Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Grillpakke fra Kødhuset

Smæk dansk kvalitetskød på grillen. Glæd dig til bøffer, grillspyd og oksepølser. Afhent i Smørum eller tilkøb levering.

Grillpakke fra Kødhuset

Smæk dansk kvalitetskød på grillen. Glæd dig til bøffer, grillspyd og oksepølser. Afhent i Smørum eller tilkøb levering.

Der er ikke noget som at samles med venner eller familie i haven på en lun, dansk sommeraften med duften af grill hængende i luften og smagen af veltilberedt kød. Skal der saftige oksemørbradbøffer, marinerede kyllinge- og oksespyd samt oksepølser på bordet hos dig? Så er det nu, du skal slå til!

 

Med denne grillpakke fra Kødhuset kan du få leveret kvalitetskød lige til døren for bare 89 kr. ekstra. Du kan også spare lidt ekstra og vælge at hente pakken selv i Smørum. Det er op til dig. Du slipper i hvert fald for at jage rundt til diverse supermarkeder eller slagtere for at finde noget, der bare minder om samme kvalitet. 

 

Med hjælp fra Kødhuset bliver det ikke nemmere eller billigere at sætte gang i en god grillfest.

 

Du får:

  • Grillpakke fra Kødhuset
    • 5 x kyllingespyd m. French Garden marinade
    • 5 x Oksefilet Spyd med trøffelmarinade
    • 6 x Oksepølse
    • 2 x Engelsk bøf af oksemørbrad 200 gram stykket

Sweetdealpris 219 kr. Normalpris 399 kr. Spar 45 %

 

Levering til hele Danmark tilkøbes for 89 kr.

 

Om Kødhuset

Der er skåret helt ind til benet med prisen på denne pakke, men det  betyder ikke, at du skal gå på kompromis med kvaliteten. For hos Kødhuset er du garanteret kød og service fra øverste hylde.

 

Når du vælger Kødhuset, vælger du også kvalitet og tradition.  Kødhuset har eget slagteri i Slagelse, og det primære fokus har altid været at tilbyde det bedste, danske kød fra kødkvæg. Kødet er naturligvis fri for GMO, antibiotika og tilsætningsstoffer.

 

Leverandørerne er nøje udvalgt, så du altid kan være sikker på, at du får det bedste kød til den rigtige pris.

Grillpakke fra Kødhuset

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail