Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Sommersjov hos Kragerup Go High

NYHED: Få en fed dag i Kragerup Aktivitetspark med adgang til klatre- og trampolinpark samt frokostpizza for barn/voksen.

Sommersjov hos Kragerup Go High

NYHED: Få en fed dag i Kragerup Aktivitetspark med adgang til klatre- og trampolinpark samt frokostpizza for barn/voksen.

Den vildeste sommerferie-deal er landet på Sweetdeal, og vi kan slet ikke styre vores begejstring! I sommerferien kan I nemlig tage børnene med til Kragerup Aktivitetspark, hvor der venter jer en sjov og udfordrende dag med op til 41 % rabat!

 

I Kragerup Aktivitetspark finder I Kragerup Go High, der er Danmarks første klatrepark og en af de bedst kendte. Klatreparken er over 6 km lang og består af 9 klatrebaner med forskellige sværhedsgrader og sjove svævebaner. Med denne klatrepakke får I 3-timers klatring, fri adgang til trampolinparken Go Bounce og en frisklavet frokostpizza med en diameter på 22 cm. I skal jo ikke løbe tør for energi undervejs.

 

Dealen kan indløses til og med den 11. august og er derfor en oplagt aktivitet til børnenes sommerferie, men I er naturligvis lige så velkomne som kærestepar, vennegruppe eller kolleger.

 

Vælg mellem:

  • Aktivitetspakke for 1 barn (4-13 år)

Sweetdealpris 245 kr. Normalpris op til 420 kr. Spar op til 41 %

 

  • Aktivitetspakke for 1 voksen (14+ år)

Sweetdealpris 345 kr. Normalpris 570 kr. Spar 39 %

 

Pakken indeholder:

  • 3 timers klatring i Kragerup Go High inkl. instruktion og leje af udstyr
  • Fri adgang til trampolinparken Kragerup Go Bounce
  • Frokostpizza

 

Om Kragerup Aktivitetspark

I de smukkeste grønne omgivelser i Ruds Vedby, udenfor Slagelse, ligger Kragerup Gods og byder på et smukt hotel, en fantastisk restaurant og ikke mindst masser af udendørs aktiviteter. Kragerup Aktivitetspark er kendt som Danmarks første klatrepark, men siden da er flere tiltag, som f.eks. trampolinparken og fodboldgolfbanen kommet til.

 

Klatreparken

Kragerup Go High er Danmarks første klatrepark og en af Sjællands mest udfordrende med over 6 km klatrebaner og 3.500 meter svævebaner. Her finder du 9 baner i varierende sværhedsgrader, inklusiv 'Go High Extreme' for de ekstra modige og mere end 100 udfordringer. Det højeste punkt på banerne når helt op på 28 meter. En særlig attraktion er Danmarks længste svævebane på 416 meter, hvor du suser gennem skoven og hen over fodboldgolfbanen. Udfordr derudover dig selv med bl.a. klatrevægge, trapezer og gyngende træstammer.

 

Trampolinparken Go Bounce

Trampolinparken ved Kragerup Gods er Danmarks første trampolinpark i trætoppene. Her kan børn og voksne brænde en masse energi af, når de hopper, svinger sig i reb, spiller spil på platformene, leger med kæmpe bolde og rutsjer ned af rutsjebanerne.

Klatring hos Kragerup Go High

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail