Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Holiday Inn Express Bremen

NYHED: Kryds den tyske grænse, og nyd 2-3 overnatninger i den charmerende hansestad. Gyldig i 3 år. Pris for 2 personer.

Holiday Inn Express Bremen

NYHED: Kryds den tyske grænse, og nyd 2-3 overnatninger i den charmerende hansestad. Gyldig i 3 år. Pris for 2 personer.

Bremen byder på historie, kultur, gode shoppingmuligheder og gastronomi i særklasse og er et oplagt rejsemål for en weekendtur eller en kort ferie.

 

Glæd jer til at tjekke ind på Holiday Inn Express Bremen Airport, som ligger få skridt fra terminalerne i Bremen Lufthavn, og som er et moderne hotel med gode og indbydende områder - både ude og inde. Fra hotellet tager det blot 15 minutter, før I står midt i den historiske bymidte med rådhuset og den smukke kirke, St. Petri Dom.

 

Særligt for dette ophold:

 • Dejligt hotel blot 3 km fra centrum og tæt på sporvognen, som går direkte ind til byen
 • Ved byens hovedtorv finder I bl.a. Rådhuset og Statuen af Roland, som begge er på UNESCOs verdensarvsliste
 • Gyldig helt indtil den 1. juni 2027

 

Opholdet inkluderer:

 • 2 eller 3 overnatninger i dobbeltværelse på Holiday Inn Express Bremen Airport
 • Gratis brug af fitnessrummet
 • Morgenmad alle dage
 • Gratis wi-fi
 • Medbring et barn under 18 år gratis

 

Vælg mellem:

 • 2 overnatninger 
  Sweetdealpris 1.080 kr.
 • 3 overnatninger
  Sweetdealpris 1.540 kr.

 

Prisen er for 2 personer.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage til og med den 1. juni 2027.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Opholdet kan ikke benyttes i tilfælde af særlige og større begivenheder på hotellet.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 12.00.

 

Hotellets adresse: Holiday Inn Express Bremen Airport, Hanna-Kunath-Straße 5, 28199 Bremen.

 

Holiday Inn Express Bremen Airport

Glæd jer til at tjekke in på Holiday Inn Express Bremen Airport, hvor I kan se frem til en uforglemmelig miniferie væk fra hverdagens stress og jag.

 

Start dagen med hotellets kontinentale morgenmad, så I får energi til en dag med gode oplevelser. Herefter kan I sætte kurs mod sporvognsstoppestedet Neuenlander Kämpe, der ligger under fem minutters gang fra hotellet, og efter bare ti minutter står I midt i Bremens gamle bydel. Her kan I bl.a. se skulpturen Bremer Stadtmusikanten, kendt fra Brødrene Grimms eventyr, og statuen Roland, som i folkemunde siges at beskytte byen. I må heller ikke snyde jer selv for at opleve det hyggelige middelalderkvarter, Schnoor.

 

Er I i det festlige hjørne, eller er I bare glade for øl, så kan I også tage en ølsmagning og rundvisning på bryggeriet Beck's - Bremen har noget for enhver smag.

 

I kan også besøge hotelrestauranten om aftenen, hvor I kan vælge mellem internationale retter fra det fristende menukort. Bemærk venligst, at bordreservation er påkrævet.

 

Sådan skal I bo

I bliver indlogeret på et moderne værelse, der er indrettet i flotte blå toner og med varme trædetaljer. Værelset byder desuden på wi-fi og aircondition samt tv og kaffe-/te-station. I har eget badeværelse med bruser.

 

Godt at vide

Hvis I ankommer i bil, kan I benytte den offentlige parkeringskælder ved siden af hotellet. I kan få rabat i receptionen. Bemærk venligst, at maskinen kun tager kontanter op til 20 euro-sedler.

 

 

H+-Hotel-Bremen.jpg

Ophold på Holiday Inn Express Bremen Airport

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail