Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

3-retters middag hos Sonni's

Få en 3-retters menu med bl.a. papadum og butter chicken hos Sonni's ved Frederiksberg Centret - også som takeaway.

3-retters middag hos Sonni's

Få en 3-retters menu med bl.a. papadum og butter chicken hos Sonni's ved Frederiksberg Centret - også som takeaway.

Har du endnu ikke oplevet Sonni's Kitchen på Frederiksberg? Nu har du chancen for at forkæle dine smagsløg med en autentisk indisk 3-retters menu til halv pris! Uanset om du vælger at nyde din middag i restauranten eller at tage den med hjem, er du garanterer en smagsoplevelse, der transporterer dig direkte til hjertet af Indien.

 

Din kulinariske rejse starter med knasende sprøde papadums, der sætter den høje standard for resten af måltidet. Som hovedret tilbydes den elskede Butter Chicken med kyllingebryst badet i en rig men mild sauce med fløde og tomat. Afrund middagen med gulab jamun, en klassisk indisk dessert af søde dejboller, der er dyppet i sirup.

 

Køb dit værdibevis i dag, så du også kan smage en autentisk bid af Indian hos Sonni's Kitchen til halv pris.

 

Du får:

  • 3-retters menu 

Sweetdealpris 119 kr. Normalpris 240 kr. Spar 50 %

 

Menuen består af:

  • Forret - Papadum
  • Hovedret - Butter chicken
  • Dessert - Gulab jamun

 

Indisk som du ikke har smagt det før

Sonni's Kitchen er lige åbnet på Hostrupvej ved Frederiksberg centret og byder på indiske retter, hvor smagsnuancer og præsentation er i højsædet. 

 

Det er ægteparret Sharanjeet Kaur og Narinder Pal Singh, der står bag den nye restaurant. Narinder, med kælenavnet Sonni, står ved gryderne i køkkenet, og det er bestemt ikke nyt for ham. Han har nemlig 15 års erfaringer fra forskellige storkøkkener hos bl.a. Google Danmark, Københavns Rådhus, Novo Nordisk samt hos CPH Business og Amager Hospital, hvor han var køkkenchef.

 

Al den erfaring har han smeltet sammen med sin kærlighed for det indiske køkken i en restaurant, hvor alle retterne ikke bare smager af karry, som han siger. Alt maden laves fra bunden med de bedste råvarer, og så præsenteres de smukt.

3-retters middag hos Sonni's

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail