Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Krydstogt: Nordkap & Lofoten

13-dages krydstogt med besøg i flere af Norges charmerende kystbyer inkl. helpension og bustransport. Rejs fra DK i juni.

Krydstogt: Nordkap & Lofoten

13-dages krydstogt med besøg i flere af Norges charmerende kystbyer inkl. helpension og bustransport. Rejs fra DK i juni.

Nu har I muligheden for at komme til det nordligste Norge og opleve den bjergtagende natur. Dette unikke krydstogt sejles kun få gange om året og byder på naturoplevelser ud over det sædvanlige. 

 

Den fantastiske rejse begynder i Danmark, hvorfra I køres med bus til Hamborg, hvor Costa Favolosa ligger for anker og venter på jer. Om aftenen stævner skibet ud på sin færd og sejler straks mod nord. Efter en dag på havet, hvor I kan blive fortrolige med dette imponerende krydstogtskib og benytte nogle af de mange faciliteter og aktiviteter ombord, bliver første stop i Bergen.

 

Særligt for dette krydstogt:

 • Krydstogtet sejles kun få gange om året og byder på naturoplevelser ud over det sædvanlige
 • Helpension ombord på det fantastiske krydstogtskib
 • Oplev charmerende kystbyer og bjergtagende natur med anløb i både Bergen, Tromsø, Kristiansund, Ålesund, Vik og ikke mindst på Nordkap og Lofoten

 

Rejsen inkluderer:

 • Bus Danmark – Hamborg t/r
 • 12 overnatninger ombord på Costa Favolosa i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant inden for åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Afrejse den 10. juni 2025:

 • Indvendig kahyt Kategori 1
  Sweetdealpris 11.990 kr. 
 • Indvendig kahyt Kategori 2
  Sweetdealpris 12.790 kr. 
 • Udvendig kahyt Kategori 1 med begrænset udsigt
  Sweetdealpris 17.990 kr. 
 • Balkonkahyt Kategori 2
  Sweetdealpris 23.990 kr. 

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos Sweetdeal betales kun et depositum på 5.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at der tegnes en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ikke inkluderet i rejsens pris

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge på 11 € pr. person pr. dag. Afregnes hjemmefra eller på skibet
 • Udflugter
 • Drikkevarer der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer

 

Kahytstyper Kategori 1 og 2

I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Kategori 1-kahytter kan som udvendige og balkonkahytter have begrænset udsigt. Køber I Kategori 2, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Kategori 2 de største
 • 24-timers udbringning af roomservice efter gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig ca. 18.30 eller sen ca. 21.15, og ønske om at sidde ved lille eller større bord

 

Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet.

 

Rejseplan

10. juni: Bus til Hamborg og checkin på skibet. 20:00 afgang Hamborg
11. juni: På havet
12. juni: 09:00 – 18:00 Bergen
13. juni: På havet
14. juni: 08:00 – 18:00 Leknes/Lofoten
15. juni: 09:00 – 18:00 Tromsø 
16. juni: 08:00 – 18:00 Honningsvåg/Nordkap
17. juni: På havet
18. juni: 12:00 – 20:00 Kristiansund
19. juni: 08:00 – 18:00 Ålesund
20. juni: 09:00 – 17:00 Vik
21. juni: På havet
22. juni: 08:00 ankomst Hamborg. Bustransport til Danmark.

 

Der tages forbehold for ændringer i anløb og tider frem mod afrejse.

 

Bustransport

Rejsen inkluderer bus fra Danmark til Hamborg t/r.

 

Vælg mellem følgende på- og afstigningssteder:

København, DGI byen

 • Afrejse kl. 06.30

 

Slagelse, Stop 39    

 • Afrejse kl. 07.45

 

Odense, Park & Ride, Søndre Hospitalsvej    

 • Afrejse kl. 08.45

 

Kolding, Godset bag banegården

 • Afrejse kl. 10.00

 

Padborg, Cirkel K, Industrivej

 • Afrejse kl. 11.30

 

Alle tidspunkter er forventede tider.

 

Rejsebeskrivelse

I køres med bus fra Danmark til Hamborg, hvor Costa Favolosa ligger for anker og venter på jer. Efter en dag på havet, bliver første stop i Bergen.

 

Smukke Bergen har spillet en afgørende rolle i norsk historie og kultur, siden Olav den Gode grundlagde byen i 1070. Bergen ligger smukt mellem havet og syv bjerge og har igennem årene været vidne til vikingernes opdagelses-, handels- og krigsrejser samt den handelsmæssige storhedstid i Middelalderen, hvor byen var Norges hovedstad samt hansestad og dermed et stort handelscentrum. Senere blev Bergen hjemsted for flere kulturelle nationale koryfæer så som komponisten Edvard Grieg, og i dag er det landets andenstørste by med masser af historisk charme og et rigt kulturliv. For den bedste udsigt over Bergen kan I tage Fløibanen, der er en kabelbane, op på toppen af et af de omkringliggende bjerge.

 

Leknes er beliggende på Lofoten-øerne, der modsat andre norske øer har store grønne vidder. Den er en af de få byer i Lofoten, der ikke er afhængig af fiskeri og ikke har byens centrum ved havet. Derfor har byen ikke den samme traditionelle træarkitektur som andre byer, og mange mener derfor ikke, at Leknes er lige så malerisk som de omkringliggende fiskerlandsbyer. Men hvad selve byen måtte mangle, kan de naturlige omgivelser i den grad opveje. De er nemlig blandt de mest fantastiske i Norge med klipper, bjergtoppe og hvide sandstrande. Udover den allestedsværende skønne natur, kan øerne også prale af arkæologiske fund fra Vikingetiden – heriblandt verdens største vikingehus, som er flot rekonstrueret. Her mærker man virkelig den nordiske histories vingesus. 

 

Costa Favolosas tredje anløb er i Tromsø, der i det 19. århundrede var kendt som ”Nordens Paris”, fordi dens indbyggere tilsyneladende var langt mere kosmopolitiske, end fremmede turister havde forventet. Det er den største norske by nord for den arktiske cirkel og udgangspunkt for mange polarekspeditioner hvilket I kan se og høre meget mere om på Polarmuseet. Tromsø er verdens nordligst beliggende by med flere ting så som 18-hullers golfbane, botanisk have og universitet, og de studerende er med til at skabe glæde og hygge i gaderne og havnemiljøet samt på caféerne. Byens smukkeste bygning er uden tvivl den trekantede Ishavskatedral, der er delvist inspireret af Operahuset i Sydney. Hele området omkring Tromsø er utroligt smukt og skovrigt og inviterer til fantastiske naturoplevelser.

 

Spændingen ved at nå Nordkap - den nordligste jordstrækning på det europæiske kontinent - er enorm for de fleste. Når skibet ankrer i Honningsvåg, er himlen dekoreret med permanent iriserende skyer - tynde skypartier med et perlemorslignende farvespil - og oplyst af sollyset, der skinner 24 timer i døgnet fra midten af maj til juli - et utroligt skuespil på himlen! Når I står på de 300 meter høje klipper, vil I blive betaget af naturens skønhed her højt mod nord og de mange fugle og græssende rensdyr. Det er en helt speciel følelse at vide, at man befinder sig på den sidste del af det kontinentale land inden verdens ende! De rigtigt eventyrlystne kan tage på helikoptertur og nyde udsigten over de magiske klipper og øer fra luften.

 

Herfra sejles atter sydpå, og næste anløb er i Kristiansund, der er en charmerende by spredt ud over fire øer, som forbindes med broer og færger. Byens farverige træhuse klamrer sig til klipperne og spejler sig i det klare, blå vand i havnen. På det lokale klippfiskmuseum kan I lære om byens stolte traditioner med tørfisk og klipfisk, og efter en spadseretur langs havnefronten når I Kvernberget, hvorfra I har en storslået panoramaudsigt over Kristiansund og Atlanterhavet. I kan også tage en tur med Sundbåten, der er verdens ældste offentlige transportmiddel. Den tager jer til Innlandet, hvor gamle træhuse og smalle gader skaber en atmosfære fra en svunden tid.

 

Ålesund er det perfekte udgangspunkt for natur- og kulturoplevelser. Byen er placeret i et utroligt smukt naturområde lige ved indgangen til Geirangerfjorden. Der er 418 trin op til Fjellstua-udsigtspunktet, men så belønnes I også med et eminent blik ud over byen og de syv øer, den spreder sig over. Ålesund fremstår farverig og smuk med spir og ornamenter i den karakteristiske Art Nouveau- stil, og på byens akvarium charmeres de besøgende af de legesyge pingviner og mange andre havdyr.

 

Sidste anløb bliver i den lille landsby Vik, der ligger ud til Sognefjorden mellem de høje bjerge og midt i den betagende natur. De charmerende små og farverige træhuse ligger tæt og flere steder helt ud til vandet. Her ånder alt fred og idyl. Ved Vik finder I to af de ældste og bedst bevarede kirker i Norge. De er begge bygget i 1100-tallet, men her ophører lighederne også. Den imponerende Hopperstad stavkirke er bygget i træ og emmer af Vikingetiden, mens Hove Kirke er af sten, hvilket på den tid var et mere eksklusivt byggemateriale. Et andet levn fra Vikingetiden er en autentisk opskrift på ost, som stadig produceres af fermenteret mælk og kaldes ”Gammelost”. Tør I smage?

 

På rejsens 13. og sidste dag lægges der atter til i Hamborg, hvorfra der er bustransport tilbage til Danmark efter en fantastisk, natur- og kulturskøn rejse. 

 

Skibet 

I sejler med Costa Favolosa, som er kendt for sin italienskinspirerede indretning. Skibet blev bygget i 2011 og har plads til 3.000 gæster samt lidt over 1.000 besætningsmedlemmer. Skibet har fået sit navn efter det italienske ord for fantastisk (Favolosa) og fremviser over 400 originale kunstværker.

 

Costa Favolosa er smukt indrettet og udstyret med et hav af topmoderne faciliteter, som sikrer, at I aldrig kommer til at kede jer. Bl.a. skal nævnes lækkert uden- og indendørs poolområde, flere jacuzzis både udendørs og indendørs og kæmpe teater med shows. For de aktive er der joggingbane og et utroligt flot fitnesscenter. Derudover findes der en stor spa- og wellnessafdeling, som man mod betaling kan nyde, og her tilbydes mange forskellige behandlinger.

 

Om aftenen tilbydes underholdning for enhver smag: Konkurrencer med animationsteamet, forestillinger i skibets imponerende teater, et moderne disko for de unge og musik af forskellig art i flere af de 13 barer/lounges for de voksne. Man kan mod tillæg tage en tur i 4D biografen, forsøge sig i Formel 1-simulatoren eller prøve lykken i det store kasino.

 

Helpension

Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

 

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker I at indtage jeres morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan I frit komme, som det passer jer bedst indenfor åbningstiden.

 

Drikkepakker

Der tilbydes forskellige drikkepakker på disse rejser. De nævnte priser gælder kun, hvis drikkepakken bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet. De kan senere bestilles online til en højere pris. Bestilles pakken ombord, tillægger skibet 15% i serviceafgift. Alle voksne på samme booking skal bestille samme drikkepakke.

 

MY DRINKS PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder husets vin pr. glas, et udvalg af øl, spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Der kan dagligt afhentes 2 x 0,5 liters mineralvand på flaske i en af barerne.

Pris: 3.120 kr. (260 kr. pr. dag)

 

MY DRINKS PLUS PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder stort udvalg af vin pr. glas, øl, standard og Premium spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Der kan afhentes mineralvand på 0,5 liters flasker i en af barerne. 

Pris: 4.140 kr. (345 kr. pr. dag)

 

MY SOFT DRINKS PAKKEN dækker et ubegrænset antal alkoholfrie drikkevarer. Det gælder mineralvand, sodavand, frugtjuice og iste pr. glas, alkoholfrie cocktails og varme drikke.

Pris:
Børn 2-17 år: 1.380 kr. (115 kr. pr. dag)
Voksne: 2.100 kr. (175 kr. pr. dag)

 

Børn og ekstra opredninger

Børn og voksne, som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

Pris:

Børn u/18 år: 2.990 kr.
Voksne: 6.990 kr.

 

Enekahyt

Der er et begrænset antal pladser - der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

Pris:

Tillæg for indvendig kahyt: 6.000 kr. 
Tillæg for udvendig kahyt: 8.000 kr.
Tillæg for balkonkahyt: 10.500 kr.

 

Udflugter

Rederiet tilbyder en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Vi anbefaler at bestille hjemmefra, mens udvalget er størst. På nuværende tidspunkt er udflugtsprogrammet for 2025 afgangene endnu ikke offentliggjort.

 

Ved alle anløb har I også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave jeres egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af diverse byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.

 

Særlige forhold på dette tilbud

Vi må på dette krydstogt til Nordkap med Costa Favolosa tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

Forsikringer

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

 

Vigtig information

Kategori 1-kahytter kan som udvendige og balkonkahytter have begrænset udsigt.

 

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, medmindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

 

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23. Børn skal være fyldt 6 måneder for at kunne deltage.

 

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

 

Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Krydstogt til Nordkap og Lofoten

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail