Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Smørrebrød ad libitum

Spis så meget smørrebrød du kan til frokost hos fabelagtige Restaurant Kastrup Fort. Vælg mellem 5 frisksmurte varianter.

Smørrebrød ad libitum

Spis så meget smørrebrød du kan til frokost hos fabelagtige Restaurant Kastrup Fort. Vælg mellem 5 frisksmurte varianter.

Restaurant Kastrup Fort er tilbage med et brag af en frokostdeal i den flotte restaurant med en af Københavns smukkeste beliggenheder. Restauranten ligger nemlig fredeligt og uforstyrret omgivet af en voldgrav og med udsigt til Amager Strandpark og Øresund. Her står den lige nu på så meget smørrebrød, som I kan spise til frokost.

 

I har 2 timer til at nyde så meget lækkert smørrebrød, som I overhovedet kan spise, imens I nyder de smukke omgivelser både inde og udenfor restauranten. I har naturligvis frit valg mellem de mange delikate varianter, der bl.a. består af rødspættefilet med grov remoulade, kartoffelmad med bacon samt æg og håndpillede rejer med mayo og rødløg.

 

Slå til i dag og tag til Restaurant Kastrup Fort for jeres næste store smørrebrødsoplevelse. Restauranten har gode parkeringsmuligheder og ligger blot en kort gåtur fra Femøren metrostation.

 

Du får:

  • Smørrebrød ad libitum (2 timer)

Sweetdealpris 149 kr. Normalpris 299 kr. Spar 50 %

 

Udvalget består af: 

  • Rødspættefilet med grov remoulade, asparges, rogn, fennikel, radiser, grønt og citron
  • Hønsesalat med skovsvampe, friteret kapers, bacon og grønt
  • Kartoffelmad med bacon,  kryddermayo, radiser, rødløg og grønt
  • Æg og håndpillede rejer med salat, mayo, rødløg, rogn, citron og grønt
  • Avocado med hytteost, radiser, soltørret tomat, sesamfrø og grønt

 

Om Restaurant Kastrup Fort

Restaurant Kastrup Fort er et sted, der er rig på historie såvel som smuk natur. Oprindeligt hed det Kastrup Batteri og blev anlagt som en del af Københavns befæstning, der havde til opgave at sikre den sydlige indsejling til København.

 

Under 2. Verdenskrig blev stedet brugt af tyskerne, og efter krigen fungerede det som interneringslejr for tyske flygtninge før det i 1947 blev genåbnet og senere fredet.

 

I dag er det en mindre folkepark - stadig med en bred voldgrav rundt om fortet og med den smukkeste udsigt til Øresund. Saml appetit til middagen med en gåtur rundt om fortet eller langs Amager Strandpark inden, I sætter jer til bords.

 

Gæsterne falder i svime

Det er ikke kun jer, der har svært ved at modstå de gode Sweetdeals her på siden. Amalie, vores kollega i marketing, kunne ikke stå for fristelsen, da vi sidste år tilbød en middagsdeal til Restaurant Kastrup Fort, og hun fortæller i rosende vendinger om sit besøg i januar 2024:

 

"Jeg havde selv købt en Sweetdeal på en middag hos Restaurant Kastrup Fort, og jeg havde en virkelig god oplevelse. Prisen var god, og maden smagte fantastisk. Den rødebedemarinerede laks var den bedste laks, jeg har smagt. Portionerne var pæne både i størrelse og udseende. 

 

Retterne blev serveret hurtigt efter hinanden, men det var helt fint, da vi bad om en lidt længere pause inden, desserten kom. Betjeningen var rigtig god, og vi fik kompetent hjælp til at vælge, hvilken vin, vi skulle bestille til maden. 

 

Selve restauranten var virkelig flot indrettet og havde en flot udsigt til Amager Strandpark og vandet. Jeg kommer helt sikkert igen, så snart jeg kan."

 

Er du stadig ikke helt overbevist, kan du læse denne artikel "Gæsterne falder i svime over genåbnet restaurant: Det franske bistro-køkken er flyttet ind på fortet" på AmagerLiv lige her.

Smørrebrød ad libitum

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail