Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Flotte bryn med microblading

Få smukke, naturlige bryn med en microblading behandling til HALV pris hos Rihambahig.Clinic.

Flotte bryn med microblading

Få smukke, naturlige bryn med en microblading behandling til HALV pris hos Rihambahig.Clinic.

Trænger dine øjenbryn til en makeover? Med denne semi-permanente løsning får du flotte, naturlige bryn, som holder længere. Og så er du fri for at bruge tid på at rette brynene eller at tegne dem op foran spejlet hver morgen.

 

Microblading er en semi-permanent makeup metode, hvor man tegner hårstrå på det første lag af huden, så det ligner rigtige hår. Det giver dig et naturligt look med forbedret form, fylde og bredde på dine bryn.

 

Du får:

  • Microblading

Sweetdealpris 1.500 kr. Normalpris 3.000 kr. Spar 50 %

 

Om Rihambahig.Clinic

I klinikken står Riham, der er permanent makeup artist, og som brænder for at gøre en forskel. Hun er passioneret for at gøre dig til en smukkere version af dig selv og at til at give dig bryn, som du kan være helt tilfreds med. 

 

Hun arbejder ud fra at skabe et harmonisk resultat, så du kan føle dig smuk, og så din hverdag bliver lettere. Hendes klinik ligger på Vestre Teglgade lige overfor den gule bygning ca. 10 minutters gang fra Sydhavn st. og der er 2 timers gratis parkering ved klinikken.

Flotte bryn med microblading

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail