Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

9 stk. frisksmurte smørrebrød

Hent 9 store og frisksmurte stykker smørrebrød hos Ostelageret Lø Ost på Landskronagade på Østerbro.

9 stk. frisksmurte smørrebrød

Hent 9 store og frisksmurte stykker smørrebrød hos Ostelageret Lø Ost på Landskronagade på Østerbro.

Vi har fornøjelsen af at kunne byde Ostelageret Lø Ost velkommen tilbage på Sweetdeal med det brag af en smørrebrødsdeal. Ostelageret Lø Ost laver nemlig de flotteste stykker smørrebrød med masser af pålæg og smag, som du ikke må gå glip af. Ostelageret Lø Ost holder til i de historiske ostelokaler på Landskronagade, og besøget er en oplevelse i sig selv.

 

Med denne deal kan I bestille en frisksmurt frokost eller aftensmåltid bestående af hele 9 stk. uspecificeret smørrebrød pyntet med klassisk tilbehør for blot 159 kroner. Du kan altså ikke bestille specifikke varianter men får det smørrebrød, der kan laves på dagens allermest friske råvarer. Se billedkarrusellen for eksempler på, hvilke smørrebrød du kan modtage.
 

 

Slå til i dag og invitér gæsterne på frisklavet smørrebrød med 36 % rabat. 

 

Du får:

  • 9 stk. store og uspecificeret smørrebrød

Sweetdealpris 159 kr. Normalpris 252 kr. Spar 36 %

 

Om Ostelageret Lø Ost

Ostelageret Lø Ost ligger i historiske ostelokaler på Landskronagade, hvor man de sidste 50 år har kunne finde alverdens ostespecialiteter. Det er tydeligt at se, hvordan ostelageret Lø Ost går i forfædrenes fodspor med det store udvalg af oste, men de har også formået at give stedet deres eget personlige præg med en sortimentudvidelse, der bl.a. byder på charcuteri, kiks og andet tilbehør.

 

Det er i dag Kasper, der ejer og driver stedet, og hans dedikation til kvalitet og smag sikrer en uforglemmelig oplevelse for alle, der træder ind i butikken.

 

Læs mere om Ostelageret Lø Ost i denne artikel fra Ugeavisen

9 stk. luksus smørrebrød

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail