Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Rundrejse i Kina

15-dages rundrejse i Kina med cruise på Yangstzefloden inkl. udflugter og dansk rejseleder. Rejs fra CPH i sep.-maj.

Rundrejse i Kina

15-dages rundrejse i Kina med cruise på Yangstzefloden inkl. udflugter og dansk rejseleder. Rejs fra CPH i sep.-maj.

Tag med Over Alle Bjerge på denne fantastiske rundrejse, hvor I dykker ned i historien, hvor fortællinger tryllebindes i Den Forbudte By og på Den Kinesiske Mur. I skal nyde at glide stille ned af Yangtze gennem kløfter og verdens største dæmning for at slutte med et brag i Kinas mest moderne by Shanghai. I kan se frem til en episk rejse i tid og sted og til at vende hjem med fotoalbummet fyldt op med gode minder og smukke motiver.

 

Særligt for denne rejse:

 • Oplev fantastiske, ikoniske bygningsværker, paladser, templer og smukke naturoplevelser 
 • Unik cruise på Yangtzefloden
 • Erfaren, dansk rejseleder

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København med Etihad eller Billund og København med Lufthansa afhængigt af afgang
 • 2 måltider ombord
 • Håndbagage og indchecket bagage
 • 15 dages program med nævnte udflugter
 • Alle entré på nævnte udflugter
 • Morgenmad alle dage
 • Frokost på dag 7,9,10 og 12
 • Velkomstmiddag på dag 2
 • Middag på dag 8,9 og 10
 • Afskedsmiddag på dag 13
 • Et glas øl, vand eller sodavand til de inkluderede måltider (dog kun vand/sodavand på Yangtze cruise)
 • Erfaren, dansk rejseleder
 • Kinesisk lokalguide
 • Overnatninger på gode hoteller
 • Cruise på Yangtzefloden med fuldpension
 • Busser med aircondition

 

Rejseperiode:

 

København:

 

Afrejse fra København den 6. september til den 20. september 2024

 • Dobbeltværelse: Sweetdealpris 20.995 kr.

 

Afrejse fra København den 20. april til den 4. maj 2025

 • Dobbeltværelse: Sweetdealpris 20.495 kr.
 • Enkeltværelse: Sweetdealpris 26.495 kr. 

 

Afrejse fra København den 7. maj til den 21. maj 2025

 • Dobbeltværelse: Sweetdealpris 20.995 kr.
 • Enkeltværelse: Sweetdealpris 26.995 kr. 

 

Billund:

 

Afrejse fra Billund den 7. maj til den 21. maj 2025

 • Dobbeltværelse: Sweetdealpris 21.495 kr.
 • Enkeltværelse: Sweetdealpris 27.495 kr. 

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at bo på dobbeltværelse.

 

Betaling:

Der betales et depositum på 4.000 kr. pr. person.

 

OBS. I september betales det fulde beløb med det samme, da det er tæt på afrejse.

 

Ved depositumbetaling betales restbeløbet for rejsen til Over Alle Bjerge senest 90 dage før afrejse via bankoverførsel. Restbeløbet kan ikke betales med betalingskort. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at I tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ikke inkluderet i rejsen:

 • Forsikring (Afbestillings- og rejseforsikring)
 • Ekstra drikkevarer til måltiderne
 • Aftenpakke: Peking And og dumpling middag i Xi'an samt tangdynastishow: 620 kr.
 • Udflugtspakke Beijing - 3 udflugter med frokost: 1.500 kr.
 • Drikkepenge beregn ca.: 600 kr.

 

Obligatoriske tillæg: 

 • Visum til Kina: 1.500 kr. 

 

Visum:

Over Alle Bjerge har 20 års erfaring med Kina og har rigtig mange gode kontakter. Derfor kan Over Alle Bjerge stå for at ansøge om visum. Det klares nemt over mail. Normalt skal alle rejsende til Kina igennem en lang visumproces, der bl.a. involverer en 10 siders ansøgning og 3 besøg på visumcenteret, hvor der skal afgives fingeraftryk. Rejser du med Over Alle Bjerge, undgår du denne besværlige ansøgningsproces.  

 

Se flyinformation længere nede.

 

Dagsprogram

Dag 1 - Danmark til Beijing

I flyver fra enten København eller Billund. Flyselskabet og flytider afhænger af, hvilken afgang I vælger. Fælles er, at der er en mellemlanding, hvor der er tid til lige at strække benene, inden turen går videre. I skal flyve med nogle store flyselskaber med gode faciliteter ombord.

 

Dag 2 - Ankomst til Beijing og velkomstmiddag

I kører ind til Beijing centrum og får allerede her et godt indtryk af denne spændende by. I tjekker ind på hotellet, der ligger centralt ved seværdigheder. Om aftenen skal I stifte bekendtskab med det kinesiske køkken og nyde en velkomstmiddag sammen.

 

Dag 3 - Himmelske Freds Plads og Den Forbudte By

I besøger verdens største plads, Den Himmelske Freds Plads. Her ligger blandt andet Parlamentet og Maos Mausoleum, der knytter sig til den kommunistiske æra, men også de
gamle kejserlige bygninger såsom frontportene og Den Himmelske Freds Port. I skal se Den Forbudte By med dens efter sigende 9.999½ rum. Verdens største kejserlige palads
blev bygget 1406-1420. Herfra har 24 kejsere regeret Riget I Midten, indtil den sidste kejser, Puyi, blev tvunget til at forlade Den Forbudte By i starten af 1900-tallet. I fortsætter videre til en Perlefarm, hvor I lærer om hele processen fra at åbne en østers, befrugtningen af den til at man står med en færdiglavet perle. Efterfølgende får I muligheden for at gå på opdagelse i farmens tilhørende butik, hvor de har et stort udvalg af forskellige perleprodukter (Dagens udflugt er en del af udflugtspakken Beijing).

 

Dag 4 - Den Kinesiske Mur og Den Olympiske By

Højdepunktet på enhver Kinarejse er for de fleste at stå på Den Kinesiske Mur.

Muren er et af de største vidundere i verden og blev erklæret bevaringsværdig af UNESCO i 1987. Som en gigantisk drage snor Den store Mur sig over 6.350 kilometer op og ned på tværs af bjerge, ørkener, græsområder og sletter fra Øst- til Vestkina. Det er et storslået og imponerende syn. Muren blev bygget for mere end 2.000 år siden.

I kører også forbi de fantastiske bygningsværker ved den Olympiske by. Her er det nye nationalstadion - Fuglereden - med plads til 91.000 tilskuere - der er bygget af et enormt antal stænger flettet på kryds og tværs. I ser også den nye nationale vandsportsarena, der kaldes Isterningen pga. det futuristiske design (Dagens udflugt er en del af udflugtspakken Beijing).

 

Dag 5 - Himlens tempel

Efter morgenmaden begiver I jer ud i Beijings myldrende gader og første stop på dagens udflugts-program, er ved Himlens Tempel. Templet er Beijings vartegn.

Herefter tager I til den fantastiske have, hvor I finder det kejserlige Sommerpalads, templer, pavilloner, dekorerede korridorer og mange små haver. Her hører I blandt andet den spændende historie om enkekejserinde Cixi. Om eftermiddagen tager I forbi et marked, hvor der vil være tid til at gøre en god handel (Dagens udflugt er en del af udflugtspakken Beijing).

 

Dag 6 - Den gamle Moske og myldrende bazar

Om morgenen kører I med højhastighedstog til den anden af Kinas gamle hovedstæder Xi'an. Xi'an er den by, der har været hovedstad længst tid bl.a. under Qin, Han og Tang dynastierne, der anskues som Kinas guldalder. Det bærer byen præg af, og I skal nyde nogle af de fascinerende levn fra den tid. I besøger den største og bedst bevarede moske i Kina fra år 742. Moskeen er kinesisk inspireret og står som et symbol på den integration, der fandt sted mellem kineserne og de mange immigranter fra Mellemøsten, da Xi’an lå på Silkevejen. I går en tur i de smalle gader i det muslimske kvarter, hvor gadehandlerne tilbyder alverdens varer fra deres boder og butikker.

 

Dag 7 - Terrakotta soldaterne

I 1974 fandt to bønder tilfældigt nogle rester af Kejser Qins unikke terracottahær, da de var i færd med at grave en brønd. Hæren er senere blevet dateret til år 221 før vores tidsregning. Nu er ca. 8.000 soldater med forskellige ansigtsudtryk og heste med stridsvogne gravet ud. Hæren er lavet på befaling af Kinas første kejser, Qin Shi Huang, til at bevogte hans grav og passe på ham i himlen. Terracotta-soldaterne er et af verdens vidundere og er naturligvis også på UNESCOs bevaringsliste. For bedre at forstå, hvordan disse unikke figurer blev lavet, besøger I et værksted, som laver dem i fuld størrelse af ler fra samme sted som de originale.

 

Tangdynastishow: Om aftenen er det muligt at deltage i en kulturel aften med traditionel middag og musikteater. Først spiser I dumplingbanket - en stor kinesisk specialitet for herefter at opleve en flot opvisning i Tang-dynastiets musik og dans (En del af aftenpakken Beijing/Xian).

 

Dag 8 - Chongqing og Yangtze cruise

Om formiddagen tager I højhastighedstoget til Chongqing. Det tager ca. 5 timer, og I ankommer midt på eftermiddagen. Chongqing kaldes Kinas San Francisco på grund af de mange bakker og broer i byen. Der bor i alt 32 millioner mennesker med kommunes yderområder, hvilket gør det til en af de største i verden.

Efter at have spist aftensmad kører I til krydstogtskibet.  Båden I sejler med tilhører Victoria Cruises og er af højeste klasse på Yangtzefloden. Her er både sightseeing, underholdning og de kulinariske oplevelser i top (I har fuldpension på krydstogtet). Der er i alt 4 dæk på skibet, samt et observationsdæk på toppen, hvor man kan sidde og nyde udsigten og det gode vejr.

 

Dag 9 - Yangtze cruise og Den Røde Pagode

Yangtzefloden er den længste flod i Kina og den tredje-længste i verden med sine 6350 km. I sejler ca. 650 km af flodens længde på den flotteste del med de berømte og smukke tre kløfter. Yangtzes kinesiske navn er Chang Jiang, der betyder den lange flod. Floden har sit udspring i Tibet og har en niveauforskel fra start til slut på mere end 5000 meter. I 1992 påbegyndte man officielt bygningen af Three Gorges Dam (Tre Kløfters Dæmning.), som, når den står færdig, vil være den største i verden. Pga. den store stigning af vandstanden i floden, har man måtte genhuse ca. 1,3 mio. mennesker. I skal på en udflugt til Den Røde Pagode, der af Discovery Channel blev kåret til en af verdens 8 mærkeligste bygningskonstruktioner pga. sin beliggenhed stejlt op ad en klippe.

 

Dag 10 - Yangtze cruise og de ”3 små kløfter”

I skal på udflugt til enten ”Den hvide kejsers by” eller så  skiftes det store skib ud med en sejltur med mindre både på ”Shennong streams” også kaldet ”de 3 små kløfter” pga. deres naturlige skønhed. Hvilken udflugt der er mulig kommer an på vandstanden.

 

I sejler desuden gennem Qutang kløften, som også er afbilledet på den kinesiske 10 Yuan seddel.

 

I løbet af cruiset bliver der desuden arrangeret forskellige aktiviteter. Man kan lære om kinesisk medicin, silkedrager, ferskvandsperler, kalligrafi samt det grundlæggende foredrag om Yangtze. Om aftenen bliver der arrangeret shows af skibets besætning f.eks. en kabaret eller modeopvisning, så man kommer bestemt aldrig til at kede sig på dette skib.

 

Dag 11 - Yangtze krydstogt og Den store Dæmning

I skal ud og besøge ”3 gorges dam”, der står som et monument for Kinas formåen. Det er ikke bare verdens største vandkraftværk, men det største el kraftværk i verden. Det er fascinerende at stå og kigge ud over de 2300 meter beton og tænke på, at den forsyner ca. 40 millioner kinesere med strøm. Midt på dagen ankommer I til Yichang, og om eftermiddagen tager I toget til Shanghai, hvor I ankommer om aftenen.

 

Dag 12 - Shanghai og det moderne Kina

På en byrundtur ser I Shanghais højdepunkter. Turen bringer jer til det gamle kinesiske kvarter, hvor I kan gå en tur i den spændende bazar. Herefter gør I et kvantespring frem i tiden til den nye bydel på den anden side af Huangpofloden. Her skal I se Shanghai Tower. Fra en udsigtsplatform får man et panorama over Shanghai. I skal gå ad The Bund, der er den berømte gamle, halvanden kilometer lange kolonistilshavnefront, bygget af briterne for 100-150 år siden på bredden af Huangpu-floden

 

Dag 13 - Shanghai og afskedsmiddag                           

Dagen er til fri disposition. I kan f. eks gå en slentretur på en Nanjing road, som er en af Asiens længste shoppinggader. I kan tage på Folkets Plads og se nogle af de gode museer herunder byplanlægningsmuseet og historisk museum eller endnu en slendretur ned af The Bund. Om aftenen spiser I en afskedsmiddag sammen.

 

Dag 14 - Sidste oplevelser i Shanghai

Formiddagen er til fri disposition. Om eftermiddagen kører I mod lufthavnen.

 

Dag 15 - Fra Kina til Danmark

Efter en oplevelse for livet går turen retur til Danmark, hvor lander med kufferten fuld af oplevelser og minder for livet.

 

Over Alle Bjerge sender et præcist program sammen med reservationen.

 

Hoteller 

I skal bo på følgende hoteller og skib på cruise:

 • Beijing: Jing Lun Hotel 4-stjernet
 • Xian: Xi'an Dajing Castle Hotel 5-stjernet
 • Cruise på Yangtzefloden: Victoria Cruise 5-stjernet læs mere her.
 • Shanghai: Paradise Jinjiang hotel 4-stjernet

 

Der tages forbehold for ændring af hotel til samme standard.

 

Flyinformation

 

Flytider København

 

Afrejse den 6. september - 20. september 2024:

Der flyves med Etihad.

 

Udrejse den 6. september 2024:

 • Afgang København kl. 10.40
  Ankomst Abu Dhabi kl. 19.00
 • Afgang Abu Dhabi kl. 21.15
  Ankomst Beijing kl. 08.50 (+1)

 

Hjemrejse den 19. september 2024:

 • Afgang Shanghai kl. 18.55
  Ankomst Abu Dhabi kl. 00.30 (+1)
 • Afgang Abu Dhabi kl. 03.15 
  Ankomst København kl. 08.00

 

 

Afrejse den 20. april - 4. maj 2025:

Der flyves med Etihad.

 

Udrejse den 20. april 2025:

 • Afgang København kl. 10.40
  Ankomst Abu Dhabi kl. 19.10
 • Afgang Abu Dhabi kl. 21.15
  Ankomst Beijing kl. 08.50 (+1)

 

Hjemrejse den 3. maj 2025:

 • Afgang Shanghai kl. 18.55
  Ankomst Abu Dhabi kl. 00.30 (+1)
 • Afgang Abu Dhabi kl. 03.15
  Ankomst København kl. 08.15

 

 

Afrejse den 7. maj - 21. maj 2025:

Der flyves med Lufthansa.

 

Udrejse den 7. maj 2025:

 • Afgang København kl. 17.05
  Ankomst München kl. 18.40
 • Afgang München kl. 19.35 
  Ankomst Beijing kl. 11.40 (+1)

 

Hjemrejse den 20. maj 2025:

 • Afgang Shanghai kl. 23.35
  Ankomst München kl. 06.50 (+1)
 • Afgang München kl. 10.30
  Ankomst København kl. 12.05

 

 

Flytider Billund

 

Afrejse den 7. maj - 21. maj 2025:

Der flyves med Lufthansa.

 

Udrejse den 7. maj 2025:

 • Afgang Billund kl. 13.05
  Ankomst München kl. 14.40
 • Afgang München kl. 19.35 
  Ankomst Beijing kl. 11.40 (+1)

 

Hjemrejse den 20. maj 2025:

 • Afgang Shanghai kl. 23.35
  Ankomst München kl. 06.50 (+1)
 • Afgang München kl. 10.55
  Ankomst Billund kl. 12.25

 

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne/flyruterne.

 

Anmeldelser

Vi har samlet et par anmeldelser fra tidligere begejstrede gæster.

 

"En på alle måder fantastisk tur. Vi har rejst med "Over alle bjerge" i slutningen af august til de største seværdigheder i Kina. Vi blev yderst kompetent ledt rundt af rejseleder Betina, som med sine fortællinger og viden om Kina lagde en ekstra dimension ind i rejsen. Højdepunktet var for os helt klart besøget på muren ved Simatai.
Vi kan på alle måder anbefale at rejse med "Over alle bjerge" - det kommer vi til at gøre igen!"

 

"På tur i Kina og over alle bjerge blev til over al forventning. God kyndig guide der leverede gode facts om de besøgte steder. Sikrede vi havde kyndige lokale guider. Så det rigtige og undgik for meget kø. Fantastiske hoteller. Det undrer mig at det kunne laves til den pris... vi er allerede ved at planlægge vores næste tur med over alle bjerge. De får max point."

 

Om Over Alle Bjerge

Over Alle Bjerge er et rejsebureau, der bygger på mere end 20 års erfaring med rundrejser i hele verden. Over Alle Bjerge tilbyder enestående, håndlavede rundrejser for nysgerrige danskere der ved, at der bag ethvert bjerg venter et uopdaget eventyr. Som oftest vil Over Alle Bjerges gæster gerne langt væk fra hjemstavnen til steder, med kun få andre turister har været; Det Tibetanske højland, Mayaernes glemte junglebyer eller bag jerntæppet i Nordkorea. Det er dog ikke altid at man skal langt væk for en storslået oplevelse hvilket man vil erfare på rundrejser i f.eks. Marokko, Balkan eller Portugal. Det er i mødet mellem kulturer at forståelse opstår og vi får et nyt perspektiv på os selv og den verden vi kommer fra.

 

På Over Alle Bjerges rundrejser er der altid en erfaren dansk rejseleder med der sørger for gode informationer og baggrundsviden samt at det praktiske glider let. Man er kort sagt i gode trygge hænder.

 

Over Alle Bjerge er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2894.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Rundrejse i Kina med Yangtze cruise

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail