Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Apulien

Tag til Italiens hæl og få 1 uge på 4* hotel i det uberørte Apulien inkl. billeje. Rejs fra BLL/CPH i sep.-okt.

Apulien

Tag til Italiens hæl og få 1 uge på 4* hotel i det uberørte Apulien inkl. billeje. Rejs fra BLL/CPH i sep.-okt.

Italiens hæl er et uudforsket område for de fleste danskere, og nu har I chancen for at købe en pakkeløsning til denne fantastiske region: Direkte fly, billeje alle dage og hotel med morgenmad - det bliver ikke lettere.

 

Her oplever I det autentiske Italien på et helt nyt niveau. Det mest karismatiske ved regionen er den store forskellighed, I finder, i alt fra kulturen og naturen til maden og bygningerne. Det skyldes i høj grad de mange forskellige herskere, der har været i området, såsom grækere, romere, arabere, franskmænd og østrigere.

 

For jer, der flyver fra Billund, vil den sidste nat tilbringes i Bari på Hotel La Baia. Her kan I udforske byen og være klar til hjemturen dagen efter. 

 

Særligt for denne rejse:

 • Billeje er inkluderet
 • Oplev det autentiske og uberørte Italien 
 • Det 4-stjernede hotel har en dejlig pool og tilbyder shuttlebus til det flotte Lido Malibú strandresort

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund til Bari t/r eller fra København til Napoli t/r
 • 1 lille håndtaske á 40 x 20 x 25 cm pr. person 
 • 7 overnatninger i classic dobbeltværelse på 4* Villa Americana Park Hotel (flyver I fra Billund, er den sidste overnatning på Hotel La Baia i Bari)
 • Morgenmad alle dage
 • Billeje alle dage inkl. fri km og lovpligtige forsikringer – Fiat Panda eller lignende (hentes og afleveres i lufthavnen)

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

København:

 • Den 4. september 2024
  Sweetdealpris 6.895 kr.
 • Den 11. september 2024
  Sweetdealpris 6.995 kr.
 • Den 18. september 2024
  Sweetdealpris 7.295 kr.
 • Den 25. september 2024
  Sweetdealpris 6.895 kr.
 • Den 2. oktober 2024
  Sweetdealpris 6.695 kr.
 • Den 9. oktober 2024
  Sweetdealpris 7.395 kr.
 • Den 16. oktober 2024
  Sweetdealpris 5.995 kr.

 

Billund:

   • Den 4. september 2024
    Sweetdealpris 6.950 kr.
   • Den 11. september 2024
    Sweetdealpris 6.950 kr.
   • Den 25. september 2024
    Sweetdealpris 6.395 kr.
   • Den 2. oktober 2024
    Sweetdealpris 6.495 kr.
   • Den 9. oktober 2024
    Sweetdealpris 6.595 kr.
   • Den 16. oktober 2024
    Sweetdealpris 6.895 kr.

    

   Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

    

   Der er et begrænset antal pladser til salg.

    

   Tilkøb og tillæg

   Aftales og afregnes direkte med Vindrose Rejser.

   • All Inclusive-forsikring - dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn: 350 kr.
   • Opgradering til værelse med balkon: 350 kr. pr. person
   • Opgradering til comfort værelse: 350 kr. pr. person

    

   Villa Americana Park Hotel

   Villa Americana Park Hotel ligger i en oase af blomster og frugt lige ved kysten på Gargano-halvøen. Hotellet ligger lige i centrum af byen Rodi, men kun få minutters gang fra stranden og fra Marina di Rodi.

    

   Hotellets restaurant byder på mange lokale retter fra området, Apulien. På grund af den flotte placering ud til havet, så er det oplagt at spise skaldyr og fisk, men da der har været så mange forskellige herskere i området, så er kød også en yndet spise.

    

   Hotellet har egen pool, som er åben under jeres ophold, så der er rig mulighed for syv dage med afslapning og våde fødder. Skal de våde fødder kombineres med sand, så har hotellet egen shuttlebus til det flotte Lido Malibú strandresort. Hotellets personale kan også være behjælpelige med at arrangere vinsmagninger, madlavningsaftener og food tours.

    

   Sådan skal I bo

   I kommer til at bo på et af hotellets 50 elegante værelser, der alle er udstyret med aircondition og en-suite badeværelse.

    

   Gargano-halvøen

   Tag på en rejse til Gargano-halvøen og få en uforglemmelig ferie. Halvøen ligger i det nordlige Apulien i Italien, tæt på grænsen til regionen Abruzzo. Det er et idyllisk og smukt naturområde med flotte strande, hyggelige små byer og en dejlig lokalbefolkning. 

    

   Den store halvøs rygrad bliver udgjort af bjerget Monte Gargano på mere end 2.000 km², og rundt om bjerget finder I en fortryllende nationalpark. Det milde klima, den høje sol og brisen fra havet gør parken til en smuk diamant, som venter på at blive udforsket. I området finder I også de to flotte søer, Varano og Lesina.

    

   Mest af alt er området kendt for sin 200 kilometer lange kystlinje. En kyst af smukke sandstrande, høje fyrretræer, bugter, klipper, klitter, huler og ikke mindst de berømte hvide klipper (også kaldet faraglioni). De rejser sig over det turkisblå hav i Baia dei Mergoli (også kaldet Baia dei Faraglioni) og Baia delle Zagare.

    

   Nord for halvøen finder I Tremiti-øerne, som er fantastisk smukke og klart et besøg værd – eksempelvis på en dagsudflugt. Halvøen er ikke så kendt blandt turister, der rejser til Italien, og det har resulteret i, at de smukke strande ikke er så overfyldte med mennesker. Rejser til denne destination er derfor ikke så dyre som til andre mere populære dele af Italien.

    

   Der er også mange smukke byer langs kysten på halvøen. Her kan nævnes byer såsom Vieste, Ischitella, Monte Sant’Angelo, Peschici og Rodi Garganico. Den største af byerne er Vieste. Byens slot blev bygget i det 13. århundrede af den danske Frederik II, og et interessant kendetegn ved hele området er faktisk dets slotte, som er bygget i en karakteristisk apuliansk/romersk arkitekturstil.

    

   Den vigtigste by i Apulien er Taranto. Det er en gammel græsk koloni og er en by mellem to have. Et besøg i det enorme National Archeological Museum er et absolut must. Af særlig interesse er den unikke samling af antikke smykker kendt som “Ori di Taranto”.

    

   En anden spændende tur er til Itria-dalen, hvor I finder Alberobello, der med sit lille historiske centrum består af de berømte Trulli (små hvide huse med mørke, kegleformede tag). Castellana Grotte er også et besøg værd grundet byens fascinerende underjordisk grottesystem, som blev opdaget i 1938.

    

   Kører I mod Apuliens kyst fra Alberobello, finder I smukke byer som Polignano a Mare, Monopoli, Ostuni og Fasano. Og er I sultne, er byen Altamura, med det eneste DOP-udmærkede brød i Italien, et must-see. Det er en smuk lille by, hvor gamle bagertraditioner bliver holdt ved lige i byens mange små bagerier, der laver det skønneste brød.

    

   Apulien var Federico den Andens land, og han var en af de hellige romerske kejsere. Det historiske islæt fra hans periode kan absolut ses i området. Det kan også anbefales at se slottet Castel del Monte, som er på UNESCO’s liste over kulturarv og mange andre slotte i området nord for Bari.

    

   Et besøg værd

   Matera er et sted alle burde se i løbet af deres levetid - og selvom det ligger i regionen Basilicata, er det lige på den anden side af regionsgrænsen til Apulien. Byen er kendt for dens “Sassi di Matera”, et område med forhistoriske bosættelser. De særlige hulebebyggelser, som er hugget ind i bjergsiden, har været beboet i tusinder af år. Hulerne, der ligger i 10-12 etagers højde, blev erklæret uegnede som menneskeboliger i 1951, og næsten 23.000 beboere i Sassi blev flyttet til nyopførte beboelsesejendomme.

    

   Nu er adskillige hundreder af de oprindelige huler restaureret og genbeboet, takket være massiv offentlig støtte. Siden 1993 har Materas huler været under UNESCOs særlige beskyttelse. Mange film er også blevet optaget i byen og området omkring den, blandt andet Mel Gibsons “The Passion of the Christ”.

    

   Europas Climadiff

   Apulien producerer mere vin, end hele Tyskland gør. De er kendt for ”billige” vine – og det skal forstås meget positivt. På grund af de favorable vejrforhold, så kan prisen på produktionen holdes nede og komme forbrugeren til gavn. De bedste druer fra området er Negroamaro, Malvasia Nera og Primitivo. De vinglade rejsende må søde ganen med Salice Salentino og Castel del Monte, og skal vinen være lyserød, så er det oplagt at prøve Five Roses fra Leione de Castris.

    

   Flyinformation

   Der flyves med Ryanair fra begge lufthavne.

    

    

   Flytider Billund:

    

   • Afgang Billund kl. 09.40
    Ankomst Bari kl. 12.20
   • Afgang Bari kl. 06.30
    Ankomst Billund kl. 09.10

    

    

   Flytider København:

    

   • Afgang København kl. 15.10
    Ankomst Napoli kl. 17.50
   • Afgang Napoli kl. 18.15
    Ankomst København kl. 21.05

    

   Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

    

   Fra Bari er der cirka 2,5 timers kørsel. Fra Napoli er der cirka 3 timer.  

    

   Om Vindrose Rejser

   Sweetdeal har i flere år haft et tæt samarbejde med Vindrose Rejser, hvor vi i årenes løb har sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Vindrose Rejser bestræber sig altid på, at være mere end en bookingcentral. De giver gerne gode råd med på rejsen og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

    

   Som navnet "Vindrose" lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har de sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. De ved, at din næste ferie skal være bedre end den foregående, og at livet er for kort til dårlige rejser. Derfor har de har altid fokus på at skabe de bedste rammer. Det gælder både en forlænget weekend til Hamborg og en vinrejse til Toscana.

    

   Læs også Vindrose Rejsers bedømmelser på Trustpilot.

    

   Vindrose Rejser er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.

    

   Tryghed på rejsen

   Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

   Rejse til Apulien

   Her finder du os

   Sweetdeal
   Gammel Kongevej 60,16
   1850 Frederiksberg C

   Tlf: +45 82 82 00 04
   kundeservice@sweetdeal.dk
   CVR nr: 40066284

   Om Sweetdeal

   Tilbudsmail