Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Tapasmenu hos La Madeleine

NYHED: Nyd en overdådig tapasanretning med 44 % rabat hos det franske brasserie La Madeleine tæt på Amager Strandpark.

Tapasmenu hos La Madeleine

NYHED: Nyd en overdådig tapasanretning med 44 % rabat hos det franske brasserie La Madeleine tæt på Amager Strandpark.

Uanset, om du bor i nærheden eller tager metroen ud til det franske brasserie, La Madeleine, der ligger tæt på Amager Strandpark og Øresund metrostation, er det hele turen værd.

 

Her får du nemlig serveret i en tapasanretning, der byder på det bedste fra både Frankrig og Spanien. Opdag en verden af gode smage med delikatesser som bl.a. cremet, fransk paté, delikate pølser og oste, soltørrede tomater og fyldte peberfrugter, der anrettes på smukkeste vis. Hver bid er en fest og lige nu, kan du få det til en pris, der er lige til at klappe i hænderne af.

 

Med 44% rabat er det oplagt at samle venner eller familie for en kulinarisk oplevelse ud over det sædvanlige. Og med en beliggenhed tæt på stranden er det oplagt at kombinere måltidet med en gåtur før eller efter, I sætter jer til rette.

 

Psst... Vi er ikke de eneste, der er vilde med Madeleine. Restauranten scorer 4,6 ud af 5 stjerner på Google med mange flotte anmeldelser.

 

Du får:

  • Tapasmenu

Sweetdealpris 139 kr. Normalpris 249 kr. Spar 44 %

 

Om La Madeleine

La Madeleine er en hyggelig familierestaurant, der ligger tæt på Øresund metrostation og Amager Strandpark. Her bliver der om aftenen serveret mad efter franske forskrifter og en brændende god brunch om formiddagen.

 

Hos La Madeleine elsker er det dedikerede personale stolte over at kunne tilbyde en autentisk smagsoplevelse med ingredienser af høj kvalitet og et personligt præg både retter og betjeningen.  Restauranten er det perfekte sted til et afbræk fra hverdagen, hvor du kan nyde god mad i hyggelige omgivelser. Kom forbi og oplev ægte gastromagi.

Tapasmenu hos La Madeleine

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail