Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Limfjordshytte i Hvalpsund

NYHED: 1 overnatning i Premium Limfjordshytte inkl. bobler, vin og tapas m.m. - vælg med el. uden spa. Pris for 2 personer.

Limfjordshytte i Hvalpsund

NYHED: 1 overnatning i Premium Limfjordshytte inkl. bobler, vin og tapas m.m. - vælg med el. uden spa. Pris for 2 personer.

Turen går til Himmerland, nærmere bestemt Hvalpsund Familie Camping, der ligger lige i vandkanten af Limfjorden. Her bydes I velkommen af det gæstfrie værtspar, Sofie og Brian, der har drevet pladsen siden 2021.

 

I kan se frem til et ophold i de nye Premium Limfjordshytter, der udover at have en betagende udsigt over fjorden også emmer af kvalitet indenfor. Helt oplagt er det at booke opholdet med jeres egen, udendørs spa, så solnedgangen kan nydes derfra. 

 

Særligt for dette ophold:

 • Ophold i Premium hytte med fantastisk udsigt til Limfjorden - kan bookes med egen, udendørs spa på terrassen
 • I skal nyde bobler, tapas og 1 flaske vin og morgenbrød til morgenmaden
 • Campingpladsen ligger naturskønt, og I får gode muligheder for smukke vandreture både ved strand og skov. Vandreruterne på Louns halvøen er virkelig et besøg værd

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning for 2 personer i Premium Limfjordshytte med eller uden egen udendørs spa
 • Opredte senge og håndklæder
 • 1 flaske bobler
 • Tapas for 2 personer
 • 1 flaske rødvin, hvidvin eller rosé
 • Morgenbrød (Rundstykker + kage)
 • Forbrug af el og vand samt slutrengøring

 

Sweetdealpris med spa: 1.495 kr.
Sweetdealpris uden spa: 1.295 kr.

 

Prisen er for 2 personer.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst fra den 27. juni 2024 til 6. juli 2024 og fra den 3. august 2024 til den 1. november 2024.

 

Vær opmærksom op, at ankomst ikke er mulig fra den 10. oktober til den 20. oktober 2024.

 

Bemærk, begrænset antal til salg.

 

Tillæg og tilkøb:

Betales og afregnes direkte med Hvalpsund Familie Camping.

 • Weekendtillæg fredag og lørdag: 400 kr. pr. hytte pr. nat
 • Tillæg for 1 ekstra person i samme hytte inkl. tapas og morgenbrød: 395 kr. (op til 3 ekstra personer)
 • Tillæg for 1 hund: 300 kr. pr. nat (max 1 hund)
 • Tilkøb ekstra overnatning: 1.145 kr. med spa og 945 kr. uden spa 
 • Tilkøb wi-fi: 30 kr. pr. dag

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Hvalpsund Familie Camping 

Hvalpsund Familie Camping ligger i vankanten ved Limfjorden. På den familiedrevet campingplads er nærvær, natur og fællesskab i fokus. Og allerede ved ankomst vil I mærke den gæstfrihed fra Familien Skov, der driver stedet.

 

Med et ophold i en Premium Limfjordshytte må I også gerne benytte campingpladsens forskellige faciliteter og aktiviteter, der er bl.a. en swimmingpool (åben fra 17.05.2024 - 31.08.2024), grej til en tur på vandet, café og butik med mere.

 

Er I interesseret i fiskeri, er der gode muligheder for det. Campingpladsen har to fiskesøer, og fiskeri i Limfjorden er også en mulighed.

 

Sådan skal I bo

I skal bo i en lækker nyopført Premium Limfjordshytte, som enten kan lejes med eller uden egen udendørs spa. Hytten er helårsisoleret og moderne indrettet med en effektiv varmepumpe, og derfor velegnet til ferie på alle tider af året. Premium hytten har en helt fantastisk placering med udsigt ud over Limfjorden, der især kommer til sin ret på terrassen ved solnedgang. Booker I hytte med spa er det helt oplagt at nyde udsigten fra denne med et glas bobler i hånden.

 

Premium hytterne har et dejligt opholdsrum med siddeområde, tv, spiseplads og køkken med ovn, opvaskemaskine, køleskab/fryser og service. Der er to soveværelser samt et badeværelse.

 

Opholdet er inklusiv opredte senge og håndklæder samt forbrug af el og vand samt slutrengøring.

 

Bemærk, vandet i den udendørs spa kan ikke forventes at være 38 grader ved ankomst.

 

Om området

Området rummer et væld af historiske og naturskabte seværdigheder. På jeres vej rundt i landskabet kan I bl.a. opleve Hyllebjerg Bakker, Hvalpsund Strand, Herregården Hessel, Vitskøl Kloster og De Himmerlandske Heder.

 

I kan med fordel køre lidt ud i området - inden for en times kørsel kan I nemlig besøge flere spændende steder. Her kan nævnes Himmerlands imponerende ringborge, Aggersborg og Fyrkat, der repræsenterer en æra i vikingernes storhedstid, Koldkrigsmuseet REGAN Vest, den familiedrevne vingård Glenholm, der giver indblik i dansk vinproduktion, Jesperhus blomsterpark, Mariager Saltcenter og flere museer og gallerier. Særligt har Farsø-egnen mange kunstnere, der i deres små udstillingslokaler, fremviser blandt andet uld og keramik.

 

Viborg ligger godt 40 minutters kørsel fra campingpladsen. Her er det oplagt at besøge den smukke domkirke og slentre en tur i de idylliske handelsgader. 

 

Den mest oplagte attraktion ligger ikke langt fra pladsen. For kun 30 kr. pr. næse kan I komme på en sejltur med færgen fra Hvalpsund til Sundsøre og tilbage igen. På Sundsøre Havn finder i Brænderiet Limfjorden, der holder åbent på udvalgte tidspunkter og efter aftale, så det er muligt at købe deres gin, whisky, rom m.m. med hjem, hvis I vil have et velsmagende minde om turen.

 

Vil I have mere frisk luft, så glæd jer over, at store dele af halvøen Lovns er fredet natur. Så der er rig mulighed for at tage en tur ud i det blå og nyde skoven, markerne og det kuperede landskab med de mange morænebakker, der er omgivet af Limfjordens vand. Gør eventuelt stop ved klinten ved Melbjerg Hoved og lad jer fascinere af dette smukke naturfænomen.

 

Limfjorden er et af landets bedste sælområder, og I perioder kan I være heldige at opleve en sælkoloni. Ca. en time nord for Hvalpsund inklusive færgeoverfart ligger øen Livø, hvor flere sæler holder til.

 

 

Sweetdealkort,-Hvalpsund-Familie-Camping.jpg

Ophold i Premium Limfjordshytte

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail