Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Hotel Harzhöhe

NYHED: Naturskøn miniferie med 3 overnatninger, All Inclusive og rabatkort til outletbyen Neumünster. Pris pr. person.

Hotel Harzhöhe

NYHED: Naturskøn miniferie med 3 overnatninger, All Inclusive og rabatkort til outletbyen Neumünster. Pris pr. person.

Harzen er et eftertragtet område for danske turister - og med god grund. Her kan I besøge et smukt kuperet eventyrland med høje skovklædte bjerge, dybe dale, bratte klippesider, rislende små floder, brusende vandfald og klare søer - slotte og charmerende bindingsværkshuse. 

 

I skal bo i den flotte bjergby, Hahnenklee, og oplevelsen bliver kun bedre, når I bor på Hotel Residenz Harzhöhe, hvor I skal nyde opholdet med All Inclusive, så I ikke behøver at bekymre jer om, hvor I skal spise, men bare kan bruge tiden på herlige oplevelser og at nyde feriedagene mest muligt.

 

Med et utal af vandre- og cykelruter i nærheden af hotellet er der rig mulighed for at opleve det smukke landskab på en aktiv ferie. 

 

Turen er en kør-selv-tur, så I bestemmer selv, hvad I vil opleve og hvornår. Hvis I kører fra Sjælland, kan I enten tage turen over Storebælt og køre forbi Fleggaard til lidt grænsehandel,  eller I kan tage færgeoverfarten, Rødby-Puttgarden og lave en hyggeligt udflugt ud af det og korte turen i bil lidt af.

 

Særligt for dette ophold:

 • Harzen kan tage pusten fra enhver med sit smukke afvekslende landskab med høje skovklædte bjerge, dybe dale, bratte klippesider, rislende små floder, brusende vandfald og klare søer
 • Med All Inclusive og rabatkort til McArthurGlen Designer Outlet
 • Det er nemt at komme til hotellet fra motorvejene A7 og A395

 

Opholdet inkluderer:

 • 3 overnatninger i dejligt dobbeltværelse
 • All Inclusive alle dage
 • Rabatkort til McArthurGlen Designer Outlet i Neumünster
 • 1 voucher til en flaske vin til Fleggaard

 

Vælg mellem følgende perioder:

 • Den 30. juni - 21. september 2024
  Sweetdealpris 1.393 kr.
 • Den 22. september - 1. november 2024
  Sweetdealpris 1.323 kr.
 • Den 2. november - 16. november 2024
  Sweetdealpris 1.045 kr.
 • Den 17. november - 24. november 2024
  Sweetdealpris 1.195 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst søndage, mandage og torsdage i den valgte periode.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Bemærk: Der skal betales obligatorisk Gastbeitrag på 2,30 € pr. person pr. nat. Afregnes på hotellet. Børn betaler halv pris.

 

Vær opmærksom på, at turen er en kør-selv-tur. 

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Lauritzen Rejser.

 • Enkeltværelsestillæg: 450 kr. pr. værelse pr. ophold
 • Barn 0-5 år i forældrenes seng: Gratis
 • Barn 6-10 år: Halv pris
 • 1 ekstra overnatning med All Inclusive: 400 kr. pr. person (der kan kun tilkøbes 1 ekstra overnatning, ellers skal man købe 2 x deals)
 • Hund 12,5 euro pr. nat (betales på stedet, men skal oplyses ved bookingen, der tages forbehold for udsolgte værelser, hvor hund må medbringes)

 

Bemærk: Der er et begrænset antal værelser med mulighed for opredning. Max 1 opredning pr. værelse. Børnerabatten kan kun opnås ved 2 fuldt betalende pr. værelse.

 

Værelset bliver kun rengjort på afrejsedagen. Ekstra håndklæder kan fås på forespørgsel, og ønskes der rengøring af værelset under opholdet, skal dette bestilles i receptionen inden kl. 10.00.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00-18.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Hotelhygge og skønne omgivelser

Hotel Residenz Harzhöhe er beliggende i det smukke skovlandskab i kurbyen Hahnenklee og rummer bl.a. et lille wellnessområde med indendørs pool og massage (mod betaling).

 

Sådan skal I bo

I kommer til at bo på et behageligt værelse med eget bad, toilet, tv og telefon. Hotellet har endvidere elevator, restaurant, bistro og bar.

 

All Inclusive

All Inclusive er gældende fra ankomstdagen kl. 15.00 til og med morgenmaden på afrejsedagen. Måltider serveres således: 

 

 • Kl. 07.00 - 10.00: Morgenmad
 • Kl.12.00 - 13.00: Middagssuppe eller alternativ madpakke; som man selv smøre ved
  morgenmadsbuffet (indpakning af madpakke: skal hentes ude i receptionen)
 • Kl. 15.00 - 16.00: Kaffe, the og kage
 • Kl. 17.30 - 20.00: Aftensmad (kold/varm buffet)
 • Kl. 10.00 - 20.30: Udvalgte drikkevarer - tag-selv ved restauranten (fadøl, husets vin rød/hvid, 
  alkoholfrie drikkevarer, the og kaffe)

 

Bemærk:

 • Drikkevarer må ikke medtages på værelserne
 • Forældre er selv ansvarlige for, at deres børn ikke får alkoholiske drikke
 • Til alle måltider gælder frit valg af siddepladser, og der kan ikke reserveres bord, medmindre I er mere end 5 personer. Så skal der reserveres bord. Dette sker i receptionen
 • Husk altid at have værelses-ID med

 

Ferieparadis for naturelskere

Når I besøger Harzen, kan I nyde områdets friske luft og smukke afvekslende landskab med høje skovklædte bjerge, dybe dale, bratte klippesider, rislende små floder, brusende vandfald og klare søer. Området har i mange år været et eftertragtet rejsemål for danske turister på grund af den friske luft og skønne natur. Hahnenklee er en lille bjergby med svævebane til det højeste bjerg, Bocksberg, hvor der er en fantastisk udsigt.

 

Det nordlige tyske bjergområde kan tage pusten fra enhver med sit storslåede og afvekslende landskab, hvor høje, skovklædte bjerge på op til 1000 meters højde ligger side om side med gamle, maleriske landsbyer.

 

En af de bedste måder at opleve det eventyrlige naturlandskab på er at tage en cykeltur - på mountainbike eller almindelig cykel - og følge én eller flere af Harzens mange spændende cykelruter. Områdets storslåede natur kan naturligvis også opleves fra bilen.

 

Det kan også anbefales at køre til hængebroen Titan, der er en næsten 500 meter lang stålhængebro, som er spændt ud over den smukke Rappbodetal dam. Her bliver I mødt af den friske bjergluft og er omgivet af skov og vand.

 

Stort shoppemekka

McArthurGlen Designer Outlet i Neumünster, nord for Hamborg, giver alletiders mulighed for at shopping til lidt billigere penge - enten på vej til eller fra hotellet. 

 

På designeroutlettet kan I finde alle de kendte mærkevarer nedsat med 30-70 % - for eksempel Armani, Gucci, Pandora, Nike og Puma. Udvalget dækker over alt fra tøj og accessories til sko, sportstøj og ting til hjemmet. 

 

Det store outlet-center er lavet som en hel indkøbsby med mere end 100 butikker og masser af caféer, restauranter og informationsskranker, hvor den flersprogede medarbejderstab står klar til at hjælpe jer. 

 

Læs mere om det store outlet her.

 

Vær opmærksom på, at outlettet har lukket de fleste søndage.

 

Om Lauritzen Rejser

Lauritzen Rejser er specialister inden for kør-selv-rejser, éndagsudflugter og grupperejser. De er en af Tønders ældste virksomheder og er et lille, professionelt firma, der vægter tryghed og tillid højt, og som hver dag arbejder hårdt på at imødekomme deres gæsters ønsker. Lauritzen Rejser prioriterer god service og glade gæster – det er deres opskrift på en god rejse, uanset om den står på storbyferie i Berlin eller oplevelser under hjemlige himmelstrøg.

 

 

Hotel-Harzhöhe,-Sweetdealkort.jpg

Ophold på Hotel Harzhöhe i Harzen

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail