Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

30 min. fysiurgisk massage

Få lindret muskelspændinger med dybdegående massage hos Live Best Life Venture centralt i Aarhus.

30 min. fysiurgisk massage

Få lindret muskelspændinger med dybdegående massage hos Live Best Life Venture centralt i Aarhus.

Her er din chance for at få din krop og sind i balance. Lige nu tilbyder Faith Post fra Live Best Life Venture nemlig 30 minutters fysiurgisk massage, der får dig tættere på målet, med hele 40 % rabat.

 

En fysiurgisk massage er en dybdegående massageform, der effektivt lindrer smertefulde muskelspændinger i din krop. Du går derfra fra klinikken med en afspændt krop og en total fornemmelse af velvære.

 

Du er meget velkommen til at købe flere værdibeviser, hvis du vil forlænge din behandlingstid. Der kan max købes 4 værdibeviser per bruger.

 

Du får:

  • 30 minutters fysiurgisk massage

Sweetdealpris 238 kr. Normalpris 398 kr. Spar 40 %

 

Om Live Best Life Venture

Faith Post er indehaver af og behandler i klinikken Live Best Life Venture, der ligger centralt placeret i gågaden i Aarhus. Faith er lægeeksamineret fysiurgisk massør samt ekspert indenfor hypnose og NLP. Hun tilbyder derfor en holistisk tilgang til din behandling og skaber balance og trivsel for både krop og sind.

 

Hos Live Best Life Venture skræddersyes behandlingen altid til dine individuelle behov og ønsker, så du går fra klinikken med en komplet behandling, der har fokuseret præcis på dine problemområder. 

30 minutters fysiurgisk massage

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail