Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

2 valgfri drinks og snacks

Nyd en forfriskende sommerdrink og en lille snack hos Groth & Perssons Vinbar i et af Københavns ældste kvarterer.

2 valgfri drinks og snacks

Nyd en forfriskende sommerdrink og en lille snack hos Groth & Perssons Vinbar i et af Københavns ældste kvarterer.

Lad dig friste af 2 lækre sommerdrinks i charmerende omgivelser til under halv pris. Groth & Perssons Vinbar inviterer indenfor på 2 forfriskende sommerdrinks til dig og en, du nyder at tilbringe de skønne sommerdage med.

 

Har I brugt dagen på at shoppe på Strøget, kan det være tiltrængt med en kold drink at slutte af på. Det kan også være, at I skal videre i byen og gerne vil nyde et koldt glas i rolige omgivelser, inden det for alvor går løs.

Groth & Perssons Vinbar er beliggende i Kattesundet, som er et af Københavns ældste (og meget charmerende) kvarterer. De byde på to valgfrie drinks og lidt godt til ganen. Her kan du vælge mellem en Limoncello eller en Aperol Spritz.


Du får:

  • 2 drinks (Limoncello eller Aperol Spritz) og en lille snack

Sweetdealpris 99 kr. Normalpris 225 kr. Spar 56%

 

Om Groth & Persson Vinbar

 

Groth & Persson er ejet og drevet af Dennis Groth og Thomas Persson. Dennis Groth er uddannet sommelier i Italien og har de seneste 11 år boet på italienske vingårde. Således har han opnået et særdeles godt kendskab til og viden om produktion af italienske vine, og du kan derfor se frem til en vinsmagning i yderst kompetent selskab.Thomas Persson har haft en lang karriere som ICA-køber. Han startede i 1988 og driver i dag ICA-supermarkedet i Osby, Sverige. Thomas passion for mad og vin har ført ham ud på utallige ture rundt om i verden, og besidder derfor omfattende viden.Hos Groth & Persson Vinbar bydes du indenfor i helt nyrenoverede og smukke lokaler, der emmer af god stemning. Du har også mulighed for at besøge vinkælderen, der er indrettet med loungemøbler, vintønder og barstole, så der på bedste vis kan nydes vin i den rette atmosfære.

Groth & Persson Vinbar

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail