Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Fish 'n' Chips hos Søster

Mæsk dig i den britiske klassiker Fish 'n' Chips til under halv pris hos hyggelige Cafe Søster i Kompagnistræde.

Fish 'n' Chips hos Søster

Mæsk dig i den britiske klassiker Fish 'n' Chips til under halv pris hos hyggelige Cafe Søster i Kompagnistræde.

Søster, der ligger i den centrale og gamle del af København bag Strøget, er efterhånden blevet en gammel kending her på Sweetdeal. Og hver gang vi har fornøjelsen af at tilbyde jer tapas, burger eller morgenmad, slår I til uden at tøve. Denne gang står menuen på Fish 'n' chips med tartarsauce - den sprøde britiske klassiker, der smager himmelsk.

 

I Kompagnistræde er stemningen helt unik med de flere hundrede år gamle bygninger, der i dag huser små, spændende butikker, som er en fornøjelse at udforske. Man glemmer helt, at man befinder sig lige bag Strøget, hvor man kan gå på tilbudsjagt i de store, velkendte kædebutikker.  

 

Tag en pause fra shoppingen og sæt jer til rette i den hyggelige café. Hvil fødderne og varm jer på en generøs servering Fish 'n' Chip, inden I går videre i byen eller vender næsen hjemad. 

 

Du får:

  • Fish 'n' Chips med tatarsauce 

Sweetdealpris 89 kr. Normalpris 189 kr. Spar 52 %

 

Om Søster

Du finder den super hyggelige Søster i den berømte cafégade "Strædet" i Kompagnistræde, hvor du bliver budt hjerteligt velkommen. Tag blot plads i de hyggelige lokaler, hvor skandinavisk stil møder parisisk cafestemning, og lad det venlige personale servere et dejligt måltid for dig. 

 

Med sin centrale placering i et sidestræde til Strøget er Søster et oplagt sted at besøge efter en shoppingtur eller et besøg på en af hovedstadens mange museer.

Fish 'n' Chips hos Søster

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail