Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Rundrejse i Namibia

NYHED: 14 dages enestående safarieventyr i Namibia - her kommer I til at opleve essensen af Afrika. Rejs fra CPH i jun.

Rundrejse i Namibia

NYHED: 14 dages enestående safarieventyr i Namibia - her kommer I til at opleve essensen af Afrika. Rejs fra CPH i jun.

Jeres rundrejse i Namibia er indbegrebet af et safarieventyr, men også en meget varieret rejse, som byder på gamle tyske kolonibyer, atlanterhavskysten, festlige lokale folk med en farverig kultur og selvfølgelig verdensklasse natur og dyre oplevelser, som kun Afrika kan frembringe. 

 

Billederne er taget på Over Alle Bjerges sidste rejse til Namibia. 

 

Særligt for denne rejse:

 • Langt færre turister end Kenya, Tanzania og Sydafrika og autentiske møder med forskellige lokale folk
 • Varieret naturoplevelser ved både kyster, i ørken, bjerge og på sletter
 • Alle de store og små dyr man forventer på en klassisk safari

 

Rejsen inkluderer:

 • Dansk rejseleder
 • Engelsktalende lokalguider
 • Daglige udflugter
 • Flere ”game drives” (safaritur i bil i dyrenes naturlige omgivelser)
 • Morgenmad hver dag 
 • Frokost på dag 3,4,6,7,8,9,10,11,12 (De andre dage er I på hotel/guesthouse)
 • Middag på dag 3,4,6,7,8,9,10,11,12 (De andre dage er I på hotel/guesthouse)
 • 8 overnatninger i egen camp (Telt, madras, sovepose og lille pude)
 • 3 overnatninger (Hotel, Guesthouse og Waterberg rest camp)
 • Al transport fra dag 1-14
 • Ankomst transfer og afrejse transfer
 • Alle entrebilletter til nævnte seværdigheder
 • Alle entrebilletter til nævnte nationalparker
 • Alle nævnte entreer

 

Rejseperiode:

Afrejse København den 3. - 16. juni 2024:

 

 • Dobbeltværelse - Sweetdealpris 21.995 kr. 
 • Enkeltværelse - Sweetdealpris 24.995.kr. 

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at bo på dobbeltværelse.

 

Der er et begrænset antal pladser til salg.

 

Betaling:

Der betales et depositum på 5.000 kr. 

Ved depositumbetaling betales restbeløbet for rejsen til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse via bankoverførsel. Restbeløbet kan ikke betales med betalingskort. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at I tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ikke inkluderet i rejsen: 

 • Lufthavnsskat – pt er der ingen lufthavnsskatter, men det kan blive ændret.
 • Rejseforsikring (er et krav)
 • Måltider ikke nævnt i programmet (På hotel og guesthouse hvor der er tid på egen hånd)
 • Drikkepenge (Beregn ca. 500 kr. pr. person)
 • Drikkevarer til måltider
 • Ekstra udflugter

 

Se flyinformation længere nede.

 

Dagsprogram

Dag 1: Eventyret starter med kurs mod Afrika

I flyver med Lufthansa fra København tidligt på aftenen og gør et stop i Frankfurt inden I flyver videre mod Namibia. Der er fin plads ombord og mange underholdningsmuligheder. På sædets private videoskærm kan I vælge mellem mange film, musikprogrammer og spil. Der er gratis måltid på flyveturen. Næste morgen lander I i Namibias hovedstad Windhoek.

 

Dag 2: Ankomst til hovedstaden

Eventyret starter ved ankomsten til Windhoek. Her mødes gruppen og I holder en samling for at blive introduceret og informeret nærmere om de næste dage. I overnatter på hotel. Windhoek ligger på ”Khomas Highland plateauet” 1700 meter over havoverfladen, hvilket gør den køligere end det omkringliggende lavland, I skal besøge på turen. Oprindelig grundlagt i 1840 af en Namaqua høvding, men blev besat af Tyskland i 1885 og gjort til hovedstad i Tysk Sydvestafrika i 1892. Byen har mange monumenter, museer og gamle bygninger fra kolonitiden. Der er ikke skemalagt noget program denne dag, men de der har lyst kan tage med rejselederen på en lille rundtur i Windhoek.

 

Dag 3: Den gigantiske Namibiske Ørken

Landskaberne skifter hele tiden, som vi kører ud af byen. Destinationen i dag er den enorme Namibiske ørken. Oversætter man Namib, så betyder det ”umådelig”, og det er et af de ord, der falder en ind ved mødet af denne gigantiske ørken. Vi skal ud og se og mærke ørkenen, og dagen slutter af med en vandretur i sandmasserne. Vi overnatter i camp.

 

Når I overnatter i camp er der forskellige grader af faste faciliteter på campingpladserne. Nogle er ret basis, mens andre har bekvemmeligheder, som vi kender fra vores egne campingpladser. Fælles for opholdene i camp er, at der er helpension, da det ikke er muligt selv at finde noget sted at spise. Måltiderne spiser vi enten på campens restaurant eller tilberedt af vores medhjælpere og chauffører, som også har borde og stole med. Denne camp ved den Namibiske ørken overnatter I i 2 nætter. Her er en restaurant, bar og lille butik.

 

Dag 4: Verdens største sandklitter

I er slet ikke færdige med Namib ørkenen, og I vandrer ca. 5 kilometer mod sandbankerne ved Sossusvlei og Deadvlei. Mod betaling kan man dog blive kørt. Begge disse ”vleis” er udtørrede panne/søer, der er omkranset af store sandklitter.

 

Det er nogle af de største og flotteste sandklitter i verden. Farven er orange, og vinden har lavet skarpe toppe, der kaster de flotte skygger af sig. Herefter slutter I dagen af med en lille tur i Sesriem dalen. Vi overnatter i camp.

 

Dag 5: Swakopmund og flamingoer

I kører videre nord på til Walvis bugten, der kommer af Walwisbaai på Afrikaans, som betyder hvalbugten. Her skal I opleve de dansende flamingoer. Området har en lang historie og Bartolomeu Dias var allerede forbi i 1485 på vej til at opdage Kap det gode håb. I løbet af eftermiddagen kommer I til den gamle tyske koloniby Swakopmund. Her er der tid til at gå en tur i den gamle charmerende by og evt. spise på en af byens mange fiskerestauranter. I overnatter på Dunedin guesthouse eller tilsvarende.

 

Dag 6: Skeletkysten og Damaraland

I begynder dagen med at opleve dyrelivet ved Atlanterhavets kyst. Her vil I komme tæt på pelikanerne og se en sælkoloni på tæt hold.

Herefter skal I op i den tørre rå natur ved Damaraland regionen for at nå frem til Twyfelfontein. Området er enormt rigt kulturhistorisk idet, der har boet mennesker i 6000 år. Først primitive jæger samler kulturer og siden Khoikhoi hyrdefolket. Begge etniske folk har brugt Twyfelfontein til at tilbede deres guder og dyrke shamanisme. Det har op igennem historien resulteret i 2500 klippe udskæringer, hvilket er den største samling i Afrika. Pga. dette samt den religiøse værdi kom stedet på UNESCOs kulturarvsliste som det første sted i Namibia. I overnatter i samme camp de næste to nætter. Her er toilet- og badfaciliteter og måske er der åbnet en lille bar (under konstruktion 2023).

 

Dag 7: Namibia: Semi nomadiske himba stamme

Hinbafolket er et spændende bekendtskab. Kvinderne har traditionelt det mest krævende arbejde. De henter vand til familien og bygger boliger. De er kendetegnet ved at de næsten ikke bærer tøj. Kvinderne dækker huden med en blanding af fedt, okker og urter for at beskytte huden mod den kraftige sol. Blandingen giver huden en rødlig nuance, som er Himbaernes skønhedsideal. Sidst på dagen kører I til Etosha National Park. I overnatter i camp.

 

Dag 8: Namibia: Etosha National Park

Etosha National Park har en lang tradition og blev etableret i 1907, da Namibia var en tysk koloni. Dengang var parken på 100.000 kvm og var på oprettelsestidspunktet verdens største vildtreservat. I dag er parken skrumpet, og fylder det der svarer til halvdelen af Danmark. En fjerdedel består af den enorme saltslette Etosha Pan. Det betyder ”stort hvidt sted”, hvilket man forstår, når man er der. Vi overnatter i en ret veletableret camp med restaurant, bar, kiosk, butik og swimmingpool. Her er vi 3 dage.

 

Dag 9: Namibia: Etosha National Park

De mest frugtbare steder omkring vandhullerne har et rigt og varieret dyreliv. Ved disse kan man opleve den endemiske sortmaskede Impala samt større dyr som elefanten, næsehorn og giraffer blandt større bestande af springbukke (20.000) og Zebraer (6000). Der er desuden rovdyr som løver, geparder, leoparder, hyæner og stribet sjakaler. Vi overnatter (i sikkerhed) i vores camp.

 

Dag 10: Namibia: Etosha National Park

Det er svært at få nok af Etoshas store dyreoplevelser, og derfor bruger vi 3 dage i Namibias bedste Nationalpark. Dagene vil typisk bestå af et ”gamedrive” om morgenen og om eftermiddagen, hvor solen ikke er så stærk, og dyrene er fremme. Aftenerne er også en kæmpe oplevelse ved de oplyste vandhuller, der ligger op til vores lejr. Her kan man se mange forskellige dyr komme ned og slukke tørsten. I overnatter i camp.

 

Dag 11: Namibia: Buskmændenes kultur

I kommer til udkanten af den store Kalahariørken, og her møder I San buskmændene og kvinder. Her får I et indblik i en kultur, som er fortsat stort set uforandret siden oldtiden. De skaffer mad ved hjælp af små fælder eller med pinde roder de efter dyr i huller, samt jæger med bue og pil. De laver ild på traditionel vis ved to stykker træ og samles om bålstedet. Og så er de kendetegnet ved deres helt særegent ”klik-sprog”. I overnatter i vores camp. Her er ingen faste installationer, så det er mere primitivt med, hvad vores team selv har medbragt. Der bliver lavet mad til jer over gasblus/bål og spist på klapstole og bord.

 

Dag 12: Waterberg plateauet

I dag skal I se Waterberg Plateau nationalparken, der rejser sig fra den flade savanne med de karakteristiske 250 meter høje sandstensklipper, der har en smuk rødbrun farve. Stedet afviger fra landets øvrige parker og reservater og besøges bl.a. for at se dyr, man ikke ser andre steder i Namibia herunder bøfler og sabelantiloper. Derudover er der rig mulighed for at se de små dik dik, bavianer, vortesvin, giraffer, leoparder samt sorte og hvide næsehorn.

 

Området har også en mere dyster side, da det var her Slaget ved Waterberg fandt sted. Den 12. januar 1904 gjorde det lokale Herero folk oprør mod det tyske kolonistyre. De blev efterfølgende blev slået af en tysk hær ledet af Lothar von Trotha. Han drog de fleste ud i ørkenen, hvor de døde af tørst ved at forhindre at de vendte tilbage. Alt i alt døde mellem 35.000-100.000 lokale i, hvad der bliver betragtet som det 20 århundredes første folkedrab. I overnatter i en ret veletableret camp med restaurant, bar, kiosk, butik og swimmingpool. Overnatning foregår sandsynligvis i værelser på ”Waterberg Rest Camp” (alternativt i de medbragte telte).

 

Dag 13: Waterberg til Windhoek

Formiddagen er til fri disposition. I kan gå en tur i området eller blot slappe af ved swimmingpoolen. Restauranten og baren ligger stadig i det historiske ”Rasthaus” fra 1908. Omkring kl. 13.00 kører I mod Windhoek og kommer til lufthavnen tidligt på aftenen.

 

Dag 14: Danmark

14 eventyrlige dage med nogle af verdens bedste dyreoplevelser er ved at være til ende. I flyver retur til Danmark, hvor I sætter fødderne på jorden om formiddagen.

 

Hoteller

I skal bo på følgende måder:

 

8 overnatninger i medbragte telte:

I sover i komfortable kuppeltelte 2,50 m x 2,50 m x 1,85 m høje med indbygget bund og 2 store vinduer med myggenet. Lejrsenge med 6 cm skummadrasser med høj densitet, lille pude og foldbare safaristole. Guiden og assistenten/kokken sørger for opstilling og demontering af teltene samt madlavning og lejropgaver. Middag er dagens hovedmåltid, ofte tilberedt på bål og nydt på et lanterne oplyst bord (drikkevarer ikke inkluderet). Ad hensyn til transport må den store bagage ikke overstige 12 kg.

 

3 overnatninger på værelser/hotelrum:

 • I Windhoek på Hotel Mercure
 • I Swakopmund på Dunedin gæstehus
 • I Waterberg rest camp 

 

Der tages forbehold for ændring af hotel til samme standard.

 

Flyinformation

 

Udrejse:

 • Afgang København kl. 14.50 (3. juni)
  Ankomst Frankfurt kl. 16.20 
 • Afgang Frankfurt kl. 21.05
  Ankomst Windhoek kl. 07.10 (4. juni)

 

Hjemrejse:

 • Afgang Windhoek kl. 19.55 (15. juni)
  Ankomst Frankfurt kl. 06.30 (16. juni)
 • Afgang Frankfurt kl. 10.00 
  Ankomst København kl. 11.20

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne. 

 

Om Over Alle Bjerge

Over Alle Bjerge er et rejsebureau, der bygger på mere end 20 års erfaring med rundrejser i hele verden. Over Alle Bjerge tilbyder enestående, håndlavede rundrejser for nysgerrige danskere der ved, at der bag ethvert bjerg venter et uopdaget eventyr. Som oftest vil Over Alle Bjerges gæster gerne langt væk fra hjemstavnen til steder, med kun få andre turister har været; Det Tibetanske højland, Mayaernes glemte junglebyer eller bag jerntæppet i Nordkorea. Det er dog ikke altid at man skal langt væk for en storslået oplevelse hvilket man vil erfare på rundrejser i f.eks. Marokko, Balkan eller Portugal. Det er i mødet mellem kulturer at forståelse opstår og vi får et nyt perspektiv på os selv og den verden vi kommer fra.

 

På Over Alle Bjerges rundrejser er der altid en erfaren dansk rejseleder med der sørger for gode informationer og baggrundsviden samt at det praktiske glider let. Man er kort sagt i gode trygge hænder.

 

Over Alle Bjerge er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2894.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rundrejse til Namibia

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail