Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Villa Huno Glamping

NYHED: Sæt roen i højsædet med 2 overnatninger i glampingtelt midt i den unikke mønske natur inkl. bobler m.m. Pris pr. person.

Villa Huno Glamping

NYHED: Sæt roen i højsædet med 2 overnatninger i glampingtelt midt i den unikke mønske natur inkl. bobler m.m. Pris pr. person.

Vågn op til lyden af fuglesang, og bo omkranset af ældgamle bøgeskove, bølgende bakker og dybe dale. Glampingteltene på Villa Huno Glamping ligger midt i den enestående mønske naturskønhed, og her får I al den komfort og bekvemmelighed, som I kender det fra et hotelværelse - bare med den særlige detalje, at jeres værelse ligger midt i den smukkeste naturkulisse.

 

Naturen på Østmøn byder på et væld af oplevelser og er en uudtømmelig ressource for ægte naturelskere. Måske allermest overvældende er det imponerende Dark Sky-fænomen, hvor Mælkevejen, galaktiske støvskyer, meteorsværme og, hvis I er rigtig heldige, nordlyset åbenbarer sig. Fra jeres glampingtelt oplever I ikke bare naturen på nært hold - I bor også midt i den og sover under den uendelige stjernehimmel.

 

Særligt for dette ophold:

  • Bo midt i noget af Danmarks ypperste natur og tæt på Møns Klint
  • Nyd naturens skønhed og ro uden at gå på kompromis med de moderne bekvemmeligheder 
  • Mulighed for at opleve Dark Sky-fænomenet, der er en helt klar og uforstyrret stjernehimmel

 

Opholdet inkluderer:

  • 2 overnatninger i glampingtelt med plads til 2 personer
  • Velkomstpakke med bobler og chips
  • Morgenmad begge dage
  • Sengelinned og håndklæder i teltet
  • Slutrengøring

Sweetdealpris 1.450 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. telt. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med den 8. september 2024.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer, og der er et begrænset antal telte til rådighed.

 

Tillæg og tilkøb 

Aftales og afregnes direkte med Villa Huno Glamping.

  • Tillæg ved ophold fredage og lørdage: 200 kr. pr. nat pr. telt
  • Klintholm Tapas og en flaske rødvin den første aften inkl. pølser og delikatesser fra Klintholm Gods' egen produktion samt udvalgte oste, Møn kiks og grovbrød (indholdet kan variere): 500 kr. for 2 personer

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Glamping - sådan skal I bo

Glamping på Møn kombinerer naturens ro med komfortens glæder og skaber en helt unik mulighed for at koble af. Udforsk de imponerende klinter, tag på tur gennem de maleriske landskaber, og nyd stjernehimlens fulde rigdom fra jeres hyggelige glamping-base.

 

Jeres luksuriøse glampingtelt er indrettet med lette møbler i naturmaterialer og naturfarver, og I finder både en dejlig dobbeltseng og loungemøbler i teltet. Derudover er der en elkoger og håndklæder i alle telte. Der er ikke køleskab i teltet, men der er et fælles køleskab i loungeområdet, hvor hvert telt har en lille kurv til opbevaring af vandflasker m.m., og her finder I også stålvaske til opvask. Det er også i loungeområdet, I hver morgen kan hente jeres morgenmad, som består af en rustik bolle med tilbehør pr. gæst. Hvert telt er udstyret med en picnickurv med service til morgenmaden.

 

Udendørs finder I et bålsted med rist, og fra det fælles loungeområde har I en dejlig udsigt til Aborre sø. 

 

Villa Huno Glamping ligger blot 1 km fra Møns Klint, som kan nås af en fin vandresti, og der er desuden kun ca. 3 km til Geocenter Møns Klint, hvor I finder masser af aktivitetsmuligheder.

 

Godt at vide

Vandet fra hanerne i Søbadet, kommer fra en kilde under klinten, og Villa Huno Glamping opfordrer derfor til at tanke friskt vand fra hanerne.

 

Der er en minikøbmand på Camp Møns Klint, som ligger 200 meter fra glampingområdet.

 

Teltene er ikke opvarmede, men I kan tænde en elvarmer efter behov.

 

I har adgang til fine toilet- og badefaciliteter.

 

Villa Huno Glamping er en bilfri lejrplads, men der er gratis parkering for glamping- og hotelgæster ved Hotel Villa Huno og på Camp Møns Klint, som ligger tæt på pladsen.

 

Oplev Møn

Man kan næsten ikke sige Møn uden også at sige Møns Klint, og det er da også et imponerende syn, der møder jer, når I besøger de majestætiske, hvide klinter, der stolt knejser over det turkisgrønne hav. Klinten er anerkendt som UNESCO biosfære og rejser sig hele 128 meter over havet. 

 

Også vandreruten ’Camønoen’, der strækker sig over 175 km på Møn, Nyord og Bogø, er et populært turistmål, der byder på en perlerække af storslåede udsigter og oplevelser. Turen går forbi både landsbyer, marklandskaber, moser, enge, badestrande, skove, gravhøje, herregårde og sågar forbi det smukke og romantiske slot Liselund. Turens højdepunkt er naturligvis Møns Klint.

 

I den gamle middelalderby Stege kan I fornemme tidligere tiders storhed med en tur af "Silderuten", som går forbi byens varetegn, Mølleporten, det middelalderlige voldanlæg og Empiregården, som rummer byens museum. Et besøg i den gamle fiskerby Nyord, der ligger på en lille ø nord for Stege, er bestemt også anbefalelsesværdigt. Øen er nemlig hjemsted for et fantastisk fuglereservat.

 

Kører I en tur rundt på Møn, hvad vi kun kan anbefale, så slå vej ind forbi den lille Klintholm Havn, der af gode grunde er et yndet mål for turister. Gå en tur på havnen, nyd synet af vandet, og se om I kan skimte Tyskland eller Falster i det fjerne.

 

Endelig, skal I huske at gå en tur udenfor om aftenen. Møn er et af de steder i Danmark, der har mindst lysforurening,  og det betyder, at stjernerne og mælkevejen er særligt tydelige her. Hvis I søger udenfor efter mørkets frembrud, kan I måske være heldige at opleve det imponerende himmelshow, bedre kendt som Dark Sky.

 

 

Camp-Møns-Klint.jpg

Ophold på Villa Huno Glamping

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail