Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Behandling af bryn el. vipper

Få smukke, ensartede vipper eller bryn med et lash lift eller brow lamination hos Rihambahig.Clinic i Sydhavnen.

Behandling af bryn el. vipper

Få smukke, ensartede vipper eller bryn med et lash lift eller brow lamination hos Rihambahig.Clinic i Sydhavnen.

Drømmer du om at vågne op med flotte vipper? Eller gider du ikke bruge tid på at tegne dine øjenbryn op hver dag? Så har vi fundet en fantastisk deal til dig! Lige nu får du nemlig halv pris på at få ordnet dine vipper eller bryn med et lash lift eller brow lamination hos Rihambahig.Clinic. Behandlingerne giver dig smukke vipper eller bryn i ca. 6 uger, så det er rigtig godt givet ud!

 

Med et lash lift får dine vipper et flot buk og sort farve, der gør, at det ligner, du har mascara på. Men du slipper for at stå med vippebukkeren og mascaraen hver morgen. Brow lamination giver dine bryn en symmetrisk og ensartet form. Dine bryn vil se fyldigere ud, og hårene vil være fleksible, sådan at du kan style dem i den retning/form, du bedst kan lide. 

 

Du får:

  • Lash lift eller brow lamination

 

Sweetdealpris 250 kr. // Normalpris 500 kr. Spar 50 %

 

Om Rihambahig.Clinic

I klinikken står Riham, der er permanent makeup artist, og som brænder for at gøre en forskel. Hun er passioneret for at gøre dig til en smukkere version af dig selv og at til at give dig bryn og vipper, som du kan være helt tilfreds med. 

 

Hun arbejder ud fra at skabe et harmonisk resultat, så du kan føle dig smuk, og så din hverdag bliver lettere. Hendes klinik ligger på Vestre Teglgade lige overfor den gule bygning ca. 10 minutters gang fra Sydhavn st. og der er 2 timers gratis parkering ved klinikken.

Lash lift og brow lamination

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail