Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Aabo Camping i Tversted

1 uge i campingvogn med fortelt i sommerferien inkl. forbrug, rengøring og vandland. Pris for op til 2 voksne og 2 børn.

Aabo Camping i Tversted

1 uge i campingvogn med fortelt i sommerferien inkl. forbrug, rengøring og vandland. Pris for op til 2 voksne og 2 børn.

Besøg Aabo Camping  i sommerferien og nyd en uge i en veludstyret campingvogn med fortelt til en rigtig god pris for op til 2 voksne og 2 børn. Camping er en fantastisk måde at holde ferie på i Danmark, og Aabo Camping tilbyder mange faciliteter og oplevelser i nærområdet.

 

I kan se frem til en ferieuge, hvor I kan udforske naturen og de omkringliggende byers seværdigheder.  På pladsen kan I også benytte vandlandet eller deltage i de mange aktiviteter, der dagligt bliver planlagt. 

 

Særligt for dette ophold:

  • Opholdet kan kun benyttes i højsæsonen - så her er mulighed for en campingferie til en virkelig god pris
  • Inkl. forbrug, slutrengøring, adgang til vandland og gratis voucher til minigolf
  • Ligger i et dejligt naturområde tæt på både vand og skov og hyggelige byer, der tager sig godt ud om sommeren

 

Opholdet inkluderer:

  • 7 overnatninger i campingvogn med fortelt for op til 2 voksne og 2 børn (max 11 år)
  • Inkl. adgang til campingpladsens vandland
  • Inkl. slutrengøring og forbrug af vand og el
  • Gratis voucher til 4 x minigolf

Sweetdealpris 3.995 kr. Normalpris 6.900 kr. Spar 42 %

 

Prisen er for op til 2 voksne og 2 børn.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst på lørdage i uge 26, 30, 31 og 32 i 2024.

 

Tillæg og tilkøb 

Aftales og afregnes direkte med Aabo Camping

  • Mulighed for at opgradere op til 5 personer
  • Leje af linned: Forhør jer hos Aabo Camping

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00
Tjek ud: Senest kl. 10.00

 

Aabo Camping

Aabo Camping er omgivet af et naturområde med kuperet terræn, plantage og skov. Å og sø ligger lige om hjørnet, og Vesterhavet ligger kun 1,5 km væk. 

 

Aabo Camping byder på familievenlige omgivelser, der vil tiltale alle aldre. Der er legeplads til de mindste, fantastiske omgivelser, som de lidt større helt sikkert vil værdsætte.

 

I gratis adgang til det 1200 m2 store vandland med tre bassiner. Her finder I alt lige fra bassiner for de mindste til den store rutsjebane for de modige samt små grotter og vandfald. Vandlandet er udendørs, men vandet er altid opvarmet til minimum 23 grader.

 

Kun omkring 50 meter væk ligger et stort supermarked, hvor I finder et stort udvalg af dagligvarer m.m. I Tversted by finder I også flere restauranter og caféer, hvor I kan nyde et dejligt måltid mad. 

 

Sådan skal I bo

I skal bo i en veludstyret campingvogn med fortelt, som er sat op og gjort klar til jer, når I ankommer. Her er to køjesenge, en dobbeltseng og en hyggelig siddegruppe, der også kan laves om til en seng. Der er et lille køkken med to kogeplader og en vask. Der er også toilet i vognen. 

 

I forteltet er der opstillet siddegruppe med plads til 5 personer, samt et lille te køkken med service, gryder, pander kaffemaskine, osv. Derudover er der også køleskab og tv opstillet i forteltet. I campingvognen kan I tilgå campingpladsens gratis wi-fi.

 

Der er dyner og puder, og I kan enten selv medbringe linned eller leje på pladsen. 

 

Oplevelser i området

Aabo Camping ligger i den hyggelige by Tversted i Nordjylland - også kendt som ”lille Skagen”. Tversted er et dejligt og naturskønt område, hvor I både finder strand og en stor plantage med flere forskellige vandreruter samt mulighed for mountainbike. Plantagen byder derudover på en rigtig fin skovlegeplads, hvor børnene kan boltre sig, mens I nyder udsigten til de smukke søer, som ligger flot placeret inde mellem trækronerne.

 

Hos Nordsø Akvariet i Hirtshals, kun små 16 km fra Aabo Camping, kan I opleve masser af fisk og hajer samt deltage i forskellige aktiviteter. På campingpladsen kan der købes billetter med rabat. 

 

Går lysten mod flere oplevelser, er det også helt oplagt at besøge nogle af de andre omkringliggende byer. For eksempel ligger både Hjørring, Lønstrup og Løkken inden for en overskuelig afstand - og I kan nå vidunderlige Skagen, hvor I kan besøge Danmarks spids, på blot 30 minutter. På vejen til eller fra Skagen er det helt oplagt at gøre holdt ved Råbjerg Mile, der er Danmarks største vandreklit og absolut et besøg værd.

 

 

Aabo-Village---Sweetdealkort.jpg

Ophold på Aabo Camping i Tversted

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail