Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Smørrebrød hos Tivolihallen

NYHED: Nyd 2 hjemmelavede stykker smørrebrød til middag i den historiske restaurant nær Tivoli.

Smørrebrød hos Tivolihallen

NYHED: Nyd 2 hjemmelavede stykker smørrebrød til middag i den historiske restaurant nær Tivoli.

Den historiske restaurant, Tivolihallen, er landet med et brag af en smørrebrødsdeal, som vi er virkelig spændte på at præsentere jer for.

 

Tivolihallen er en familiedrevet perle, der ligger centralt i København, på Vester Voldgade tæt på Tivoli og Nationalmuseet. Stilen, stemningen og interiøret trækker rødder helt tilbage til 1920'erne, og retterne, der serveres, er ligeledes traditionelle og tidsløse.

 

Med denne Sweetdeal inviteres I indenfor i de enestående omgivelser for at nyde 2 hjemmelavede stykker smørrebrød, der tilberedes lige efter bogen. Menuen skifter, men I kan f.eks. få serveret smørrebrød med roastbeef, ribbenssteg, hønsesalat eller æg og rejer. Dealen kan indløses til middag så I kan få et velfortjent optankning efter at have udforsket hovedstaden.

 

Nyd din middag i den stemningsfyldte restaurant eller, om sommeren, i den solrige gårdhave.

 

Du får:

  • 2 stk. hjemmelavet smørrebrød

Sweetdealpris 143 kr. Normalpris 242 kr. Spar 40 %

 

Menuen skifter men kan f.eks. stå på:

  • Roastbeef m. hjemmerørt remoulade og ristede løg
  • Ribbenssteg m. rødkål og agurkesalat
  • Hønsesalat med bacon og ristet brød
  • Æg og rejer

 

Om Tivolihallen

Tivolihallen i hjertet af København er en familieejet restaurant, der serverer autentiske retter fra det stolte danske køkken. Her kan du nyde frisksmurt smørrebrød eller lune retter som ribbenssteg med rødkål og agurkesalat, lun leverpostej med bacon og surt eller Pariserbøf med det hele og lidt mere.


Når du tager de fire små skridt ned ad trappen og ind i den familiedrevne restaurant, mødes du af en ægte varm og indbydende atmosfære. Med Helle og hendes datter Diana ved roret, er du sikret personlig betjening med et smil og velsmagende retter, tilberedt med dyb respekt for de danske madtraditioner.

 

Bygningen, som Tivolihallen ligger i, er fra 1790’erne og blev mellem 1800 og 1900 drevet som gæstgiveri. I 1912 blev det til restauranten Tivolihallen.

 

Tivolihallen scorer desuden hele 4,3 ud af 5 stjerner med over 700 anmeldelser på Google.

Smørrebrød hos Tivolihallen

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail