Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Psykoterapeutisk session

NYHED: Arbejd med din personlige udvikling og mentale trivsel i samarbejde med terapeut Zarima ved online session.

Psykoterapeutisk session

NYHED: Arbejd med din personlige udvikling og mentale trivsel i samarbejde med terapeut Zarima ved online session.

Hvis du er klar til at arbejde med din egen udvikling og trivsel, står psykoterapeut Zarima klar til at hjælpe dig - lige nu til halv pris, så du kan prøve det og se, om det er noget for dig.

 

Zarima er uddannet NLP psykoterapeut og holder til hos Byens Psykologer, der ligger centralt i København på H.C. Andersens Boulevard. Lige nu tilbyder hun dig en online session på 60 minutter, hvor du f.eks. kan blive bedre til at håndtere udfordringer som stress, depression, angst eller relationelle problemer.

 

Grib denne mulighed for at investere i dit mentale velvære til halv pris. Book din online tid med Zarima i dag og tag det første skridt mod en stærkere og mere oplyst version af dig selv.

 

Du får:

  • 60 minutters online psykoterapeutisk session

Sweetdealpris 425 kr. Normalpris 850 kr. Spar 50 %

 

Om Zarima:

Zarima har siden 2017 arbejdet målrettet med at støtte klienter i deres personlige og emotionelle vækst. Hendes tilgang er baseret på en dyb forståelse og respekt af individuelle behov, hvilket kommer til udtryk i hendes tilpassede tilgang for hver individuel klient.

 

Zarimas praksis er velanmeldt, og hun er dedikeret til at tilbyde værdifulde, terapeutiske sessioner for alle hendes klienter. Herunder kan du læse et par udtalelser fra tidligere klienter:

"Zarimas coaching har været en transformationel rejse for mig. [...] Jeg kan bruge hendes hjælp både professionelt og privat. Den hjælp, hun gav, var perspektiver, der aldrig vil blive glemt." 

 

"Hun (Zarima) hjalp mig til et punkt, hvor jeg igen kunne være i mig selv og fik mig til at indse, at der lå noget dybere i min stress end blot mit arbejde, og hvordan jeg selv kunne udvikle mig til en bedre version."

 

"Zarima møder én med finføling, indlevelse og respekt, og det mærkes tydeligt, at hun ønsker at hjælpe én nærmere det liv, man ønsker."

60 minutters psykoterapeutisk session

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail