Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Krydstogt: Taiwan til Singapore

NYHED: Oplev de asiatiske kulturer på dette 11-dages krydstogt inkl. 3 hotelovernatninger og udflugter. Rejs fra CPH i jan.

Krydstogt: Taiwan til Singapore

NYHED: Oplev de asiatiske kulturer på dette 11-dages krydstogt inkl. 3 hotelovernatninger og udflugter. Rejs fra CPH i jan.

Ombord på det flotte krydstogtskib Norwegian Spirit, tages I med på en spændende og medrivende rejse fra Taiwan til Singapore. Bestig en af verdens højeste bygninger, og bliv betaget af stjålne kinesiske kunstgenstande. Kør med verdens stejleste kabelbane, og slap af på skønne sandstrande. Udforsk Vietnamkrigens underjordiske netværk af tunneler, tilbed kæmpe Buddha-statuer, og udfordr jer selv med kriblende street food. Kort sagt får I anderledes historiske, kulturelle og kulinariske oplevelser på denne rejse.

 

Norwegian Cruise Line er et meget stilfuldt rederi med flotte og moderne skibe. Her gøres der noget ekstra ud af især servicen, underholdningen og maden, som er af en utrolig høj standard, og atmosfæren ombord er afslappet med masser af frihed for de enkelte gæster. Dette afspejles bl.a. til middagen, hvor der ikke er nogen fast spisetid eller plads. I stedet kan I hver aften vælge mellem forskellige hovedrestauranter og den store buffetrestaurant, hvor I kan spise, når I er sultne. Som underholdning byder de talentfulde performere bl.a. på en ægte Broadway-musical, som helt sikkert vil imponere - og derudover gør Norwegian Cruise Lines særlige ”Free at Sea”-koncept det muligt at tilkøbe ekstra goder, så I får fuld valuta for pengene. 

 

Særligt for dette krydstogt:

 • Oplev 5 fascinerende asiatiske hovedstæder på samme rejse
 • Inkl. 2 overnatninger i Taipei med udflugter
 • Tilkøb All Inclusive, wi-fi og andre fordele på skibet for bare 1.875 kr.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Taipei og Singapore – København 
 • 23 kg bagage og 7 kg håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til hotel i Taipei
 • 2 overnatninger med morgenmad på 4* hotel i Taipei
 • Heldagsudflugt i Taipei
 • Transfer fra hotel til skib i Taipei inkl. halvdagsudflugt
 • 10 overnatninger ombord på Norwegian Spirit i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord på skibet – både a la carte og buffet
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Kaffe, te og vand i buffetrestauranten i løbet af dagen
 • Rengøring og håndklædeservice i kahyt og ved pool
 • Fri adgang til flere sportsfaciliteter, herunder fitness
 • Fri adgang til forskellig underholdning, herunder teater og shows
 • Mulighed for tilkøb af den fordelagtige tillægspakke ”Free at Sea” 
 • Transfer fra skib til hotel i Singapore
 • 1 overnatning med morgenmad på 4* hotel i Singapore
 • Transfer fra hotel til lufthavn

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Afrejse den 17. januar 2025:

 • Indvendig Kahyt, kat. IB, ca. 14 m2 på dæk 5-6
  Sweetdealpris 23.990 kr.
 • Udvendig Kahyt, kat. OB, ca. 15 m2 på dæk 5-6
  Sweetdealpris 27.990 kr.
 • Balkonkahyt, kat. BC ca. 15 m2 på dæk 9
  Sweetdealpris 34.990 kr. 

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos Sweetdeal betaler du kun et depositum på 11.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 125 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 125 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

 

Ikke inkluderet i prisen

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge på 20 $ pr. person pr. dag. Betales hjemmefra eller ombord på skibet
 • Personlige forsikringer
 • Udflugter i løbet af selve krydstogtet
 • Private udgifter

 

Rejseplan

Untitled-1.jpg

 

17. januar: Fly fra København
18. januar: Ankomst Taipei. Transfer til hotellet for checkin
19. januar: Heldagsudflugt i Taipei
20. januar: Halvdagsudflugt og transfer til skibet. 20:00 afgang Taipei
21. januar: På havet
22. januar: 07:00 – 16:00 Hongkong
23. januar: På havet
24. januar: 07:00 – 15:00 Nha Trang, Vietnam*
25. januar: 07:00 – 18:00 Phu My/Ho Chi Minh City, Vietnam
26. januar: På havet
27. januar: 07:00 – 20:00 Laem Chabang/Bangkok, Thailand
28. januar: 10:00 – 18:00 Koh Samui, Thailand*
29. januar: På havet
30. januar: 07:00 ankomst Singapore. Transfer til hotellet for checkin
31. januar: Transfer til lufthavnen sidst på aftenen
1. februar: Fly til Danmark

 

*skibet ligger for anker her, og landgang foregår med mindre tenderbåde.

 

Der tages forbehold for ændringer i anløb og tider. Ved fremsendelse af krydstogtsbilletten vil eventuelle ændringer fremgå.

 

Transport

Fly til og fra København er inkluderet i rejsen.

 

Flytider - udrejse:

 • Afgang København kl. 14.20
  Ankomst Dubai kl. 23.45
 • Afgang Dubai kl. 03.40 (+1)
  Ankomst Taipei kl. 15.35

 

Flytider - hjemrejse:

 • Afgang Singapore kl. 01.20
  Ankomst Dubai kl. 04.50
 • Afgang Dubai kl. 08.30
  Ankomst København kl. 12.30

 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne frem mod afrejse.

 

Rejsebeskrivelse

I starter jeres asiatiske opdagelsesrejse med en flyvning til Taiwans hovedstad Taipei. Taiwan er et af Asiens tættest befolkede lande med 23 mio. indbyggere fordelt på et areal, der er noget mindre end Danmark. Landet har været styret af både Kina og Japan, og forholdet til førstnævnte er stadig betændt. Således nægter Kina at anerkende Taiwan som et selvstændigt land. Taipei er i dag en smuk blanding af kinesisk og japansk kultur, der bygger på gamle traditioner bag den yderst moderne facade. I finder derfor klassiske templer placeret midt i en jungle af neonskilte og skyskrabere. Fra lufthavnen køres I på hotel, hvor I har to overnatninger, inden krydstogtet påbegyndes. Den første aften er til fri disposition, men de efterfølgende dage er der lagt et spændende program for jer med flere udflugter.

 

Efter en god nats søvn er I klar til at snøre sightseeing-skoene, når dagen byder på nogle af Taipeis største seværdigheder. Man kan næsten ikke sige Taiwan uden også at nævne Chiang Kai-Shek, der var Taiwans første præsident. Som så mange andre store, historiske personligheder deler han vandene, så nogen betegner ham som diktator, mens andre hylder ham for at bringe fremgang og rigdom til Taiwan. Mange af hans statuer er i dag fjernet fra bybilledet, men den bombastiske Memorial Hall, der blev opført i 1980 til minde om ham, står stadig og kan gøre jer klogere på denne omdiskuterede person. Da han flygtede fra Kina til Taiwan i 1949, medbragte han mange af kejserfamiliens skatte fra Den Forbudte By i Beijing, og disse kan i dag ses på Taipei Palace Museum, der huser en af verdens største samlinger af kinesiske kunstgenstande. Et andet historisk aspekt er det stemningsfulde Longshan-tempel, der med sine næsten 300 år er et af de ældste i Taiwan. Det hellige sted har overlevet både bomber og jordskælv og er stadig en fryd for øjet med sine sirlige udskæringer, gyldne udsmykninger og farverige konstruktion. I den modsatte ende af det arkitektoniske spektrum finder I Taipei 101, der i en årrække fra 2004 til 2010 var verdens højeste bygning. Den bambuslignende skyskraber har, som navnet antyder, 101 etager (plus 5 niveauer under jorden) og rummer ud over en masse kontorer også Taiwans børs, et shoppingcenter og flere gourmetrestauranter. Den hurtige elevator kan bringe jer til observationsdækket på bare 40 sekunder, og så har I en exceptionel udsigt over hele byen. Dagens udflugt afsluttes på Shihlin-natmarkedet, der er berømt for sit store udvalg af street food fra taiwanesisk stegt kylling til østersomelet og ”stinkende tofu”.

 

Den efterfølgende morgen forlades hotellet, og på vejen ud til skibet venter flere oplevelser på jer uden for Taipei. Yeliu Geopark er et område med utallige naturligt udformede stenformationer, som har fået fantasifulde navne på baggrund af deres former. Den mest ikoniske er Dronningens Hoved, men I vil også støde på Feens Sko, Bikuben og Havlysene. Gemt væk i de frodige bakker ligger Jiufen Old Street, der er en charmerende labyrint af smalle, brostensbelagte gader udsmykket med masser af de traditionelle røde lanterner. Engang var det en blomstrende guldmineby, og i dag har den bevaret sin gammeldags charme med tehuse og gadehandlere og giver et glimt af Taiwans rige, kulturelle arv. Endelig skal I være med til at sende en varmluftslanterne til himmels. Det er en gammel asiatisk tradition at sende bønner op til de højere magter på denne måde, og der råder en særlig emotionel stemning, når disse dekorative rispapirlamper smukt svæver hen over himlen. Hen på eftermiddagen kommer I frem til krydstogtterminalen, hvor I går ombord på Norwegian Spirit, som skal tage jer med til Singapore.

 

Den første dag tilbringes på havet, hvilket giver jer en gylden mulighed for at lære det flotte skib at kende og benytte nogle af hendes mange faciliteter. Herefter ankommer I den følgende morgen til Hongkong - den tidligere britiske kronkoloni, som efterhånden har tilhørt Kina i snart 25 år. Dette er en af verdens største byer, og den er konstant i bevægelse og har da også verdens travleste havn. Selvom den kan virke kaotisk, er det samtidig en smuk og fredfyldt by, der har en overraskelse gemt rundt om hvert gadehjørne. De moderne skyskrabere og luksushotellerne står i kontrast til de smalle, kringlede gader, der vrimler med nudelboder, spåmænd og utallige små butikker, der sælger alt fra håndsyede jakkesæt og antikt porcelæn til de nyeste elektroniske gadgets. Her kan I sejle en tur med den ikoniske Star Ferry tværs over Victoria Harbour, tage med verdens stejleste kabelbane for at nyde udsigten fra toppen, besøge den tidligere flydende landsby, Aberdeen, der nu mere minder om en luksusmarina og måske endda få tid til at snuse rundt på det populære Stanley Market.

 

Næste land i rækken er Vietnam, hvor I har to anløb. Først besøger I Nha Trang, som er perfekt til en afslapningsdag i palmernes skygge på den skønne sandstrand ved det turkise vand. I kan også finde jeres indre ro ved Po Nagar Cham Towers, hvor buddhistiske og hinduistiske traditioner smelter sammen i arkitekturen og udsmykningerne omkring de gamle tårne, der blev bygget mellem det 7. og det 12. århundrede. Nha Trangs naturlige, varme kilder og mudderbade er kendte for deres helbredende effekt og tiltrækker derfor vietnamesere fra hele landet. Ved Thap Ba Hot Springs Center kan I selv få en oplevelse af sandt velvære. Ønsker I at være mere aktive, lokker Ba Ho-vandfaldene. Et helt vandfaldskompleks, hvor I – evt. i selskab med en lokal guide - må kravle over store sten og klipper for at komme tæt på naturen og områdets naturlige swimmingpools.

 

Derefter fortsættes til Phu My, der ligger i den sydlige del af landet og er et rigtig godt udgangspunkt for at udforske Ho Chi Minh City - det tidligere Saigon. Den er i dag en livlig storby, hvor I ser det moderne Vietnam med tydelige aftryk fra kolonitiden, hvor europæerne havde magten. Sæt jer til rette i en rickshaw, og lad jeres chauffør fragte jer forbi pagoder, imponerende kolonibygninger og livlige markeder som f.eks. Ben Thanh-markedet – et historisk symbol på Saigon, fyldt med souvenirs og fristende dufte fra gadekøkkenerne. Byens Chinatown var tidligere fyldt med glædespiger og opiumhuler, men i dag finder I lokale restauranter og medicinforretninger side om side med jadebutikker og templer. Store oplevelser får I også i Cu Chi Tunnellerne – det 250 km lange tunnelsystem med skjulte indgange fra Vietnamkrigen – og i det frodige Mekong Delta med de velplejede rismarker og plantager.

 

Og så går turen videre til ”smilets land” Thailand - det eneste land i Sydøstasien, som aldrig blev koloniseret og derfor i dag stolt kan fremvise en rig, gammel kultur uden indflydelse fra Vesten. Norwegian Spirit lægger til i Laem Chabang, som er ”Bangkoks havn” beliggende ca. 1,5 times kørsel syd for den thailandske hovedstad. Besøg f.eks. det royale kompleks, Grand Palace – Bangkoks mest berømte bygningsværk beliggende ned til floden – eller den gamle by Ayutthaya, der var hovedstad i kongedømmet Siam, og se bl.a. de fascinerende ruiner af byen foruden det royale palads, smukke templer og en af verdens største siddende Buddhaer. Bangkok er også kendt for de flydende markeder, hvor alt fra souvenirs til eksotiske frugter sælges fra langbåde på floden, samt det store udvalg af street food, der bl.a. omfatter mange proteinrige insekter.

 

Koh Samui er - til trods for at være en turistdestination - stadig ganske uspoleret og fremstår som en idyllisk og frodig ø med flotte, hvide sandstrande og lækkert vand i turkise, smaragdgrønne og akvamarin nuancer. Forlader I kystområderne og begiver jer ind midt på øen, mødes I af brusende vandfald og aber, der selv plukker kokosnødder i palmerne. Nyd stranden og havet, besøg et af de flotte buddhistiske templer, og lad jer betage af den spektakulære, 18-armede skulptur af Guanyin, gudinden for barmhjertighed og medfølelse, eller gør en god handel og køb silkeprodukter med hjem.

 

Om morgenen den 30. januar ankommer I til Singapore. Her har I en hotelovernatning i byen, så I faktisk har hele to dage til at gå på opdagelse i den hektiske men fantastiske storby, der er en skøn blanding af gammelt og nyt. Flotte bygninger som det historiske parlament og nationalmuseet, orkidéhaven, der er den eneste tropiske have på UNESCO’s verdensarvsliste, smukke templer og kulturelt varierende bydele er noget af alt det, Singapore har at byde på. Om aftenen er der sædvanligvis et leben langs Clarke Quay, hvor I finder en perlerække af restauranter og barer langs vandet, mens Gardens by the Bay byder på lys- og musikshow mellem de kunstneriske, skulpturelle træer. Slå også vejen forbi det stemningsfyldte Chijmes-kompleks og det berømte Raffles Hotel, hvor Singapore Sling-cocktailen blev opfundet. Den kan I nyde i hotellets Long Bar sammen med de klassiske jordnødder, hvis skaller I – traditionen tro – bare smider på gulvet.

 

Sidst på aftenen på andendagen i Singapore køres I i lufthavnen. Efter store oplevelser i flere asiatiske hovedstæder er det atter blevet tid til at gå ombord på flyet og påbegynde hjemrejsen.

 

Skibet

Norwegian Spirit er egentlig rederiets ældste skib, men i 2020 gennemgik hun en komplet modernisering, hvor samtlige kahytter fik et gevaldig ansigtsløft, alle barer og lounges blev omdesignet, og restauranternes indretning og menuer blev forbedret, ligesom der blev tilføjet 7 nye barer og 6 nye restauranter. Norwegian Spirit fremstår derfor som et ganske nyt skib, når I går ombord.

 

Skibet er blandt Norwegian Cruise Lines’ mindre skibe og blev første gang søsat i 1998. Hun er 268 meter lang og har plads til ca. 2.000 passagerer. Hun er smukt og elegant indrettet i moderne stil med behagelige farver og byder på et utal af restauranter, hvor der hver dag serveres lækker mad, og 12 barer og lounger, hvor I kan slappe af med en drink eller en kop kaffe.

 

Om aftenen kan I også lade jer underholde i det imponerende teater eller prøve lykken i skibets kasino. Der er også et væld af aktiviteter ombord som f.eks. fitnesscenter, sportsfaciliteter samt flere pools og jacuzzier. I spa-afdelingen kan I forkæle jer selv med skønne behandlinger mod betaling.

 

Mad og drikke

Inklusive i prisen er helpension, så alle måltider kan indtages ombord. I har free dining og bestemmer dermed selv jeres spisetid, og hver dag har I flere forskellige buffet- og a la carte restauranter at vælge imellem. Maden er udsøgt og smukt serveret, og I kan spise 24 timer i døgnet. Efter middagen kan I gå i forskellige barer med hvert deres tema og nyde lækre cocktails.

 

På skibet findes desuden flere specialrestauranter såsom et steakhouse, en bistro og en asiatisk restaurant, hvor der kan bestilles bord efter ønske, og her betaler I ekstra for maden.

 

Free at Sea tillægspakke

For bare 1.875 kr. kan I opgradere jeres krydstogt med disse fire formidable fordele.

 • Premium drikkepakke. Et bredt udvalg af soft drinks, juice, fad- og flaskeøl, vin pr. glas, likører, spiritus, drinks og cocktails i samtlige restauranter, barer og lounges ombord. Gælder døgnet rundt.
 • Middage i specialrestauranter. Få 1-2 middage i specialrestauranterne uden at skulle betale ekstra. Antallet afhænger af kahytsvalg: Indvendig og udvendig kahyt giver 1 middag, mens balkonkahyt giver 2 middage.
 • Internetpakke. 300 minutters forbrug af wi-fi pr. kahyt.
 • Udflugtspakke. Ved køb af udflugter ombord, får I 50$ rabat pr. kahyt pr. udflugt

 

Free at Sea tilkøbes direkte hos Øster Lindet ved indløsning af værdibeviset.

 

Udflugter

Ved alle anløb findes et flot udvalg af udflugter, som I kan tilkøbes direkte hos rederiet hjemmefra eller ombord. Vi anbefaler at bestille hjemmefra, mens udvalget er størst. I kan se en foreløbig liste over udflugter ved de forskellige anløb her. Der tages forbehold for, at programmet kan ændre sig, og at ikke alle nævnte udflugter vil være tilgængelige.

 

Visum og rejsedokumenter

På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

For danske statsborgere kræves ingen visum til denne rejse.

 

Det er den rejsendes eget ansvar at have rejsedokumenterne i orden.

 

Særlige forhold på dette tilbud

Vi må på dette krydstogt fra Taipei til Singapore med Norwegian Spirit tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

Forsikringer

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

 

Vigtig information

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, medmindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag.

 

Skibets kaptajn kan undervejs vælge at ændre rejserute og anløb og i værste fald annullere anløb af hensyn til sikkerhed og komfort for alle parter. En sådan ændring berettiger ikke til kompensation.

 

Du sejler med et internationalt krydstogtskib, og det officielle skibssprog er engelsk.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk, flyselskabet, hotellet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Pas, visum og forsikringer
På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

For danske statsborgere kræves ingen visum til denne rejse

 

Det er den rejsendes eget ansvar at have alle rejsedokumenter på plads.

 

Vi anbefaler, at der tegnes både afbestillings- og rejseforsikring. Hør nærmere hos Øster Lindet og eget forsikringsselskab.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. 

 

Vi gør opmærksom på, at normalprisen er baseret på priser hos rederiet og flyselskabet den 12. december 2023 tillagt Øster Lindets ekstra omkostninger og ekspeditionsgebyr. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

 

Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 1974 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

Tryghed på rejsen

Alle rejsebureauer, vi samarbejder med, er medlem af Rejsegarantifonden og følger derfor Udenrigsministeriets vejledninger. Dette betyder, at hvis Udenrigsministeriet ændrer deres risikovurdering og fraråder rejser til dit rejsemål, efter du har købt rejsen, så kan rejsen ombookes eller annulleres.

Krydstogt fra Taiwan til Singapore

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail