Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Tacos ad libitum m/u margarita

Endnu billigere end før! Spis så mange tortillas og tacos, som du kan klemme ned hos Restaurant Señorita på Vesterbro.

Tacos ad libitum m/u margarita

Endnu billigere end før! Spis så mange tortillas og tacos, som du kan klemme ned hos Restaurant Señorita på Vesterbro.

Denne mexicanske bestseller er tilbage og denne gang med et ekstraordinært sommertilbud, hvor prisen er skruet endnu mere i bund.

 

Populære Restaurant Señorita på Istedgade inviterer til et festmåltid med tortillas og tacos ad libitum. Skinner sommersolen fra en skyfri himmel, må I endelig ikke snyde jer selv for at tilkøbe en lille eller stor kande forfriskende (strawberry) margarita, der køler ned og fuldender den mexicanske spiseoplevelse.

 

Maden serveres på fade, så du kan fylde dine tacos og tortillas med lige præcis det fyld, og så meget af det, som du ønsker. Når fadene er tomme, kan I bare bede om mere. I kan nemlig spise så meget, som I ønsker, med denne deal.  

 

Fyldet består bl.a. af kylling, oksekød, salat, salsa, creme fraiche, guacamole, ost, jalapenos og ris. Dertil serveres hjemmebagte tacos samt hvede- og majstortillas. Maden er autentisk krydret, så den får den  helt rigtige smag, og chefkokken er mexicaner.

 

Hvis I tilkøber en kande margarita, kan I bestille den klassiske margarita eller strawberry margarita. Den lille kande indeholder 0,5 liter og den store kande 2 liter. 

 

Du får:

  • Tortillas og tacos ad libitum hos Restaurant Senorita

Sweetdealpris 125 kr.  Normalpris 209 kr. Spar 40 %

 

Tilkøb: 

  • 1 lille kande margarita eller strawberry margarita
    Sweetdealpris 119 kr. Normalpris 155 kr. Spar 23 %

  • 1 stor kande margarita eller strawberry margarita
    Sweetdealpris 299 kr. Normalpris 359 kr. Spar 16 %

 

Om Restaurant Señorita

Restaurant Señorita ligger centralt på Istedgade og er et oplagt sted at lægge en god bund, inden turen f.eks. går videre til de hippe barer i Kødbyen eller spændende butikker på Vesterbrogade.

 

Skal middagen være ekstra festlig, består Señoritas drinkskort desuden af et stort udvalg af lækre drinks, hvor man får masser for pengene. Disse tilkøbes og afregnes direkte med restauranten.

Tacos ad libitum hos Restaurant Señorita

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail