Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Falkenberg Strandbad

Luksuriøst spaophold på et af Sveriges mest populære badehoteller med 1-2 overnatninger inkl. 3-retters middag. Pris pr. person.

Falkenberg Strandbad

Luksuriøst spaophold på et af Sveriges mest populære badehoteller med 1-2 overnatninger inkl. 3-retters middag. Pris pr. person.

Falkenberg Strandbad ligger i udkanten af Falkenberg på den svenske vestkyst og godt 120 km nord for Helsingborg. Det vil sige blot 2 timers kørsel fra København.

 

Hotellet har siden 1930’erne været tilflugtssted for den svenske overklasse, som nød at komme ud til kysten og tilbringe lange sommerdage ved havet og blive underholdt med musik om aftenen på hotellet. Falkenberg Strandbads historie er således tæt forbundet med svenske befolknings trang til at holde ferier ved havet og leve det gode liv på tilværelsens ’solside’.

 

Med dette ophold kan I gå i fodsporene på det bedre svenske borgerskab og nyde et dejlig ophold på et spahotel, der i dag er et af de fineste hoteller på vestkysten, og som ligger lige ud til en vidunderlig sandstrand. Falkenberg Strandbad er et velbesøgt spahotel og er bl.a. blevet kåret som det mest romantiske hotel i Sverige af Rejseguiden og har vundet den prestigefyldte World Luxury Spa Award som det bedste spahotel i Europa.

 

Særligt for dette ophold:

 • Prisvindende spahotel, der er et af de førende i både Sverige og Europa
 • Inkl. 3-retters middag og adgang til hotellets spa
 • Bo i en fortryllende tidslomme, hvor I med sindsro kan give jer hen til selvforkælelse, afslapning og velvære

 

Vælg mellem følgende ophold:

1 overnatning:

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
 • 3-retters middag
 • Adgang til hotellets spa, The Retreat Club, begge dage
 • Morgenmad
 • Gratis wi-fi
 • Gratis parkering (ladestandere til rådighed mod betaling)

Sweetdealpris 1.050 kr.

 

2 overnatninger:

 • 2 overnatninger i standard dobbeltværelse
 • 3-retters middag begge aftener
 • Adgang til hotellets spa, The Retreat Club, alle dage
 • Morgenmad begge dage
 • Gratis wi-fi
 • Gratis parkering (ladestandere til rådighed mod betaling)

Sweetdealpris 1.930 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra den 12. august til og med den 1. december 2024.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Falkenberg Strandbad.

 • Weekendtillæg fredag og lørdag: 995 SEK pr. person pr. nat
 • Opgradering til værelse med udsigt til havet: 600 SEK pr. værelse pr. nat

 

Bemærk: Der er en aldersgrænse på minimum 13 år i den indendørs spaafdeling, og børn i alderen 13-16 år skal ledsages af en voksen.

 

OBS: Der er et begrænset antal værelser til rådighed pr. dag, og vi anbefaler derfor, at I booker i god tid.

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Falkenberg Strandbad

Når I bor på Falkenberg Strandbad, er I sikrede en hoteloplevelse ud over det sædvanlige. Her er både beliggenheden, faciliteterne og servicen i absolut særklasse, og I kan trygt lade skuldrene sænke sig, mærke roen og nyde den ultimative velvære i de skønne omgivelser med havet som nærmeste nabo.

 

I 2011 gennemgik hotellet en totalrenovering og er i dag et hotel, der er moderne og lækkert, men som samtidig har den gammeldags og charmerende svenske badehotelsstil.

 

Og det er noget helt særligt at tage på badehotel. Uanset årstiden er det skønt at træde ud i det friske vejr og bare mærke stilheden, der kun brydes af havets brusen og skrigene fra mågerne.

 

På disse kanter er naturen vidunderligt smuk, og mødet med havet og det spirende grønne gør indtryk på de fleste gæster. Gå en tur langs havet, og når I kommer tilbage på hotellet, kan I nyde en kop ’afternoon tea’, mens tusmørket falder på.

 

Et ophold på Falkenberg Strandbad er som en rejse ind i en tidslomme, hvor man med sindsro kan give sig hen til selvforkælelse, afslapning og velvære. Uden sammenligning den bedste måde at få tanket ny energi og få fornyet overskud.

 

Sådan skal I bo

I bliver indlogeret på et af hotellets flotte, moderne værelser, der er indrettet med inspiration i den amerikanske Newport-stil. Samtlige værelser er udrustet med minibar, bad, toilet og tv.

 

 

Rejsetip!

På vejen fra Danmark til Falkenberg kommer I forbi Halmstad, hvor I kan gøre stop og besøge Halmstad Slot, der blev bygget som lystslot af den danske Kong Christian IV. Halmstad er lidt som at besøge Skagen eller Hornbæk i Nordsjælland, og det kan helt sikkert anbefales at gøre et stop og opleve den hyggelige by.

 

 

Falkenberg-Strandhotel.jpg

Ophold på Falkenberg Strandbad

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail