Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Shuffleboard og tærte

Prøv 1 times sjov shuffleboard og smag en lækker new zealandsk pie hos Urban Camper lige ved Nørrebro Station.

Shuffleboard og tærte

Prøv 1 times sjov shuffleboard og smag en lækker new zealandsk pie hos Urban Camper lige ved Nørrebro Station.

Der er lagt op til en megasjov dag eller aften i byen med vennerne eller familien med shuffleboard og lækre tærter hos  Urban Camper.

 

Vind den venskabelige håneret og mæsk dig i lækker, lun dinner pie fra Wild Kiwi Pies på den hyggelige, grønne oase Urban Camper. Det populære spil, Shuffleboard, er simpelt og socialt, og så er det genialt for legebørn i alle aldre. 

 

Du får:

  • 1 times shuffleboard for en person, en tærte fra Wild Kiwi Pies og en lille pose chips

Sweetdealpris 75 kr. Normalpris op til 155 kr. Spar op til 51 %

 

Om Urban Camper

Hos Urban Camper på Nørrebro kan alle være med, og spillet er perfekt til en hyggelig aften ude med et par venner eller en hyggelig stund med familien. Spillet kan spilles fra 2 til op til 8 spillere samtidigt og sammenlignes bedst med bordcurling - uden kost.

 

Efter en times spil venter en lækker smagsoplevelse, som kommer hele vejen fra New Zealand. Wild Kiwi Pies laver, hvad der på dansk bedst kan beskrives som tartelet–agtige tærter med lunt fyld i sprød butterdej fyldt med enten oksekød, kylling eller grøntsager. Pies er nærmest New Zealands nationalret, men har allerede vundet en plads i mange københavneres hjerte. Vælg mellem oksekød-, kylling- eller vegetartærte.

 

Baren byder på et stort og ambitiøst udvalg af lækre craft beers fra hele verdenen, vin og drinks samt pool og et stort udvalg af brætspil. Stilen i baren er hip, afslappet, uhøjtidelig og inspireret af en kombination af Nørrebros urbane rustik og den sydamerikanske jungle.

Shuffleboard og new zealandsk pie

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail