Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Fish & chips hos Kysten

NYHED: Sæt krogen i en lækker omgang fish & chips eller 2 rødspættefileter med pommes til halv pris på Rungsted Havn.

Fish & chips hos Kysten

NYHED: Sæt krogen i en lækker omgang fish & chips eller 2 rødspættefileter med pommes til halv pris på Rungsted Havn.

For første gang nogensinde har vi sat krogen i et van(d)vittigt lækkert tilbud fra Kysten. Nu kan du spise friskfangede fisk serveret med den mest fantastiske udsigt til vandet i Rungsted Havn og sprøde pommes selvfølgelig - til bare 59 kroner! 

 

Vælg mellem den elskede fish and chips eller 2 panerede rødspættefileter med store fritter og dyppelse til en frokost, eftermiddag eller aften på Rungsted Havn. Sommertid er tiden for at friske fisk, og så er det heldigt, at dealen gælder hele sommeren og frem til oktober.

 

Du får:

  • Fish and Chips eller 2 panerede rødspættefileter serveret med pommes og dips

Sweetdealpris 59 kr. Normalpris 119 kr. Spar 50 %

 

Om Kysten i Rungsted Havn

Midt på Øresundskysten finder du Danmarks tredjestørste havn, hvor Kysten hører hjemme. Kysten er sin helt egen, som en kombineret fiskebutik med hyggelig udeservering, der skaber en maritim magi. Her er fiskene friske, portionerne store og udsigten eminent.

 

Tag endelig plads i solen og nyd den fantastiske udsigt til det rolige vand og de mange både. Og hvis vejret ikke viser sig fra sin bedste side, så er der både læ og tæpper at finde. 

 

Udover den lækre fisk som bliver serveret, så er der generelt fokus på den gode betjening hos Kysten. Inde i fiskebutikken finder du et dagligt udvalg af frisk fisk og skaldyr direkte fra havet og ikke mindst et hjælpsomt personale, som alle er klar med information om varerne eller gode råd om tilberedning og opbevaring. 

Fish & chips hos Kysten

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail