Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

8 serveringer på Rebel

Nyd en sommermenu med 5 snacks og 3 retter hos Restaurant Rebel, der har været nævnt i Michelin-guiden siden 2013.

8 serveringer på Rebel

Nyd en sommermenu med 5 snacks og 3 retter hos Restaurant Rebel, der har været nævnt i Michelin-guiden siden 2013.

Gør dig klar til et rebelsk måltid med en sommermenu hos Restaurant Rebel i Store Kongensgade. Menuen byder på 5 snacks og 3 retter, der beviser, hvorfor Rebel er blevet nævnt i Michelin-guiden hvert år siden 2013.

Rebel ønsker at din madoplevelse skal være afslappet og jordnær, som et lille rebelsk oprør mod den meget ophøjede og absurd performanceprægede kultur, som Rebel mener, der er blandt mange af byens bedre spisesteder:.

Udover den "rebelske" stemning er menuen hyppigt skiftende med lidt færre retter på kortet. Derfor vil jeres sommermenu variere efter sæson, men du kan være sikker på at de dygtige kokke og det dedikerede personale, vil forkæle jer med en uforglemmelig aften eller frokost, hvor hver servering er som et kunstværk på din tallerken.

 

Du får:

 • Sommermenu med 8 serveringer 

Sweetdealpris 350 kr. Normalpris 625 kr. Spar 44 %

 

De 8 serveringer består af 5 snacks & 3 retter efter kokkens valg.

 

Om Rebel

  Restaurant Rebel i København er en kulinarisk oase, der lokker med en spændende og innovativ menu, der kombinerer klassiske retter med moderne twist og indeholder mange inspirerende smagsoplevelser, som forkæler dine sanser.

  Lokalerne er moderne og stilfulde, med en afslappet atmosfære og en varm velkomst fra det venlige personale. Restaurantens indretning er minimalistisk med bløde belysningselementer og møbler, der skaber en hyggelig og elegant stemning.

  Udover den lækre mad kan du også nyde et bredt udvalg af drikkevarer, der inkluderer alt fra friske cocktails til nøje udvalgte vine og øl. Der er noget for enhver smag og enhver lejlighed.


  Alt i alt er Restaurant Rebel en absolut perle i Københavns madscene, du ikke bør gå glip af. Med sin innovative menu, varme atmosfære og venlige personale, vil du helt sikkert føle dig hjemme og blive behandlet som en konge under dit besøg.


  Som gæst hos Rebel er du ikke i tvivl om, at du sidder på en af byens mest populære mødesteder for feinschmeckere.

  Middag på Restaurant Rebel

  Her finder du os

  Sweetdeal
  Gammel Kongevej 60,16
  1850 Frederiksberg C

  Tlf: +45 82 82 00 04
  kundeservice@sweetdeal.dk
  CVR nr: 40066284

  Om Sweetdeal

  Tilbudsmail