Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Frokost hos Warpigs Brewpub

NYHED: Nyd en frokost af amerikanske BBQ-favoritter og en hjemmebrygget øl hos populære Warpigs Brewpub i Kødbyen.

Frokost hos Warpigs Brewpub

NYHED: Nyd en frokost af amerikanske BBQ-favoritter og en hjemmebrygget øl hos populære Warpigs Brewpub i Kødbyen.

Vi kan slet ikke få armene ned over, at vi for første gang og helt eksklusivt på Sweetdeal kan tilbyde jer en formidabel frokost hos populære Warpigs Brewpub i Kødbyen. Sæt jer til rette i den uformelle restaurant, hvor der i bedste Texas-stil serveres kød, som marineres og ryges til perfektion i over 12 timer. Warpigs Brewpub er din garant for smagfuldt og saftigt kød, der er så mørt, at det falder fra hinanden.

 

Med denne deal har Warpigs sammensat en frokostmenu til jer, hvor I kommer til at smage på et varieret udvalg af favoritretter. I får nemlig serveret en special link krydderpølse, silkeblød pulled pork, en cremet mac'n'cheese og frisk coleslaw. Dertil får I en af bryggeriets egne øl, den der hedder City Limits, at skylle ned med. Det er muligt at vælge en alkoholfri øl i stedet for.

 

Warpigs Brewpub er et populært bryggeri og restaurant, der ligger midt i Kødbyen på Vesterbro. Kødbyen, der altid summer af liv og dufter af god mad, er et skønt samlingspunkt om sommeren, hvor restauranter, barer og sjove aktiviteter ligger side om side. Denne frokostdeal kan indløses hele sommeren, så snyd ikke dig selv for en sublim sommerfrokost til Sweetdealpris.

 

Du får:

  • Frokostmenu hos Warpigs

Sweetdealpris 199 kr. Normalpris 320 kr. Spar 37 %

 

Menuen består af:

  • 1 portion special link krydderpølse
  • 1 portion pulled pork
  • 1 portion Coleslaw
  • 1 portion Mac ‘n’ Cheese
  • 1 City Limits-øl 

 

Om Warpigs Brewpub

Hos Warpigs Brewhouse hersker der en uformel stemning, hvor man kan komme, som man er, og nyde et sublimt måltid og en god øl. På menukortet finder du amerikanske sydstats-specialiteter som bl.a. beef ribs og brisket, der ryges i 12-14 timer i store rygeovne, der kan tilberede op til 2 tons kød om dagen. Derudover kan du vælge mellem et stort udvalg af hjemmelavede sauces og autentiske sides som Burnt End Baked Beans, Mac'n'Cheese og Hush puppies. Pitmaster Adrian har siden 2018 stået i spidsen for Warpigs store BBQ-eventyr, der bringer en bid af Texas til Danmark.

 

Med en kapacitet til at brygge 250.000 liter øl om året, tilbyder Warpigs Brewhouse også altid et stort udvalg af hjemmebryggede øl, hvoraf 22 af dem er på fad. Bryggerimester Daniel brygger i dag noget af det bedste øl på markedet hos Warpigs i Kødbyen.

Frokost hos Warpigs

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail