Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Boutique Hotel Postgården

Ophold på flot anmeldt boutique hotel mellem Ribe, Kolding og Esbjerg. Inkl. 4-retters middag. Pris pr. person.

Boutique Hotel Postgården

Ophold på flot anmeldt boutique hotel mellem Ribe, Kolding og Esbjerg. Inkl. 4-retters middag. Pris pr. person.

Vejrudsigten for Boutique Hotel Postgården i Holsted er udelukkende positiv, for her regner det med lovord. Det unikke hotel med den varme atmosfære får den imponerende karakter 4,5/5,0 på Tripadvisor, og roserne vælter da også ned over det hyggelige hotel.

 

Boutique Hotel Postgården er en oplevelse - ganske enkelt! Her er værelserne alle med himmelseng, badekar og udsmykket med rejseklenodier, og hele hotellet oser af den franske ambiance, som værtsparret har bragt med fra deres andet hotel i Frankrig.

 

Hvis I vil prøve et ophold, der gør det sydlige Jylland til en ekstra spændende oplevelse og opleve en lille bid af Frankrig på landet i Danmark, så er Boutique Hotel Postgården det helt rigtige sted.

 

Særligt for dette ophold:

 • Personligt og nærværende ophold på smukt og unikt værelse med individuel dekoration
 • 4-retters franskinspireret middag inkluderet. Menuen skifter hver måned med udgangspunkt i en ny region
 • Område med gode seværdigheder og smuk natur

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i hyggeligt værelse med himmelseng og badekar
 • Kaffe og kage ved ankomst
 • 4-retters franskinspireret middag
 • Morgenmad med lokale råvarer

Sweetdealpris 799 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst tirsdag - lørdag til og med den 1. maj 2024.

 

Vær opmærksom på, at hotellet holder lukket den 24., 25., 26. og 31. december 2023 samt den 1. januar 2024.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Boutique Hotel Postgården.

 • Weekendtillæg ved ankomst fredage, lørdage og helligdage: 250 kr. pr. person pr. nat
 • Sæsontillæg ved ankomst fra den 15. december til og med den 30. december 2023: 250 kr. pr. person pr. nat - i denne periode opkræves der ikke weekendtillæg 
 • Opgradering til luksusværelse: 200 kr. pr. nat
 • Velkomstpakke på værelset med 1 flaske cremant og snacks: 345 kr.
 • Helkropswellnessmassage á 50 minutter: 575 kr. pr. person
 • Morgenmad serveret på værelset: 150 kr.
 • Ekstra overnatning med morgenmad: 599 kr. pr. person

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00. 

 

Om Boutique Hotel Postgården

Der er ikke mere end 17 værelser på Boutique Hotel Postgården, hvilket giver det lille hotel sin helt egen charme - og historie er der også masser af her. Hotellet er indrettet i tidligere kommercielle bygninger i Holsted, såsom byens gamle posthus, domhus, brandstation, guldsmed og boghandel.

 

Det Blå Tog

I hotellets restaurant Det Blå Tog er menuen franskinspireret. Restauranten besøger rent gastronomisk en ny region i Frankrig hver måned, så både mad og vin er inspireret af månedens region. Selvom inspirationen er fra det klassiske franske landkøkken, vil råvarerne så vidt muligt være lokale og tilpasset den danske sæson.

 

Sådan skal I bo

Ingen af værelserne på hotellet er ens, men er til gengæld alle unikt udsmykkede med håndplukkede souvenirs og minder, der gør værelserne til en oplevelse i sig selv. På værelserne soves der i himmelseng, og værelserne har navne - ikke numre. Så måske skal I sove i Frk. Kirks Boghandel eller Brandkaptajn Lastein's Vagtstue.

 

Omgivelserne

Hvis I er kommet til Boutique Hotel Postgården for at slappe af, så er det oplagt at nyde en gåtur langs Holsted Å, der løber igennem byen. Er vejret til det, kan I glæde jer til at slappe af og nyde solen i hotellets hyggelige gårdhave.

 

Hvis I gerne vil have nogle ekstra oplevelser med hjem, så ligger Holsted perfekt placeret mellem Ribe, Kolding og Esbjerg og de muligheder, byerne byder på.

 

Læg for eksempel vejen forbi Ribe, der er Danmarks ældste by, og hvor I bl.a. kan opleve Ribe Domkirke, de historiske, gamle gader og de brostensbelagte stræder. Det er også helt oplagt at besøge museet Ribes Vikinger, der fortæller om, hvordan byen blev grundlagt tilbage i år 700.

 

Vi kan også varmt anbefale en tur til Kolding, der, foruden at være en hyggelig by med masser af shopping- og oplevelsesmuligheder, byder på naturrige omgivelser med skove, fjord og strande. I selve byen er det helt oplagt at besøge kunstmuseet Trapholt og ikke mindst Koldinghus, der er Jyllands sidste kongeborg. 

 

I kan også bruge hotellet som et afsæt for en endagstur til Fanø eller Rømø, eller sætte kurs mod Sønderjylland, som bl.a. byder på smuk natur ved Vadehavet samt honningkagebyen Christiansfeld, der har på en bymidte så unik og velbevaret, at den er på UNESCOs verdensarvsliste. Byen blev grundlagt af Brødremenigheden i 1773, og siden 1783 har glade gæster kunne fornøje deres smagsløg med de berømte honninghjerter fra Brødremenighedens bageri. Foruden bageriet finder I også Brødremenighedens Kirke og Brødremenighedens museum i den hyggelige by. 

 

Hvis I spiller golf, så er I tæt på Holsted Golfklub. Og vil I hellere gå en tur uden golfkøller, så er I tæt på både Åtte Bjerge og Kielund Plantage, der begge giver mulighed for en god gåtur i skøn dansk natur.

 

Anmeldelser

På Tripadvisor vælter roserne ned over Boutique Hotel Postgården, og nedenfor kan I læse nogle af de seneste anmeldelser:

 

"Hyggeligt ophold

Charmerende hotel og restaurant med masser af spændende sanseindtryk pga. den vældigt hyggelige, men lidt sammensatte stil. Suverænt god mad og god betjening, både aften og morgen. Aftenmenuen bød til vores overraskelse bl.a. på østers, som jeg normalt ikke bryder mig om, men køkkenet havde tilberedt dem på en måde, så de smagte rigtigt lækkert. Glimrende husets rødvin.
Vi var der midt i april, stadig lidt for koldt til at sidde ude i kurvemøblerne, men jeg kunne forestille mig, at en forårs- eller sommeraften med lidt sol ville biddrage endnu mere til stemningen.
Vi havde en lille udflugt til by og strand i Esbjerg."

Anmeldt april 2023.

 

"Hvad skal man i Holsted? Besøge Boutique Hotel Postgården naturligvis for at få en anerledes og dejlig oplevelse!

Værtsparret har købt bygninger i Holsted, som udviklingen har gjort overflødige. Posthus, brandstation, bank, tinghus og vil omdanne alle til hotelvirksomhed. Et spændende projekt og vores besøg i en lejlighed på Postgården var bestemt en god oplevelse. En tematiseret og anerledes indretning med alt, som vi havde brug for under opholdet. Vi spiste en 3 retters menu om aftenen. Smagfuldt sammensat og yderst veltillavet, serveret af en vidende og meget venlig betjening. Rigelige muligheder for valg af drikkevarer, men vi valgte en vinmenu, som var tilpasset menuen og var glade for valget. Morgenmaden dagen efter blev indtaget i den ombyggede brandstation, hvor vi fik præsenteret en morgenbuffet, med hjemmelavede lækkerier, som levede op til den gode oplevelse i restauranten aftenen før. Under hele besøget var værtsparret meget synligt, og gav sig god tid til at fortælle os/gæsterne om deres baggrund og idéer med projektet. Spændende at se, hvordan det udvikler sig med tiden. Vi kan kun anbefale et besøg og ser selv frem til en gentagelse."

Anmeldt februar 2023.

 

"En perle

Utrolig gennemført hotel med hyggelige værelser. Vi boede i familieværelset med smukt indrettede værelser og lækkert køkken. Alt var så pænt, rent og fikst.
Personalet var søde og imødekommende og fik os til at føle os velkommen.
Hotellet er en sand perle"

Anmeldt januar 2023.

 

 

Boutique-Hotel-Postgården.jpg

Ophold på Boutique Hotel Postgården

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail