Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Egn Bed & Breakfast

NYHED: 1-2 overnatninger på Møn inkl. sandwichkurv med vin, kort over Europas bedste vandrerute og meget mere. Pris pr. person.

Egn Bed & Breakfast

NYHED: 1-2 overnatninger på Møn inkl. sandwichkurv med vin, kort over Europas bedste vandrerute og meget mere. Pris pr. person.

I finder Egn Bed & Breakfast ved Råbylille Strand på Møn - gemt væk, men alligevel tæt på de fantastiske oplevelser og attraktioner, som Møn er kendt for. På Egn vil I straks mærke den helt særlige stemning af ro, der omgiver stedet, og som understøtter den lille, hyggelige tidslomme, som afspejles i alt fra indretningen til den personlige betjening.

 

I de naturskønne omgivelser kan I se frem til et ophold, hvor tiden er helt jeres egen, og hvor der er tid til at udforske den helt igennem fantastiske natur omkring B&B'en. Området er især kendetegnet ved sin unikke natur med frisk havluft og bølgeskvulp. Det tager kun 3 minutter at gå ned til vandet, hvor en af Møns bedste strande også befinder sig. 

 

Særligt for dette ophold:

 • Inkl. kort over Europas bedste vandrerute, Klintekongens Rige, og Dark Sky-steder nær B&B'en
 • Et ophold hos Egn Bed & Breakfast på Møn er indbefattet af idyllisk charme, hjertevarme og en hyggelig atmosfære
 • Bo i smukke omgivelser, der indbyder til gåture i den betagende og spektakulære natur

 

Vælg mellem følgende ophold:

 

Pakke 1: Konger og Stjerner

 • 1 overnatning i charmerende queensize værelse med eget bad og toilet
 • Hjemmebagt kage og kaffe ved ankomst
 • Sandwichkurv med en flaske vin eller en termokande med varm hjemmelavet saft
 • Egns delikate hjemmelavede morgenbuffet med lokale specialiteter
 • Kort over Klintekongens Rige og Dark Sky-steder nær B&B'en
 • Fri parkering
 • Fri wi-fi

Sweetdealpris 698 kr.

 

Pakke 2: Konger, Stjerner og Gourmet

 • 2 overnatninger i charmerende queensize værelse med eget bad og toilet
 • Hjemmebagt kage og kaffe ved ankomst
 • Sandwichkurv med en flaske vin eller en termokande med varm hjemmelavet saft
 • Kort over Klintekongens Rige og Dark Sky-steder nær B&B'en
 • Kokkens snacks og et glas bobler - serveres ved ankomst til bordet i restauranten
 • 4-retters gourmetmiddag afstemt efter årstiden på andendagen
 • Egns delikate hjemmelavede morgenbuffet med lokale specialiteter
 • Fri parkering
 • Fri wi-fi

Sweetdealpris 2.098 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst fra den 1. oktober 2023 til og med den 16. december 2023 og fra den 15. marts til og med den 27. april 2024. Ankomst er mulig på følgende dage:

 • Pakke 1 kan benyttes med ankomst onsdage og torsdage
 • Pakke 2 kan benyttes med ankomst torsdage

 

Der er et begrænset antal ophold til salg.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Egn Bed & Breakfast.

 • Enkeltværelsestillæg: 850 kr. pr. nat
 • Tillæg på mærkedage* og helligdage: 175 kr. pr. person pr. nat
 • Opgradering af værelse: 175 kr. pr. person pr. nat
 • Romantisk velkomst (1 flaske bobler + diverse Møn-specialiteter): 895 kr.
 • Cykelleje: 135 kr. pr. døgn
 • 1 times foredrag og stjernekig med certificeret Dark Sky Guide på Nyord inkl. lån af tæpper, liggestole, kikkert, stjernekort og bøger: 350 kr. pr. person (turen kan kun reserveres, hvis det oplyses ved booking af opholdet)

 

*Mærkedage er valentinsdag, fastelavn, Danmarks befrielse, mors dag, fars dag, Kr. Himmelfartsdag, grundlovsdag, Sankt Hans aften, Mortensaften og halloween.

 

Restauranten kan ikke imødekomme spisevaner, særlige diæter eller omfattende allergier. De tilbyder dog gerne en menu hvor f.eks. kød, fisk eller gluten fjernes, såfremt dette oplyses ved booking af opholdet.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00-18.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Egn Bed & Breakfast

Når I ankommer til Egn Bed & Breakfast, bliver I taget varmt imod af Jesper og Julie, der sørger for at få jer godt indlogeret på jeres værelse, og I bydes desuden velkommen med Egn’s hjemmebagte kage og kaffe. Der vil også være en sandwichkurv samt en termokande med varm, hjemmelavet saft eller en flaske af huset vin, I kan hygge jer med og eventuelt tage med på tur.

 

Herefter er der tid til at opleve Europas bedste vandrerute, ”Klintekongens Rige", der byder på en rundtur i noget af Danmarks mest spektakulære natur. Ruten er så unik, at det tyske Deutsches Wanderinstitut har udråbt ruten som Europas bedste vandrerute. 

 

Om aftenen har I mulighed for at komme ud og opleve Dark Sky, hvor I kan opleve mørket, Mælkevejen og himlens smukke stjerner. Vi har alle hørt om Mælkevejen, men meget få af os har rent faktisk set den. Med en overnatning hos Egn Bed & Breakfast kan I nu opleve nattehimlen, som I aldrig har set den før. Langt fra byens lys, bliver natten mørk og stjernerne kommer til sin ret. En enestående oplevelse.

 

Køber I opholdet med 2 overnatninger, skal I desuden nyde godt af B&B'ens restaurant, når I først bydes på snacks med et glas bobler ved ankomst til bordet i restauranten efterfulgt af en 4-retters gourmetmiddag af Michelinkok. I restauranten sætter Jesper et højt gastronomisk niveau, der, som navnet antyder, hylder egnen ved så vidt muligt at lade de lokale råvarer være det bærende element. Her trækkes der særligt på inspirationen fra det nordiske og franske køkken, og retterne er derfor kreeret med en legesyg blanding af moderne teknikker og fransk elegance. Middagen serveres om fredagen.

 

Hver morgen serveres Egns delikate, hjemmelavede morgenbuffet med hjemmelavet brød, og alt mejeri er økologisk. Smag på hjemmelavede marmelader og et godt udvalg af ost og gourmetpålæg fra bl.a. Klintholm Gods. Hver morgen serveres der scrambled eggs med bacon eller herlige blødkogte æg. Hertil kan nydes økologisk filterkaffe fra Black Coffee Roasters eller udsøgte teer fra A.C. Perch's Thehandel og ikke mindst fantastisk lokalt æblemost fra Kirsten ude på Rytzebækgaard. 

 

Egn Bed & Breakfast er ikke "bare" en bed & breakfast - der oser ganske enkelt af høj kvalitet og hjertevarme. 

 

 

Om Jesper

Jesper er søn af en nordjysk svineavler, og det lå i kortene, at han skulle drive familiegården videre og uddannede sig derfor til landmand. Han var dog mere tiltrukket af at lave maden end at dyrke den, så han droppede landmandslivet og rejste i stedet ud i den store gastronomiske verden. 

 

Efter at have uddannet sig til kok og tilbragt en sommer hos Skagens Fiskerestaurant, rejste han til København og blev ansat hos Restaurant l'Alsace og Krogs Fiskerestaurant.

 

Det næste madeventyr tog Jesper i Stockholm, hvor han arbejdede for Mathias Dalgren på hans Michelin-restaurant Bon Lloc. Senere gik turen til New York, hvor endnu en Michelin-restaurant, Aqvavit, ventede.

 

Tilbage i Danmark har Jesper arbejdet som chefkok lige siden og har nu over 25 års erfaring i branchen.

 

Jesper er stadig lige så passioneret og nysgerrig, som da han startede på kokkegerningen. Han har en stor passion for mad og vin og holder meget af at besøge forskellige restauranter, der giver ham inspiration til de næste retter.

 

Velkommen til egnen

I finder mange spændende aktiviteter og seværdigheder i området omkring Egn Bed & Breakfast. Gå for eksempel en spadseretur langs stierne ved vandet. For de, der er til "det kolde gys" kan en badetur anbefales, og ellers er der gode muligheder for mountainbike, vandreture, ridning og golf - men der er naturligvis også rum til afslapning, museumsbesøg og mindeværdige naturoplevelser.

 

Vandre- og cykelruten Camønoen passerer gennem området, og inden for få minutters kørsel fra B&B'en finder I derudover historiske Stege by, de hvide kridtklipper i Møns Klint, den smukke park Liselund og fiskerlandsbyen Klintholm Havn.

 

Enestående Dark Sky

På Møn har I mulighed for at opleve det smukke og enestående fænomen Dark Sky, hvor stjernehimlen er helt klar og uden forstyrrelser fra menneskers og byens lys. Møn har den ideelle placering til at se himlen, fyldt med tusindvis af funklende stjerner, stjerneskud og Mælkevejen. 

 

Fordi stjernehimlen over Møn sammen med Nyord er så enestående, som den er, blev byerne udnævnt som Nordens første Dark Sky Park og Community. 

 

Dark Sky kan opleves hele året rundt, men særligt fra september til marts, hvor der er flest mørke timer, er det helt ideelt. I sensommeren ser man Mælkevejen som et bredt mælkehvidt bånd. I efteråret ser man Mælkevejens nabo, Andromeda-galaksen, som en lille tåget sky. I december ser man mange stjerneskud, der lyser de ellers lange, mørke nætter op. 

 

Råbylille Strand

Blot 300 meter og 3 minutters gang fra Egn Bed and Breakfast ligger en af Møns bedste og skønneste badestrande. Stranden er naturligvis også en skønt besøg på de køligere måneder på året. 

 

Møns Klint

Få andre steder i landet kan konkurrere med skønheden ved Møns Klint. Besøg et af de smukkeste steder i Danmark og oplev de 100 meter hvide kridtklipper, der stiger 100 meter over havets overflade og skaber en udsigt, der er dramatisk både fra stranden og vandet.

 

 

Egn-Bed-&-Breakfast.jpg

Ophold på Egn Bed & Breakfast

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail