formår at forene den levende fortælling med præcis formidling af information, som skaber fundamentet for en god rejse.

 

Hoteller 

I skal bo på følgende hoteller:

 • Katmandu: Hotel Ambassador
 • Chitwan: Tigerland Safari Rsort
 • Pokhara: Mt. Kailash Resort 

 

Der tages forbehold for ændring af hotel til samme standard.

 

Flyinformation

Der flyves med Emirates.

Alle tider er lokale tider.

 

Flytider København:

 • Afgang København kl. 14.20
  Ankomst Dubai kl. 23.45
 • Afgang Dubai kl. 02.15
  Ankomst Katmandu kl. 08.00

 

 • Afgang Katmandu kl. 00.45
  Ankomst Dubai kl. 04.25
 • Afgang Dubai kl. 08.30
  Ankomst København kl. 12.30

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne/flyruterne.

 

Om Over Alle Bjerge

Over Alle Bjerge er et rejsebureau, der bygger på mere end 20 års erfaring med rundrejser i hele verden. Over Alle Bjerge tilbyder enestående, håndlavede rundrejser for nysgerrige danskere der ved, at der bag ethvert bjerg venter et uopdaget eventyr. Som oftest vil Over Alle Bjerges gæster gerne langt væk fra hjemstavnen til steder, med kun få andre turister har været; Det Tibetanske højland, Mayaernes glemte junglebyer eller bag jerntæppet i Nordkorea. Det er dog ikke altid at man skal langt væk for en storslået oplevelse hvilket man vil erfare på rundrejser i f.eks. Marokko, Balkan eller Portugal. Det er i mødet mellem kulturer at forståelse opstår og vi får et nyt perspektiv på os selv og den verden vi kommer fra.

 

På Over Alle Bjerges rundrejser er der altid en erfaren dansk rejseleder med der sørger for gode informationer og baggrundsviden samt at det praktiske glider let. Man er kort sagt i gode trygge hænder.

 

Over Alle Bjerge er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2894.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rejse til Nepal

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail