Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

4 Gin & Tonics med tapas

Two Socks byder på 4 stk. økologiske Gin & Tonics med tapasbræt og popcorn til i deres 4 ginbarer i Aarhus og København.

4 Gin & Tonics med tapas

Two Socks byder på 4 stk. økologiske Gin & Tonics med tapasbræt og popcorn til i deres 4 ginbarer i Aarhus og København.

Skal din næste hyggeaften med vennerne gøres ekstra luksus? Eller skal kæresten inviteres på en komplet, romantisk date i stearinlysets skær med lækre drinks og tapas? Med dette vilde tilbud får du 4 økologiske Gin & Tonics af højeste kvalitet. Dem kan du nyde, mens du mæsker dig i delikate oste og pølser med ristet brød og hummus samt frisk poppede popcorn.

 

Ægte kvalitet og hygge kan man ikke sætte en pris på, men alle disse lækkerier bliver jeres for bare 399 kroner - I sparer hele 266 kroner. Det er da værd at skåle for!

 

Du kan nyde godt af tilbuddet hos en af Two Socks's 4 ginbarer, som findes ved Klostertorvet i Aarhus samt i København på Christianshavn, på Halmtorvet lige bag ved Hovedbanen og i Studiestræde ved Rådhuspladsen. Se mere om de forskellige lokationer her.

 

Du får:

  • 4 stk. økologiske Gin & Tonics i højeste kvalitet
  • Two Socks eget produceret danskvand
  • Frisk poppede Popcorn
  • Charcuteriebræt - snack af udvalgte oste og pølser, hummus og ristet brød

 

Sweetdealpris 399 kr. // Normalpris 665 kr. Spar 40 %

 

Vælg mellem disse 4 lokationer:

  • I Aarhus: Klostertorvet 4, 8000 Aarhus C
  • På Christianshavn: Sankt Annæ Gade 5, 1416 København K
  • Ved Halmtorvet: Halmtorvet 10, 1700 København V
  • I Studiestræde: Studiestræde 48, 1554 København V

 

Om Two Socks

Træd ind i det spændende ginunivers hos Two Socks, hvor de dygtige ginentusiaster står klar til at servere 4 særligt udvalgte Gin & Tonics med fokus på dansk økologi og bæredygtighed, som vil få dig til at værdsætte den klassiske drink på en helt ny måde.

 

De rustikke omgivelser i ginbaren indbyder til hygge og fordybelse i en verden af smag. Ginbarerne har stort fokus på autencitet, kvalitet og håndværk, hvilket både ses i indretningen med de gamle, genanvendte norske traller og selvfølgelig i det eksklusive udvalg af premium Gin og Tonic. 

 

De økologiske gin og tonic i denne deal er udviklet, fremstillet og tappet i Danmark med fokus på bæredygtighed. Alle gin er destilleret på et specielt udvalgt kobberdestilleringsanlæg, og alt lige fra håndteringen af udsøgte råvarer, tapningen og proppen til batchnummeret på bagsiden er håndlavet. De økologiske, botaniske råvarer er nøje udvalgt for deres smage og kvaliteter, bl.a. kommer gulerødder og æbler fra Lammefjorden for at sikre den bedste kvalitet.

 

Ginen matches med en SÅDAN! Tonic - et mærke, som tilbyder et unikt udvalg af danske og økologiske tonics af høj kvalitet uden unødvendige kunstige ingredienser. Mange af ingredienserne er ikke set i tonic før. Der bruges råsaft fra økologiske råvarer, som tilfører tonic'en en helt ny oplevelse af smag, der kan nydes som en læskende forfriskning med behagelig bitterhed og selvfølgelig er fantastiske til unikke Gin & Tonics.

Tapas og drinks på Two Socks

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail