Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Hotel Præstekilde

Oplev storslået natur og historisk charme med 1-2 overnatninger på Møn inkl. 3-retters middag. Pris for 2 personer.

Hotel Præstekilde

Oplev storslået natur og historisk charme med 1-2 overnatninger på Møn inkl. 3-retters middag. Pris for 2 personer.

I kan glæde jer til ro, forkælelse, smuk natur og god mad, når Hotel Præstekilde inviterer indenfor. Her vil I straks mærke den afslappede og uformelle stemning, som kendetegner stedet, og som gør et ophold på hotellet til en helt særlig oplevelse.

 

Efter I har fundet jer godt til rette i de skønne værelser, er det oplagt at udforske den historiske købstad Stege, få en storslået naturoplevelse på Møns Klint eller gå en runde på golfbanen, som ligger lige uden for døren. Mulighederne er mange.

 

Særligt for dette ophold:

 • Inkl. 3-retters middag i hotellets restaurant, som byder på en ualmindeligt flot udsigt over Stege Nor-lagunen
 • Området byder på smuk natur, spændende historie og gode muligheder for at spille golf
 • Mulighed for at opleve bl.a. Møns Klint og fænomenet Dark Sky, der er en helt klar stjernehimmel

 

Vælg mellem følgende ophold:

1 overnatning:

 • 1 overnatning
 • 3-retters middag i Restaurant Albatros
 • Stor dansk morgenbuffet
 • Gratis parkering
 • Gratis wi-fi

Sweetdealpris 1.398 kr. Normalpris 2.598 kr. Spar 46 %

 

2 overnatninger:

 • 2 overnatninger
 • 1 glas bobler ved ankomst - kan nydes i baren eller på solterrassen
 • 3-retters middag i Restaurant Albatros begge dage
 • Stor dansk morgenbuffet begge dage
 • Gratis parkering
 • Gratis wi-fi

Sweetdealpris 2.798 kr. Normalpris 5.196 kr. Spar 46 %

 

Prisen er for 2 personer.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle åbningsdage til og med den 30. september 2024.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Hotel Præstekilde.

 • Tillæg ved overnatning på fredage og lørdage: 100 kr. pr. person
 • Opgradering til værelse med terrasse: 200 kr. pr. nat
 • Minigolf:
  • Voksne: 65 kr.
  • Børn: 35 kr.
 • Golf på 18-hullersbanen: Fra 350 kr.
 • Golf på Par 3-banen: Fra 150 kr.
 • Børn under 12 år: Halv pris
 • Børn under 4 år: Gratis i forældrenes seng

 

Opholdet er inkl. slutrengøring, og der gøres således ikke rent mellem dag 1 og 2. Ekstra rengøringstjek og håndklæder kan tilkøbes for 50 kr. pr. gang.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Hotel Præstekilde

Hotel Præstekilde er kilden til gode oplevelser. Det moderne hotel byder indenfor i hyggelige, varme rammer, hvor den rolige og uformelle atmosfære gør, at I straks vil føle jer tilpas.

 

Hotellet ligger blot en kort køretur fra Møns Klint, der er en af Danmarks smukkeste og mest besøgte naturattraktioner, og også oplevelsescenteret GeoCenter Møn ligger tæt på hotellet. Her kan I bl.a. lære om, hvordan Danmark opstod.

 

Restauranten

I Hotel Præstekildes Restaurant Albatros gøres en dyd ud af kvalitet og gennemskuelighed i maden. Her får danske klassikere et twist af modernitet, og der bliver hverken gået på kompromis med råvarer eller anretning. 

 

Restauranten har netop gennemgået en flot renovering, så I kan nyde den inkluderede middag i flotte rammer med helt nye møbler - og med en formidabel udsigt over vandet ved Stege Nor.

 

Om sommeren er der mulighed for at spise udendørs på den hyggelige terrasse, som ligeledes byder på en fortryllende udsigt over vandet.

 

Sådan skal I bo

Hotellets værelser er indrettet i lyse og venlige toner og indeholder udover en dobbeltseng også skrivebord, to stole, sofabord, garderobe og hyldeplads. Værelserne har eget toilet og bad og byder derudover på hårtørrer, elkedel og tv. Værelserne har udsigt mod grønne have- og terrasseområder.

 

TIP: Den ene værelsesfløj er for nyligt blevet totalrenoveret, og flere har egen terrasse med udsigt over golfbanen og lagunen. I har mulighed for at opgradere til et af disse værelser mod et tillæg. Se ovenfor.

 

Oplevelser på Møn

Møn byder både på kultur- og naturoplevelser. Helt oplagt er det at besøge Møns Klint, hvis majestætiske hvide skrænter knejser stolt over det turkisgrønne hav, eller I kan fornemme tidligere tiders storhed i den gamle middelalderby Stege med en tur af "Silderuten". Ruten går forbi byens varetegn, Mølleporten, det middelalderlige voldanlæg og Empiregården, som rummer byens museum. 

 

Er I til aktiv ferie, er der både mulighed for at ro i kajak, at tage på cykel- eller ridetur, at prøve kræfter med kitesurfing eller snorkling og ikke mindst at spille golf på en af Danmarks bedste golfbaner. Møn Golf Resort ligger nemlig lige klos op af Hotel Præstekilde og byder på en 18-hullers mesterskabsbane.

 

Et besøg i den gamle fiskerby Nyord, der ligger på en lille ø nord for Stege, er bestemt også anbefalelsesværdigt. Øen er nemlig hjemsted for et fantastisk fuglereservat.

 

Også vandreruten ’Camønoen’, der strækker sig over 175 km på Møn, Nyord og Bogø, er et populært turistmål, der byder på en perlerække af storslåede udsigter og oplevelser. Turen går forbi både landsbyer, marklandskaber, moser, enge, badestrande, skove, gravhøje, herregårde og sågar forbi det smukke og romantiske slot Liselund. Turens højdepunkt er naturligvis Møns Klint, der er anerkendt som UNESCO verdensarv og er et must for naturinteresserede.

 

Anmeldelser

På Tripadvisor kvitterer glade gæster gerne med nogle rosende ord til Hotel Præstekilde. Se bare nogle af de seneste anmeldelser her:

 

"Skønt ophold

Vi har haft den skønneste oplevelse på hotellet i påsken 2024.
Vi besøgte stedet med gode venner, og nød den dejligste mad.
Meget flot værelse og super service.
Super at man kan have hund med mod ekstrabetaling.
Kan virkelig anbefale et ophold der, og vi kommer gerne igen."

Anmeldt marts 2024.

 

"God mad og drikke - top service

meget for pengene. julefrokost med musik, god mad, drikke og overnatning. Alt var godt, men det bedste var at man følte sig utroligt velkommen. Fra reception til tjener og barpersonale. Service i top"

Anmeldt december 2023.

 

"Skøn oplevelse

Flot værelse med udsigt til golfbanen og stege nor, super lækker mad i restauranten, meget hjælpsomt personale, sjov minigolf bane. Der er rig mulighed for aktivitet på stedet, selvom du ikke spiller golf. Virkelig et besøg værd. Det var en meget hyggeligt ophold."

Anmeldt juli 2023.

 

"Minigolf tunering
Smukt beliggende golf ressort, venner til minigolfhygge på en rigtig god bane som var svær-sjov-og gav masser af mulighed for sjov og hyggeligt samvær. Efter tunering spisning i restauranten med flot og velsmagende mad,søde og venlige tjenere, pænt og rent over alt hvor vi befandt os. Overnatning i skønt værelse med udgang til terasse som ligger med udsigt over den smukke golfbane, det var svært at bryde op efter så fantastisk en oplevelse. Vi kommer helt sikkert igen alle m/k….ny tradition er født."

Anmeldt juli 2022.

 

 

Hotel-Præstekilde.jpg

Ophold på Hotel Præstekilde

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail