Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Løgstør Parkhotel

Ophold ved Limfjorden med 1 eller 2 overnatninger inkl. eftermiddagskaffe, 3-retters aftenmenu m.m. Pris for 2 personer.

Løgstør Parkhotel

Ophold ved Limfjorden med 1 eller 2 overnatninger inkl. eftermiddagskaffe, 3-retters aftenmenu m.m. Pris for 2 personer.

Løgstør Parkhotel ligger tæt på Limfjorden og den hyggelige havneby Løgstør. I finder hotellet i udkanten af byen, men stadig kun en gåtur fra vandet. Her er hotellet naturskønt placeret i grønne omgivelser.

 

Særligt for dette ophold:

  • Hotellet er beliggende tæt på Løgstør og Limfjorden
  • Mange aktivitetsmuligheder på hotellet, herunder fællesarealer, wellness-afdeling og hyggelig engelsk pub
  • Området har meget at byde på med mange seværdigheder

 

Vælg mellem følgende ophold:

 

Ophold med 1 overnatning:

• 1 overnatning i standard dobbeltværelse
• Eftermiddagskaffe/-te med sødt
• 3-retters menu serveret til aften
• Stor dansk morgenbuffet

Sweetdealpris 798 kr. Normalpris 2.117 kr. Spar 62 %


Ophold med 2 overnatninger:

• 2 overnatninger i standard dobbeltværelse
• Eftermiddagskaffe/-te med sødt begge dage
• 3-retters menu serveret til aften begge dage
• Stor dansk morgenbuffet

Sweetdealpris 1.398 kr. Normalpris 4.234 kr. Spar 66 %

 

Prisen er for 2 personer.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst på alle åbningsdage til og med den 1. marts 2024.

 

Vær opmærksom på, at opholdet ikke kan benyttes i august 2023 samt fra den 20. december 2023 til og med den 2. januar 2024.

 

Tilkøb og tillæg

Aftales og afregnes direkte med Løgstør Parkhotel.

  • Weekendtillæg ved overnatning fredag eller lørdag: 250 kr. pr. værelse pr. nat
  • Tillæg på lørdage i november og december 2023, hvor der holdes julefrokost på hotellet (datoerne findes på www.lph.dk): 600 kr. pr. værelse
  • OBS: Ved reservation via telefon eller mail opkræves et gebyr på 100 kr. pr. værelse
  • Det er muligt at opgradere til andre værelsestyper. Muligheder og priser fremgår af hjemmesiden, hvor du booker dit ophold
  • Menuen kan ikke ændres, men der kan tilkøbes specielle retter, hvis du har særlige ønsker f.eks. i forbindelse med allergier eller diæter                      

 

Opholdene indeholder kun slutrengøring.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Løgstør Parkhotel

Det store Løgstør Parkhotel råder over 77 værelser og suiter og har både wellness-afdeling og en engelsk pub. På hotellet finder I også flere fællesarealer, der indbyder til afslapning.

 

I hotellets restaurant, Restaurant Toftebjerg, laver de dygtige kokke mad på højt niveau. Menukortet følger årstiderne og udskiftes typisk en gang om måneden.

 

Hotellets wellness og spa er mere end 500 m2 forkælelse for krop og sjæl. I en hyggelig og varm atmosfære kan I f.eks. nyde den opvarmede indendørs pool, dampbad, sauna og spa/jacuzzi. Hotellet råder også over et fitnessområde, og wellnessafdelingen byder naturligvis også på en række skønhedsbehandlinger af professionelle behandlere.

 

Bemærk: Der tages forbehold for, at wellness-afdelingen holder lukket.

 

Hotellets motto lyder: "Vores gæster skal føle, at de fik lidt mere end forventet efter et besøg på Parkhotel," og det bliver der naturligvis lagt vægt på i dagligdagen på hotellet.

 

Livemusik på The Foxy Pub

På hotelbaren, The Foxy Pub, der benyttes med stor glæde af både hotellets gæster og andet godtfolk fra Løgstør og omegn, finder I højt skum på fadøllen og god og festlig stemning. Her kan I nyde en drink eller måske tage en dans. 

 

Hver lørdag fyldes pubben med livemusik, hvor forskellige bands og solister spiller et bredt udvalg af folk, rock, blues og pop. 

 

Hotelbaren fremstår som en utrolig hyggelig engelsk pub, og det er også her, hvor I kan tage et slag billard, pool, dart eller terningespil. 

 

Sådan skal I bo

I bliver indlogeret på et af hotellets 77 værelser med eget badeværelse med toilet og brusekabine. Der er fladskærms-tv og gratis trådløst internet overalt.

 

Om området

Løgstør er en fin blanding af gammelt og nyt med et 2 km langt havneanlæg, som fortsætter i Frederiks VII's Kanal sydvest for byen og løber ud i Limfjorden ved badestedet Lendrup Strand. Løgstør er en idyllisk by at bevæge sig rundt i, og I kan finde både gallerier, caféer, restauranter, museer og meget mere.

 

Under jeres ophold anbefaler vi, at I giver jer tid til at nyde en vandretur på havnen, tage en snak med de lokale fiskere og besøge det hyggelige Limfjordsmuseum, Det Maritime Oplevelsescenter eller Glenholm Vingård, der er beliggende kun få kilometer fra hotellet. Det er også i Løgstør, at I finder vikingeborgen Aggersborg mod nord og Vitskøl Kloster mod syd.

 

Et besøg på fantastiske Livø er et must, når man er på disse kanter. Der er uspoleret natur med alle sælerne, prægtige heder, stilfærdige sejlture, dybe slugter og høje skrænter.

 

Det kan også anbefales at køre en tur i området - der er meget flot natur - også i mindre godt vejr. Skov, fjord og hede appellerer alle generelt til udendørsaktiviteter.

 

Løgstørs handelsliv byder på alt fra specialbutikker med lækre nordjyske fødevarespecialiteter til et kæmpestort udvalg i alt, hvad hjertet måtte begære af tøj, sko med mere.

 

Kanalen - ét af Nordjyllands Syv Vidundere  

Og så er der Frederik den VII's Kanal, Limfjorden og Limfjordsmuseet med det maritime oplevelsescenter. Kanalen er udnævnt til et af Nordjyllands Syv Vidundere og er med sine 4,4 kilometer museets største "museumsgenstand".

 

Men den er mere end det. Den er levende historie og kan opleves enten ved at gå turen eller tage med på en guidet sejltur med Limfjordsmuseets turbåd Grevinde Danner. På Limfjordsmuseet er der en ny, stor udstilling, som i 2009 blev nomineret til den danske museumspris.

 

Spil golf

Er I golfinteresserede, er der også noget for jer. Løgstør Golfklubs baneanlæg er beliggende i gåafstand fra hotellet. Golfklubben er etableret i 2005 og har samlet 27 huller. En flot 18 hullers SeaSide golfbane med fuld udsigt over Limfjorden fra alle 18 huller. Banen roses for meget hurtige og udfordrende greens.

 

Desuden har de en 9-hullers Pay and Play bane med 2 par 4 huller samt et flot træningsanlæg med putting-green, indspils-green og driving-range.

 

 

Sweetdeal,-Løgstør-Parkhotel.jpg

Ophold på Løgstør Parkhotel

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail