Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Bo på Seinen i Paris

Forlænget weekend på flodkrydstogtskib med 3 overnatninger, All Inclusive, sejltur og to udflugter. Rejs fra CPH i nov.

Bo på Seinen i Paris

Forlænget weekend på flodkrydstogtskib med 3 overnatninger, All Inclusive, sejltur og to udflugter. Rejs fra CPH i nov.

Hvem kan ikke trænge til en lille ferie med ren afslapning i et stille og roligt tempo – men stadig fyldt med oplevelser? Tag med til Paris, som fortsat kan forbløffe og overraske, selv hvis I har været der før. Den romantiske stemning er allestedsværende i Frankrigs hovedstad, hvis historiske og kulturelle arv giver meget at opleve.

 

Under jeres ophold i byernes by bor I på det elegante flodkrydstogtskib MS Botticelli, der opkaldt efter den italienske renæssancemaler Sandro Botticelli. Skibet ligger centralt i Paris, tæt på Eiffeltårnet, og giver jer dermed let adgang til byens centrum og mange af de populære seværdigheder. 

 

Særligt for dette krydstogt:

 • Nyd den romantiske stemning i Paris, når juleforberedelserne starter
 • Se flere af de store attraktioner og oplev hyggelige Montmartre på de inkluderede udflugter
 • Ombord på skibet har I All Inclusive

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Paris t/r (Billund mod tillæg)
 • 8 kg håndbagage
 • 3 overnatninger ombord på MS Botticelli i den valgte kahytskategori
 • All Inclusive ombord på skibet med et bredt udvalg af drikkevarer
 • 2 udflugter i Paris med engelsktalende guide
 • Wi-fi ombord (ekskl. streaming)
 • Rengøring og kahytsservice
 • Adgang til skibets faciliteter 

 

Afrejse den 28. november – 1. december 2024:

 • Udvendig kahyt C med vindue og yderplacering på Main Deck
  Sweetdealpris 5.790 kr.
 • Udvendig kahyt A med vindue og midtskibsplacering på Main Deck
  Sweetdealpris 6.290 kr.
 • Udvendig kahyt A med vindue og midtskibsplacering på Upper Deck
  Sweetdealpris 7.490 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Ikke inkluderet i prisen

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Transfers i Paris
 • Personlige forsikringer

 

Bagage

Der må medbringes 8 kg håndbagage på flyvningen. Ønskes mere bagage kan der ved indløsning af værdibevis bestilles 23 kg bagage til check in for 600 kr. 

 

Rejseplan

Dag 1: Fly til Paris og checkin på skibet. Kahytten er til rådighed fra 18:00
Dag 2: Panoramaudflugt i Paris
Dag 3: Udflugt til Montmartre og aftensejlads på Seinen
Dag 4: Fly til Danmark

 

Transport

Rejsen er inklusive fly til Paris.

 

Flytider København:

 • Afgang København kl. 10.15
  Ankomst Paris kl. 12.15
 • Afgang Paris kl. 12.20
  Ankomst København kl. 14.15

 

Mod et tillæg på 500 kr. pr. person kan der flyves fra Billund. Dette bestilles direkte ved Øster Lindet ved indløsning af værdibevis.

 

Flytider Billund:

 • Afgang Billund kl. 12.00
  Ankomst Paris kl. 13.50
 • Afgang Paris kl. 12.55
  Ankomst Billund kl. 14.40

 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne frem mod afrejse.

 

Transport i Paris er ikke inkluderet. Det er lettest og billigst at komme fra lufthavnen til skibet med eksprestogene kaldet RER. Der er blot et skifte undervejs, og den samlede transporttid er ca. 45 min, mens billetten koster ca. 12 € pr. vej.

 

Rejsebeskrivelse

I flyver til Paris om torsdagen og kan aflevere jeres bagage på skibet, så I har resten af dagen fri til at hygge jer i byen. Efter middagen om aftenen bydes der på et parisisk cabaret-show ombord.

 

Siden grundlæggelsen af Paris for mere end 2000 år siden, har skiftende statsoverhoveder sat deres præg på byen ved at bygge smukke kirker, opføre overdådige paladser og skabe prestigefyldte museer og monumenter, mens fornemme skræddere, juvelerer og parfumekreatører har været med til at opbygge Paris’ ry for god smag og elegance. Fredag formiddag får I lov at følge med på en guidet panoramatur rundt i Paris, hvor I ser nogle af de velkendte attraktioner såsom Champs Elysées, Triumfbuen, Place Vendôme, Bastillen, Louvre og det latinske kvarter. Eftermiddagen har I på egen hånd, inden der serveres gallamiddag om aftenen.  

 

Bydelen Montmartre er noget ganske særligt, og den skal I se nærmere på lørdag formiddag. Montmartre har længe været kendt som den førende kunstneriske enklave i Paris, og kronen på værket er ikoniske Sacre Couer – den hvide basilika, der har tronet på en bakketop i over hundrede år, og hvis loft er dekoreret med den største mosaik i Frankrig. Montmartre er også hjemsted for bl.a. Moulin Rouge og Dalí-museet. Aftenen krydres med en aftensejlads på Seinen, når Paris oplyses på smukkeste vis. Det er noget ganske særligt at se byen fra denne vinkel.

 

Søndag morgen forlades skibet efter morgenmaden, og det er tid til at vende hjemad efter en hyggelig og romantisk weekend i Paris.

 

Livet ombord på MS Botticelli

Skibet er opkaldt efter den italienske renæssancemaler Sandro Botticelli og er et elegant skib bygget i 2004 og fuldstændig renoveret i 2016. Hun er 110 m lang og knap 12 m bred og kan medtage 149 passagerer fordelt i 75 kahytter.

 

MS Botticelli har 3 dæk: Main, Upper og Sundeck. Kahytterne, der er ca. 12 m2, ligger på de to nederste dæk. Alle kahytter har aircondition, tv, safety boks og eget badeværelse med hårtørrer.

 

Interiøret er i gyldne farver, der skaber en hyggelig og imødekommende atmosfære. Restauranten, hvor alle måltider serveres, ligger på Upper deck og har store panoramavinduer, så I kan nyde udsigten, mens I spiser. Skibet har også en loungebar med dansegulv. 

 

Påklædning ombord er generelt afslappet, og som det passer en selv. Dog ikke badetøj/badeshorts indendørs. Personalet ombord gør sit for at forkæle jer, så opholdet kan nydes i fulde drag. 

 

Forplejning

Krydstogtet er med All Inclusive, så I får morgenmad, frokost og aftensmad serveret ombord. Den ene aften er der gallamiddag. Et bredt udvalg af drikkevarer er også inkluderet i dag- og aftentimerne. Det gælder både vand, soft drinks, varme drikke, øl, vine, drinks og cocktails. Forplejningen starter fra kl. 18 på ankomstdagen.

 

Særlige forhold på dette tilbud

Vi må på dette ophold ombord på MS Botticelli tage forbehold for, at der kan ske ændringer i programmet, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation. I disse tider forekommer uden forvarsel ændringer i vejret, som kan have indflydelse på vandstanden i alle floder, herunder i Seinen, hvilket kan umuliggøre den planlagte aftensejlads. Der tages forbehold herfor, og der kompenseres ikke ved ændringer.

 

Vigtig information

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, medmindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Der sejles på Donau, og i disse tider forekommer uden forvarsel ændringer i vejret, som kan have indflydelse på vandstanden i alle floder, herunder i Donau. Måtte et sådant naturfænomen indtræde, vil rederiet gøre, hvad der er muligt, for at turen gennemføres så hensigtsmæssigt som muligt, men der kan forekomme ændringer i sejlplanen under sådanne forhold, således alle planlagte anløb ikke kan gennemføres. Der tages forbehold herfor, og der kompenseres ikke ved ændringer.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Du sejler med et tyskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og de officielle skibssprog er tysk og engelsk. Ombord møder du forskellige nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

 

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

 

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

 

Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Flodkrydstogtskib i Paris

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail