Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

3-retters sommermenu

Glæd dig til denne udsøgte sommermenu med 3 fransk-italienske retter hos populære Le Pagnol i Aarhus C.

3-retters sommermenu

Glæd dig til denne udsøgte sommermenu med 3 fransk-italienske retter hos populære Le Pagnol i Aarhus C.

For jer der søger mere end blot et måltid, da er Le Pagnol i hjertet af Aarhus garant for kvalitet, velsmag og god service. Lige nu har køkkenet sammensat en 3-retters sommermenu til jer, der ikke er til at modstå.

 

Denne 3-retters menu starter med den delikate forret af carpaccio af røget dyrekøllerejer, som smager afsindigt lækkert. Derefter serveres hovedretten af et saftigt stykke Ribeye og til sidst den overdådige chokoladekage Gateau Marcel, der serveres med is.

 

Den simple men smukke indretning med rå murstensvægge og sildebensparket indbyder til romantik og stearinlyshygge, så invitér én, du holder af, på en helt særlig aften.

 

Du får: 

  • 3-retters sommermenu

Sweetdealpris 249 kr. Normalpris 379 kr. Spar 34 %

 

Menuen består af:

  • Forret: Carpaccio af røget dyrekølle - serveres med trøffelmayo, soltørrede tomater, grillet artiskok, pinjekerner og parmesan
  • Hovedret: Ribeye steak - serveres med BBQ sauce, grøntsager, kartofler og puré
  • Dessert: Gateau Marcel - serveres med is

 

Om Le Pagnol 


Hos Le Pagnol går den dejlige mad, den gode service og de hyggelige rammer op i en højere enhed. Det dedikerede personale bestræber sig hver dag på at levere den bedste kvalitet og service til dig som gæst og gør deres ypperste for, at du føler dig godt tilpas, fra du træder ind ad døren.

 

Restauranten har eksisteret siden 2011 og har siden da forkælet sine kunder med gennemførte madoplevelser inspireret af det franske og italienske køkken. 

Sommermenu med 3 retter

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail