Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

10 stk. luksus smørrebrød

Hent 10 flotte stykker luksus smørrebrød fra Næsbjerghus som takeaway - perfekt til en lækkert anrettet middag.

10 stk. luksus smørrebrød

Hent 10 flotte stykker luksus smørrebrød fra Næsbjerghus som takeaway - perfekt til en lækkert anrettet middag.

Med 10 stykker lækkert anrettet luksus smørrebrød fra Næsbjerghus, kommer middagen eller weekendens frokost nemt i hus. Denne smagfulde Sweetdeal er perfekt til både hjemlig hygge eller, når der kommer gæster.

 

Med i dealen får du 4 lækre varianter med henholdsvis æg og rejer, rullepølse med sky, fiskefilet med rejer og hamburgerryg med asparges. Naturligvis pyntet efter alle kunstens regler og til halv pris.

 

Det eneste, du skal gøre, er at købe et eller flere værdibeviser, bestille din mad og svinge forbi og hente den, når den er klar. Velbekomme.

 

Du får:

  • 10 stk. luksus smørrebrød til take-away

Sweetdealpris 225 kr. Normalpris 450 kr. Spar 50 %

 

Smørrebrødet består af:

  • 3 stk. med æg og rejer med kaviar og pynt
  • 3 stk. med rullepølse med sky, løg og pynt
  • 2 stk. med fiskefilet med rejer og pynt
  • 2 stk. med hamburgerryg med asparges og pynt

 

Om Næsbjerghus

Er der et sted i Danmark, der både kan byde på god, gammeldags madlavning og en smuk udsigt - så er det Næsbjerghus, der er placeret i nærheden af Varde Landevej og ikke langt fra hverken Esbjerg og Varde. Næsbjerghus er en af egnens hyggeligste restauranter, hvor der er plads til lidt af det hele. Personalet står klar til at give jer en god oplevelse uanset, om I er ude efter en romantisk aften for 2,  en smagfuld oplevelse for hele familien eller bare at afhente en flot dekoreret pålægsmand, som I selv kan servere for gæsterne derhjemme.

 

Køkkenet på Næsbjerghus er kendt og elsket for at have styr på de danske køkkenklassikere, og smørrebrødet er ingen undtagelse. Venter du gæster, eller vil du glædes over smørrebrød flere gange, så er du naturligvis velkommen til at købe flere værdibeviser.

10 stk. luksus smørrebrød

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail