Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Jazzkoncert i verdensklasse

NYHED: Oplev den prisbelønnede sangerinde Yumi Ito, A New York Night eller trioen Sonorous Scandinavia i Prøvehallen.

Jazzkoncert i verdensklasse

NYHED: Oplev den prisbelønnede sangerinde Yumi Ito, A New York Night eller trioen Sonorous Scandinavia i Prøvehallen.

Er du vild med jazz? Eller er du nysgerrig på den komplekse og interessante lyd? Så får du alletiders chance med denne Sweetdeal. Prøvehallen i Valby byder på store musikoplevelser af international klasse, og nu kan du vælge mellem 3 fantastiske jazzkoncerter til halv pris.

 

Yumi Ito er en af de senere års mest interessante vokalopdagelser og imponerer med sit nye soloprojekt den 29. juni. Er du mere til New Yorker-jazz, når det er bedst? Så er det den 30. juni, du skal sætte kryds i kalenderen, for der tager Benjamin Koppel, Uri Caine og Thommy Andersson dig med på en musikalsk tur til A New York Night. Du kan også glæde dig til at opleve et skandinavisk lydbillede, når all-star trioen Sonorous Scandinavia spiller den 4. juli.

 

Du får:

  • 1 billet til den valgte jazzkoncert

Sweetdealpris 135 kr. Normalpris 270 kr. Spar 50 %

 

Vælg mellem disse jazzkoncerter i købsprocessen:

  • Yumi Ito - Lørdag den 29. juni 2024 kl. 20.00
  • Koppel-Caine-Andersson A New York Night - Søndag den 30. juni 2024 kl. 20.00
  • Sonorous Scandinavia - Torsdag den 4. juli 2024 kl. 20.00

 

Om Yumi Ito

Med sin helt egen uimodståelige klangfarve synger Yumi Ito selvkomponerede sange, der kombinerer poppens enkelhed med jazzens kompleksitet.

 

Som datter af en japansk koncertpianist og en polsk mezzosopran, opvokset i Schweiz, har den prisbelønnede sangerinde og komponist allerede gjort sig bemærket internationalt og har delt scenen med kunstnere som Al Jarreau, Becca Stevens, Nils Petter Molvaer og Mark Turner. Yumi navigerer stilfuldt i sit eget musikalske univers, som tilføjer et twist til den klassiske jazzlyd, med elementer af neoklassisk art-pop, fri improvisation og electronica.

 

Hendes tekster skildrer socialrealistiske hverdagsbegivenheder og reflekterer over samfundet-små og store historier, med noget på hjerte. Hun turnéer til sommer i Europa med sit nye soloprojekt, og der er du så heldig at kunne opleve hende i Prøvehallen i Valby.

 

Om A New York Night

Den stilskabende New Yorker-pianist Uri Caine har igennem mere end tre årtier været centralt placeret på den internationale kunstjazzscene. Koppel og Caine har arbejdet sammen igennem snart 15 år, bla. omkring deres duoplade Heritage, der udkom med stor international bevågenhed. New Yorker-jazz når det er bedst!

 

Lineup:

  • Benjamin Koppel - Altsaxofon
  • Uri Caine - Piano
  • Thommy Andersson - Bas

 

Om Sonorous Scandinavia

Sonorous Scandinavia bringer deres lyd til København fra Danmark, Sverige og Norge. Arild Andersen er kendt gennem samarbejder med folk som George Russell, Don Cherry, Jan Garbarek og mange flere og har en varm og karismatisk tilstedeværelse på scenen med tonerne fra sin kontrabas.

 

Den svenske toppianist Jacob Karlzon er blandt de største europæiske jazzpianister og med en række anerkendte udgivelser under eget navn på så fremtrædende labels som ACT og Warner er Karlzon en af de skandinaviske musikere man skal opleve.

 

En anden europæisk jazzpioner er den danske saxofonstjerne Benjamin Koppel. Med mere end 50 udgivelser som solist og mere end tyve års samarbejder med de største internationale jazzstjerner, såsom Joe Lovano, Brian Blade og Phil Woods, har Benjamin været et epicenter for skandinavisk jazz som kunstform.

Jazzkoncert i verdensklasse

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail