Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Tacos fra Pedro Mexican Food

NYHED: Få 3 tacos med sprøde tortillachips til under halv pris! Vælg mellem gris, oksekød eller veggie som tacofyld.

Tacos fra Pedro Mexican Food

NYHED: Få 3 tacos med sprøde tortillachips til under halv pris! Vælg mellem gris, oksekød eller veggie som tacofyld.

Vi er vilde med mexicansk mad, og især når den bliver serveret med en god portion rabat. Her er der nemlig ikke noget, der hedder taco-tirsdag - hver dag er en god undskyldning for at mæske sig i den farverige, mexicanske mad og det smagfulde, amerikanske Tex-Mex hos Pedro Mexican Food på Amager.

 

Lige nu får du 3 tacos med sprøde tortillachips til godt under halv pris! Du vælger selv, om tacofyldet skal være med gris, oksekød eller veggie.

 

Hos Pedro snitter de selv deres grøntsager, pisker selv deres ostesovs, og de braiserer selv deres kød, hvilket tager op til 6 timer. Kvalitet tager tid, men alt er klar, når forretningen åbner, så de hurtigt kan sammensætte dine tacos.

 

Smag bare selv, og som de siger - du kan tacOs senere.

 

Du får:

  • 3 stk. valgfri tacos inkl. tortilla chips

 

Sweetdealpris 59 kr. // Normalpris op til 135 kr. Spar op til 56 %

 

Max 2 værdibeviser pr. kunde.

 

Vælg frit mellem:

  • Taco med gris: Braiseret gris, salsa, forårsløg og syrlig dressing
  • Taco med okse: Stegt okse med salsa og ostesovs
  • Taco veggie: Kål med sorte bønner, salsa og syrlig dressing.

 

Fra en ca. 30 år gammel idé i en skuffe - til mexicansk mad, der ikke skuffer

Det lyder måske spøjst, at et mexicansk spisested på Amager både har tråde til Jels i Sønderjylland og til San Fransisco i USA. Men ikke desto mindre er det netop denne internationale kombination, der har skabt det super lækre madsted Pedro Mexican Food. 

 

Det er Lea, der driver madbiksen på Amager, og det var sammen med hendes far, Torben, at de kom på idéen om Pedro. Under coronakrisen tog Lea tilbage til hjembyen Jels, hvor hun fandt sin fars gamle forretningsidé om et mexicansk madsted gemt væk i en skuffe. Far Torben har haft idéen, siden han boede 10 år i San Fransisco, hvor han fik smag for det mexicanske og tex mex. Og efter ca. 30 år skulle den idé gøres til virkelighed.

 

Derfor brugte Lea de næste 2 år på at finde lokaler og medarbejdere på Amager, så hun kunne lange hjemmelavet, smagfuldt mexicansk mad over disken. Og det er bestemt turen værd - uanset om du selv er Amagerkaner eller om du kommer langvejs fra. For her får du altså et vildt godt alternativ til det sædvanlige fastfood, og alt maden laves fra bunden. 

Pedro Mexican Food på Amager

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail