Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Tapasplatte for 2

Nyd de lange sommeraftener og del en tapasplatte spækket med lækkerier hos Groth & Persson Vinbar i København K.

Tapasplatte for 2

Nyd de lange sommeraftener og del en tapasplatte spækket med lækkerier hos Groth & Persson Vinbar i København K.

Groth & Persson Vinbar inviterer jer indenfor i de hyggelige, rustikke lokaler, hvor I kan dele en lækker tapasplatte og en rolig stund med 40 %.

 

Groth & Persson Vinbar ligger på Kattesundet, centralt i København, og er et oplagt sted at starte en god aften i byen. I kan tilkøbe vin fra det store udvalg i den spækkede vinkælder, som I kan nyde sammen med jeres tapas. I er også velkomne til at gå ned i vinkælderen og udforske dens skatte med jeres egne øjne. 

 

Sæt jer til rette og lyd de lange, lune sommeraftener med en flot anretning fuld lækker tapas i inspirerende omgivelser.

 

Du får:

  • 1 tapasplatte for 2 personer

Sweetdealpris 149 kr. Normalpris 250 kr. Spar 40 %

Om Groth & Persson Vinbar

Stedet er ejet og drevet af Dennis Groth og Thomas Persson. Dennis Groth er uddannet sommelier i Italien og har de seneste 11 år boet på italienske vingårde. Således har han opnået et særdeles godt kendskab til og viden om produktion af italienske vine. Derudover har han forfattet bogen Baronen og det halve vinslot.

 

Thomas Persson har haft en lang karriere som ICA-køber. Han startede i 1988 og driver i dag ICA-supermarkedet i Osby, Sverige. Thomas passion for mad og vin har ført ham ud på utallige ture rundt om i verden, og besidder derfor omfattende viden.

 

Derfor er dine smagsløg i utroligt gode hænder, når du får serveret vin hos Groth & Persson.

Tapasplatte for 2 personer

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail