Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Kronovalls Vinslott

Sommerophold i vidunderlige sydsvenske omgivelser inkl. 1-2 overnatninger, stenovnspizza og en boggave. Pris pr. person.

Kronovalls Vinslott

Sommerophold i vidunderlige sydsvenske omgivelser inkl. 1-2 overnatninger, stenovnspizza og en boggave. Pris pr. person.

Bo i historiske slotsomgivelser på Kronovalls Vinslott i Skåne. Slottet danner ramme om en fortryllende helhedsoplevelse, hvor den indtagende natur indbyder til ro og naturskønne gåture, mens den sommeråbne Restaurant Spannstallet byder på stenovnspizza.

 

Der er noget ganske særligt ved at bo på et slot. En følelse af historiens vingefang med knirkende gulve, lange, imponerende gange og herskabelig stemning. Tilsættes himmelsk gastronomi og rolige, naturskønne omgivelser fås det næppe meget bedre.

 

Mærk den autentiske slotsfølelse på Kronovalls Vinslot, som blev opført i 1760 i fransk barokstil. Det historiske slot fremstår yderst velbevaret, og dets indre står fortsat, som det så ud i slutningen af 1800-tallet, så I kan drømme jer tilbage til forgangne tiders pomp og pragt.

 

Særligt for dette ophold:

 • Sommerophold i det smukkeste sydsvenske omgivelser
 • Mærk de historiske vingesus på det velbevarede slot
 • Österlen har sin helt egen skønhed og vitalitet, og slottet reflekterer på smukkeste vis den skånske idyl

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 eller 2 overnatninger i dobbeltværelse
 • 1 x Kronovalls Pizza på ankomstdagen
 • Boggave på værelset: "Mordene på Österlen" af Anders de la Motte (på dansk)
 • Morgenmad

 

Vælg mellem:

 • 1 overnatning 
  Sweetdealpris 650 kr.
 • 2 overnatninger
  Sweetdealpris 1.000 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. værelse. Det betyder, at der skal købes et lige antal.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst søndag - torsdag fra den 26. juni til og med den 15. august 2024.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Kronovalls Vinslott.

 • Ekstra overnatning med morgenmad: 350 kr. pr. person

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Kronovalls Vinslott

I sommermånederne åbner slottets Restaurant Spannstallet, hvor der serveres sprøde pizzaer fra den brændefyrede stenovn. Restauranten er indrettet i den tidligere stald, og I kan enten sidde indenfor i den hyggelige, rustikke restaurant eller ude på sydsiden af ​​stalden, hvor I finder den udendørs spisestue med udsigt til slottet (åben når vejret tillader det).

 

Sådan skal I bo

NegroAmaro, Chardonnay, Pinot Noir... Som vinslot er det naturligt, at værelserne er opkaldt efter forskellige druesorter. Hvert værelse er unikt indrettet med møbler fra det syttende og nittende århundrede med flotte trægulve og store vinduespartier og er desuden indrettet efter karaktererne af de forskellige druer. 

 

På alle værelser er der senge af højeste svenske kvalitet, og da det er vigtigt for slottet, at I nyder jeres ophold til fulde, tager omgivelserne ind og bruger tiden på hinanden, er der ikke tv på værelserne.

 

Slottet og dets interiør stod færdigt, som det ser ud i dag, i slutningen af ​​1800-tallet. Dette look og den autentiske slotsfølelse er stadig uberørt og er en stor del af oplevelsen, når I besøger Kronovalls Vinslott. Derfor er der heller ikke bygget bad og toilet på værelserne på selve slottet, men der ligger i stedet badekåber og slippers på værelset, som I kan bruge, når I skal bruge de fælles badefaciliteter på gangen. 

 

For jer, der ønsker at have eget toilet og bad på værelset, er der otte nyistandsatte værelser i parkvillaerne, som ligger ca. 150-200 meter fra slottet. 

 

Godt at vide

Der er gratis wi-fi på alle værelser og på fællesarealerne på slottet.

 

Mordene på Österlen

Som en ekstra gave under jeres ophold ligger der en af Anders de la Mottes krimier på jeres værelse ved ankomst. "Mordene på Österlen" er en serie af puslespilskrimier, der er fyldt med excentriske karakterer og skønne miljøer - og så foregår den i det sletteland, hvor Kronovalls Vinslott ligger. Bogen er naturligvis på dansk.

 

Untitled-1.jpg

 

Om bogen:

"Da stjerneejendomsmægleren Jessie Andersson findes myrdet i forbindelse med en fremvisning af et hus på Østerlen, bliver den kantede og let ubehøvlede politikommissær Peter Vinston involveret i efterforskningen, selvom han egentlig bare er på besøg i området. Han får hjælp af den lokale politibetjent Tove Esping, der er uerfaren, men ambitiøs og opvakt. Bag havernes hække på den idylliske Skåneslette lurer en morder. Spørgsmålet er bare hvem."

 

Dansk Netflix-produktion på Kronovalls Vinslott

I juli 2023 var der optagelser på Kronovalls Vinslott i forbindelse med Netflix-filmen Ehrengard, som er baseret på Karen Blixens værk af samme navn. Filmen er instrueret af Oscar-vinder Bille August, og det er selveste Hendes Majestæt Dronning Margrethe, der står bag scenografien. 

 

 

Kronovalls-Vinslott.jpg

Sommerophold på Kronovalls Vinslott

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail