Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Vorupør Camping

Nyopført Strandhus i moderne stil inkl. 1-2 overnatninger, forbrug, rengøring m.m. Pris for op til 6 personer + 2 hunde.

Vorupør Camping

Nyopført Strandhus i moderne stil inkl. 1-2 overnatninger, forbrug, rengøring m.m. Pris for op til 6 personer + 2 hunde.

Nyd den smukke, rå natur på Vestkysten med et ophold på Vorupør Camping sammen med familien eller gode venner. Her kan I bo i de nyopførte Strandhuse, der er smagfuldt indrettet og udstyret med moderne faciliteter. På terrassen kan I nyde den friske luft og lyden af fuglefløjt, mens stuen er et oplagt samlingspunkt på de kølige aftener. 

 

Med et ophold i Strandhusene er I tæt på Vorupørs hyggelige byliv med restauranter og specialbutikker, og så er I heller ikke langt fra den dejlige natur, der både indbyder til en tur til vandet eller vandretur i Nationalpark Thy. Kultur og historie fra området, er der også rig mulighed for at blive klogere på med besøg til forskellige seværdigheder og attraktioner.

 

Særligt for dette ophold:

 • Fantastisk placering midt i Nationalpark Thy
 • Spændende seværdigheder og attraktioner i området
 • Forbrug og rengøring er inklusiv

 

Vælg mellem følgende ophold:

 

1 overnatning i Strandhus:

 • 1 overnatning i Strandhus for 6 personer og 2 hunde
 • Inklusiv rengøring
 • Inklusiv forbrug
 • Gratis adgang til Vorupør Sport og Fitness
 • Gratis adgang til Vorupør tennisbaner

Sweetdealpris 1.495 kr. Normalpris ekskl. hund 2.095 kr. Spar 28 %

 

2 overnatninger i Strandhus:

 • 2 overnatninger i Strandhus for 6 personer og 2 hunde
 • Inklusiv rengøring
 • Inklusiv forbrug
 • Gratis adgang til Vorupør Sport og Fitness
 • Gratis adgang til Vorupør tennisbaner

Sweetdealpris 2.295 kr. Normalpris ekskl. hund 2.995 kr. Spar 28 %

 

Prisen er for op til 6 personer og 2 hunde.

 

Opholdet kan benyttes til og med den 31. maj 2025.

 

Vær opmærksom på, at opholdet ikke kan benyttes i følgende perioder: uge 26-34, uge 42-43 samt jul og nytår, påske, pinse og Kr. Himmelfart.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte Med Vorupør Camping. 

 • Tilkøb linnedpakke: 110 kr. pr. person.

 

Tjek ind: Fra kl. 16.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Vorupør Camping 

Vorupør Camping tilbyder en perfekt base for store naturoplevelser i Nationalpark Thy i de helt nyopførte Strandhuse, hvor der er plads til hele familien eller en tur med et par gode venner.

 

Vorupør Camping tilbyder gratis adgang til fitnesscenteret, Sport og Fitness Vorupør, her er der rig mulighed for at få sved på panden ved de mange maskiner og frie vægte. I kan også gratis benytte Vorupør tennisbaner.

 

Kommer I i elbil, er der mulighed for opladning på pladsen.

 

Vorupør Camping er certificeret "Green Camping", hvilket betyder at de lever op til Green Campings skrappe miljøkrav, som både gælder for campingpladsen og indsatsen for at fremme bæredygtig turisme.

 

Drømmer I om en oplevelse med et strejf af luksus og samtidig ønsker den unikke stemning ved Vesterhavet, så er Vorupør Camping et oplagt valg. 

 

Sådan skal I bo

Strandhusene (45 m2) er Vorupør Campings nyeste huse, og er det oplagte valg til en miniferie med familien eller vennerne. Hytterne er indrettet med 3 soverum, og derudover er der eget, fuldudstyret køkken med bl.a. opvaskemaskine og kaffemaskine. Der er også toilet og bad i hytten. Der er gratis wi-fi og SMART TV med chromecast til streaming. I har gratis adgang til fitness og tennisbaner.

 

Der er i alt plads til 6 personer, og det er tilladt at medbringe hunde (maks 2). Opholdet er inkl. slutrengøring og  forbrug.

 

Om området 

Vorupør Camping er det oplagte sted at have base, hvis I gerne vil opleve det naturskønne Thy-område. Vesterhavet og den dejlige Vorupør Strand ligger så tæt på, at I nemt kan starte dagen med en frisk dukkert før morgenkaffen og en tur i sauna. Eller hvad med en tur på bølgerne med surfbrættet? Vorupør er nemlig en del af surferparadiset Cold Hawaii, som kysten mellem Agger og Hanstholm populært kaldes.

 

Foretrækker I fast grund under fødderne, er der store naturoplevelser i vente ved Lodbjerg Fyr, Hanstholm Bunkermuseum og ved den imponerende kalkstensklippe Bulbjerg Knude. I kan også bare bruge dagen på at gå rundt i klitterne eller i det hyggelige Vorupør, der er en ganske særlig kystby, der har et stort og varieret udbud af restauranter, butikker og oplevelser.

 

Nationalparkcenter Thy er et oplagt besøg værd, når I bor midt i Nationalparken. Her kan I blive meget klogere på, hvad I kan opleve i det 24.370 hektar store område. Centeret er nænsomt bygget ind i den eksisterende klit og er et stort formidlingsrum, hvor I kan læse jer klogere på Nationalparken og få mange gode tips til ture.

 

Kun 600 meter fra Vorupør Camping finder I Nordsø Akvariet, hvor I kan få et særligt indblik i de spændende og sjældne fiskearter, der lever i Nordsøen.

 

Generelt er området omkring Vorupør fyldt med mange skønne oplevelser for både store og små. Oplevelser der både er en kort gåtur eller en lille køretur væk. Der er rig mulighed for oplevelser både til lands og til vands, der begge giver et godt indblik i miljøet, kulturen og i historien i området. 

 

 

Vorupør-Camping,-Sweetdeal.jpg

Ophold på Vorupør Camping

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail