Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Farvebehandling og dameklip

Få lavet striber, helfarve, balayage eller toning sammen med klip af spidser hos Ksz Hairline på Frederiksberg

Farvebehandling og dameklip

Få lavet striber, helfarve, balayage eller toning sammen med klip af spidser hos Ksz Hairline på Frederiksberg

Ksz Hairline er for nylig åbnet på Rolighedsvej på Frederiksberg og har klippet op til 49 % af prisen på en forfriskende og fornyende frisørbehandling. Det er derfor nu, du skal slå til, hvis du vil have frisket håret op til Sweetdealpris. 

 

Sencan og Kamilla står klar med frisørsaksen og giver dig en valgfri farvebehandling og klipning af spidser. Vælg selv, om du  vil have lavet en helfarve, striber, balayage eller en toningsfarve.

 

Vælg mellem:

 • Striber med klip af spidser
  Sweetdealpris 779 kr. Normalpris 1.565 kr. Spar 49 %
 • Balayage med klip af spidser
  Sweetdealpris 835 kr. Normalpris 1.665 kr. Spar 49 %
 • Helfarve med klip af spidser
  Sweetdealpris 635 kr. Normalpris 1.265 kr. Spar 49 %
 • Toning med klip af spidser
  Sweetdealpris 485 kr. Normalpris 965 kr. Spar 49 %

 

OBS: Er dit hår allerede farvet, og du ønsker en stor forvandling med balayage eller lyse striber, kan der forekomme et tillægsgebyr på 350 kroner, der betales direkte til frisøren. Dette dækker en farveredigeringsbehandling. 

 

Om Ksz Hairline

Ksz Hairline er en nyåbnet frisørsalon, der er ejet af frisørkollegaerne Sencan og Kamilla, der har arbejdet tæt sammen i mange år. 

 

Sencan er en rolig frisør med begge ben plantet solidt på jorden. Hun gør derfor en dyd ud af at give sine kunder en afslappende behandling og et flot resultat. Hos hende kan du sætte dig godt til rette og nyde en velfortjent pause fra hverdagens travlhed. Sencan har 20 års erfaring indenfor frisørfaget.

 

Kamilla blev udlært som frisør i 2006 og har ligeledes næsten 20 års erfaring indenfor frisørfaget. Hun tager sig altid tid til at have den gode dialog med kunden, så I sammen kan finde den perfekte frisure eller farve til lige netop dig. Der er ikke noget vigtigere end tilfredse kunder, der går fra salonen med lige netop den frisure og farve, der komplimenterer deres ansigt og stil.

Dameklip og hårfarve

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail