Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Frokost på Rungsted Kro

Bestselleren er tilbage! Spis en Karen Blixen-anretning med sild, æg og rejer, fiskefilet, hønsesalat og flæskesteg.

Frokost på Rungsted Kro

Bestselleren er tilbage! Spis en Karen Blixen-anretning med sild, æg og rejer, fiskefilet, hønsesalat og flæskesteg.

Denne superdeal fra Rungsted Kro er endnu engang landet på Sweetdeal, og vi håber, at I vil tage lige så godt imod den, som I plejer. Gå ikke glip af en formidabel frokost i dejlige omgivelser.

 

Menuen står på en Karen Blixen-anretning, der indeholder alle klassikerne. På tallerkenen finder I både sild, æg og rejer med citron og hjemmelavet mayonnaise samt en sprød rødspættefilet med hjemmelavet remoulade. Og det var kun fiske-delen. Derudover får I nemlig også hjemmelavet hønsesalat med bacon og flæskesteg med hjemmelavet rødkål og agurkesalat.

 

Mærk historiens vingesus og smag på alle dine frokostfavoritter på smukke Rungsted Kro, hvis spændende historie går hele 400 år tilbage. Det charmerende, hvide bindingsværkshus ved Rungsted Havn er rammen om den stemningsfulde krostue. hvorfra der er udsigt over Øresund. Og hvis du vil mærke solens stråler og den friske havluft, er det også muligt at sidde udenfor.

 

Saml appetit til den smagfulde frokostanretning på Rungsted Havn og se på både og butikker. Du kan også gå ned til Rungsted Badestrand, som ligger i forlængelse af haven. Med en Karen Blixen frokostanretning får du derved mættet både sanserne og sulten.

 

Du får:

  • Karen Blixen-anretning for 1 person

Sweetdealpris 169 kr. Normalpris 235 kr. Spar 28 %

 

Karen Blixen-anretningen består af:

  • Gammeldags modnede sild
  • Æg og rejer med citron og hjemmelavet mayonnaise
  • Rødspættefilet med hjemmelavet remoulade
  • Hjemmelavet hønsesalat med bacon
  • Flæskesteg med hjemmelavet rødkål og agurkesalat

 

Afbestilling skal senest 24 timer før. Ved afbestilling  senere, betragtes værdibeviset som brugt.

 

Om Rungsted Kro

Rungsted Kro er blandt de 41 kroer i landet, der må kalde sig Kongekronekro. Det må man, når man har haft et Kongeligt Privilegium, og når bygningerne fremstår som mindst 106 år gamle og er godkendt i Rigsarkivet. 

 

Gennem tiden er Rungsted Kro blevet frekventeret af flere af Danmarkshistoriens koryfæer som bl.a. Ludvig Holberg og Johannes Ewald. Og som navnet på frokostanretningen antyder, så har Rungsted Kro også en forbindelse til den verdensberømte og folkekære forfatter, Karen Blixen. Kroen var nemlig tidligere en del af den ejendom, der i dag rummer Karen Blixen-museet. 

Karen Blixen-anretning på Rungsted Kro

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail