Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Elite Hotel Savoy

Bo på et historisk, 4-stjernet hotel i hjertet af Malmø inkl. 9-retters middag på lækker restaurant. Pris pr. person.

Elite Hotel Savoy

Bo på et historisk, 4-stjernet hotel i hjertet af Malmø inkl. 9-retters middag på lækker restaurant. Pris pr. person.

Tag til vidunderlige Malmø, og oplev byens hyggelige stemning og mange muligheder. Med base på det 4-stjernede Elite Hotel Savoy er I tæt på det meste, og I kan desuden se frem til en 9-retters middag på den asiatisk inspirerede Restaurant Lemongrass.

 

I Malmø finder I det meste, og den sydsvenske by byder alt lige fra lækre hoteller og gode butikker til hæderkronede restauranter og hyggelige caféer. Malmø er dog meget mere end det og kaldes blandt andet for 'Parkernes by' på grund af de mange parker og grønne områder. Den smukke by er desuden fyldt med enestående legepladser og interessante museer.

 

Særligt for dette ophold:

  • Inklusiv 9-retters tastingmenu på Restaurant Lemongrass 
  • Bo på et centralt beliggende 4-stjernet hotel
  • Oplev Skånes største by med spændende seværdigheder, gode shoppingmuligheder og masser af grønne oaser

 

Opholdet inkluderer:

  • 1 overnatning på Elite Hotel Savoy
  • Morgenmad på hotellet
  • 9-retters middag efter køkkenchefens anbefaling på Restaurant Lemongrass 

 

Sweetdealpris 995 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst fredage og lørdage til og med den 1. maj 2024.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Elite Hotel Savoy

Det 4-stjernede Elite Hotel Savoy ligger i en historisk bygning i centrum af Malmø, lige overfor hovedbanegården og blot et par minutters gang fra butiksstrøjet Södergatan.

 

På hotellet er der gratis wi-fi, adgang til sauna og ikke mindst en lækker morgenmadsbuffet, så I kan komme godt i gang med dagen og få tanket energi til fantastiske oplevelser.

 

Sådan skal I bo

Værelserne på Elite Hotel Savoy har kabel-tv, te- og kaffefaciliteter samt luksuriøse toiletartikler.

 

Godt at vide

Hotellet samarbejder med P-Malmø, der har et parkeringshus ca. 200 meter fra hotellet. Alt, I skal gøre, er at købe billetten i receptionen, inden I parkerer (225 SEK pr. dag). Det er ikke nødvendigt at forudbestille, da der altid er ledige pladser i garagen. På tredje sal er der desuden fire pladser med ladestation til elbil. Her kan ledighed ikke garanteres.

 

Restaurant Lemongrass

Om aftenen er der inkluderet en 9-retters tastingmenu hos Restaurant Lemongrass, der siden foråret 1998 har fortolket retter fra den sydøstlige del af Asien. De henter især deres inspiration fra Kina, Japan, Thailand, Vietnam, Malaysia og Singapore, og stemningen i restauranten er atmosfærisk og afslappet.

 

Mere om Malmø

Malmø er Sveriges tredjestørste by og byder på alt fra moderne kunst og arkitektur til spændende restauranter og barer. I Malmø finder I også masser af gode shoppingmuligheder - og med mere end 200 butikker og et stort shoppingcenter er der noget for enhver smag.

 

Byens vartegn, Turning Torso, er et absolut must at se, når I besøger Malmø. Torsoen er et spektakulært, 190 meter højt lejlighedskompleks, som er tegnet af arkitekten Santiago Calatravas, og som vrider sig 90° fra base til top. Torsoen kan bedst beundres udefra, hvor man virkelig kan se den usædvanlige form, men det kan også lade sig gøre at få en guidet rundvisning. Turning Torso er en del af bydelen Västra Hamnen, og vi anbefaler, at I går en tur i det lækre område, nu I er der. Især promenaden nede ved vandet er et populært og hyggeligt sted til en gåtur, når vejret er godt.

 

Centralt i Malmø ligger Malmøhus Slot, der er Nordens ældste bevarede renæssanceslot, og som i dag rummer Malmø Museer, hvor I bl.a. kan få spændende fortællinger om handelsveje og magt i datidens Øresundsregion. Museet har flere forskellige afdelinger, hvor hele familien let kan få flere timer til at gå. Fra kælder til kvist gemmer slottet på spændende udstillinger, og favoritten for museets yngste gæster er uden tvivl museets nyrenoverede afdeling, Akvariet. Her kommer I både tæt på Nemo og alle hans venner i de flotte akvarier, og kan derudover se tykke frøer, mærkværdige reptiler og slangen med verdens længste hugtænder.

 

Malmøhus Slotshave er også et besøg værd. Den 12.000 kvm store, økologiske have er omgivet af Malmøs kanaler, og den huser både køkkenhave, frugthave, staudebed og urtehave, hvor man kan købe afgrøder.

 

 

Elite-Hotel-Savoy.jpg

Ophold på Elite Hotel Savoy

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail