Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Boutique Hotel - Mortens Kro

Særklasses oplevelse inkl. 1-2 overnatninger i 86 m2 luksussuite, 4-retters gourmetmiddag og privat morgenmad. Pris pr. person.

Boutique Hotel - Mortens Kro

Særklasses oplevelse inkl. 1-2 overnatninger i 86 m2 luksussuite, 4-retters gourmetmiddag og privat morgenmad. Pris pr. person.

Vi er glade for igen at kunne præsentere Boutique Hotel - Mortens Kro på Sweetdeal - og denne gang er ingen undtagelse. Her får I et ophold, hvor I kan vælge mellem 1 eller 2 overnatninger i en luksussuite, hvor I bliver mødt af en helt særlig stemning og luksuriøs indretning, man ikke ser mange steder.

 

Hver suite på Boutique Hotel - Mortens Kro er individuelt indrettet og tilbyder forskellige faciliteter. Opholdet i luksussuiten er omdrejningspunktet for et overdådigt ophold, der også byder på gourmet og ren forkælelse. 

 

Når I træder ind ad døren til Boutique Hotel - Mortens Kro, bliver I nemlig allerede ved ankomst modtaget med åbne arme, og I vil straks fornemme den varme atmosfære på stedet. Velkommen til et sted, der på fornemmeste vis forener spisested og boutique hotel. 

 

Særligt for dette ophold:

 • Ophold med 1 eller 2 overnatninger i luksussuite og morgenmad serveret privat i suiten
 • Boutique Hotel - Mortens Kro er i en klasse for sig, hvor komfort, luksus og gourmet forenes
 • Boutique Hotel - Mortens Kro har vundet prisen Årets Bo & Spis-adresse 2022, der uddeles af Den Danske Spiseguide, som er den danske pendant til den franske Guide Michelin

 

Vælg mellem følgende ophold:

Ophold 1:

 • 1 overnatning i en smuk luksussuite med unikke møbler, kunst, Le feu biopejs, tv-pakke og de mest behagelige senge fra Wonderland
 • Appetizer og 4-retters gourmetmiddag i gourmetrestauranten. Vælg mellem 4 retter fra den anmelderroste 7-retters tasting menu, der sammensættes af årstidens ypperste råvarer. Frisk Vesterhavsfisk, Læsø jomfruhummer, caviar, lokalt kød, frisk fjerkræ, ostevogn med håndlavede franske oste samt vores franske konditordessert i 2 serveringer, finder I altid på menuen
 • Godmorgen fra kokken - Kokken serverer en overdådig morgenmad privat i jeres suite. 3 forskellige slags brød, ost, pålæg, marmelade, frisk frugt, pølser, bacon og æg tilberedt efter ønske. Kaffe/the og friskpresset juice
 • Gratis wi-fi på hotellet under hele opholdet

Sweetdealpris 1.498 kr.

  

Ophold 2:

 • 2 overnatninger i en smuk luksussuite med unikke møbler, kunst, Le feu biopejs, tv-pakke og de mest behagelige senge fra Wonderland
 • Dag 1: Dinner Box for 2 - Nyd middagen i suitens private rammer. Dinner boxen indeholder et udvalg af 2 x 3 stk. Boutique Hotel - Mortens Kros prisvindende smørrebrød og 2 x årstidens trifli. Dinner Boxen står i køleskabet ved check-in
 • Dag 2: Appetizer og 4-retters gourmetmiddag i gourmetrestauranten. Vælg mellem 4 retter fra den anmelderroste 7-retters tasting menu, der sammensættes af årstidens ypperste råvarer. Frisk Vesterhavsfisk, Læsø jomfruhummer, caviar, lokalt kød, frisk fjerkræ, ostevogn med håndlavede franske oste samt vores franske konditordessert i 2 serveringer, finder I altid på menuen
 • Dag 2 og 3: Godmorgen fra kokken - Kokken serverer en overdådig morgenmad privat i jeres suite. 3 forskellige slags brød, ost, pålæg, marmelade, frisk frugt, pølser, bacon og æg tilberedt efter ønske. Kaffe/the og friskpresset juice
 • Gratis wi-fi på hotellet under hele opholdet

Sweetdealpris 2.598 kr.
 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. suite. Det betyder, at der skal købes et lige antal.


Opholdet kan benyttes med ankomst tirsdag, onsdag og torsdag til og med den 1. december 2024. Det er muligt at ankomme fredag og lørdag mod tillæg.


Vær opmærksom på, at opholdet ikke kan benyttes i uge 28 og 29 2024.

 

Bemærk, det er i nogle perioder muligt at ankomme om mandagen på 2-dages ophold. Forhør jer ved booking.


Vigtigt: Book venligst opholdet hurtigst muligt og senest den 1. august 2024.


Tillæg og opgraderinger

Aftales og afregnes direkte til Boutique Hotel - Mortens Kro.

 • Tillæg ved ankomst fredag eller lørdag: 1.000 kr. pr. ophold
 • Parkering: 150 kr. pr. døgn
 • Opgradering ophold 1: Opgradér til en unik Penthouse Spa suite: 600 kr. pr. nat. Normalpris: 1.000 kr. pr. nat. Penthouse Spa suiterne har udsigt over byens tårne samt privat jacuzzi enten inde eller ude
 • Opgradering ophold 2: Opgradér til en unik Penthouse Spa suite: 500 kr. pr. nat. Normalpris: 1.000 kr. pr. nat. Penthouse Spa suiterne har udsigt over byens tårne samt privat jacuzzi enten inde eller ude

 

Tilkøb

Aftales og afregnes direkte til Boutique Hotel - Mortens Kro.

 • 30 gram White Sturgeon caviar med 1 glas Möet & Chandon champagne, serveret i suiten ved ankomst: 398 kr. pr. person
 • Vinmenu til de inkluderede 4 retter: 590 kr. pr. person
 • Saftmenu til de inkluderede 4 retter: Forhør jer hos Boutique Hotel - Mortens Kro
 • Tilkøb af ekstra retter: Forhør jer hos Boutique Hotel - Mortens Kro

 

Vi anbefaler, at I allerede ved booking gør opmærksom på eventuelle ønsker om tilkøb. Bemærk, at der kan bo op til 4 personer i en suite, hvis I eksempelvis ønsker at være 2 par afsted. 

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.
Tjek ud: Senest kl. 11.00.

 

Boutique Hotel - Mortens Kro

Boutique Hotel - Mortens Kro har i 26 år været garant for kvalitet og unikke oplevelser. Boutique hotellet med deres seks suiter er, ligesom køkkenets gourmetmad, omfattet af en mangeårig drøm om at bringe stil, personlighed og service til et ekstraordinært højt niveau for den kræsne gæst. 


Under jeres ophold skal I bo i en af boutique hotellets smukke suiter, hvor I kan slappe af, inden køkkenet serverer appetizer og den 4-retters gourmetmiddag, der taler til alle sanser. Middagen kan I i høj grad selv sammensætte ud fra den anmelderroste 7-retters tasting-menu, der består af et udvalg af forskellige forretter, hovedretter, oste og desserter.


Om morgenen serveres den overdådige morgenmad privat for jer i suiten. Glæd jer til tre forskellige slags brød, et udvalg af lækkert pålæg, frisk frugt, lidt lunt i form af pølser, bacon og æg tilberedt efter jeres ønsker og friskpresset juice, kaffe og the.


Sådan skal I bo

Kroens rummelige suiter på minimum 86 m2 er placeret over selve kroen på 2. og 3. sal med adgang via elevator. Her er ingen standardværelser - kun unikt indrettede suiter med hver sin individuelle historie og unikke identitet, der er forenet i møbler og kunst. I suiten er der en Le feu biopejs, der er med til at skabe en hygge stemning, og I kan se frem til at sove i behagelige senge fra Wonderland. Alle suiter råder over forskellige aktiviteter som f.eks. privat fitness.


I Penthouse Spa suiten på minimum 86 m2 er der en privat udendørs eller en indendørs spa. Den udendørs spa er placeret på en terrasse, hvorfra I har den smukkeste udsigt over Aalborgs spir og tårne.

 

Om området

Boutique Hotel - Mortens Kro ligger helt centralt placeret i den gamle romantiske bydel i Aalborg med nabogaden Hjelmerstald, der er en af de ældste og bedst bevarede gader med små farverige huse. Fra Boutique Hotel - Mortens Kro har I gåafstand til Aalborg Waterfront med Musikkens Hus samt banegården og Aalborg Kongres & Kultur Center. I er derudover tæt på gågader, shoppingcenter og byens stormagasiner Salling og Magasin. 

 

Er I kultur- og historieinteresseret er Aalborg Historiske Museum et klart besøg værd. Her kan I i det gamle kloster blive klogere på byens fortid og udvikling helt op til i dag. Besøg også Aalborgs stolthed, Utzon Center, det arkitektoniske mesterværk, der er designet af Jørn Utzon. Her kan I fordybe jer i kunst, arkitektur og design på en helt unik måde. 

 

Anmeldelser

Boutique Hotel - Mortens Kro har vundet Årets Bo & Spis-adresse 2022. Prisen uddeles af Den Danske Spiseguide, som regnes for at være den danske pendant til den franske Guide Michelin. Tidligere vindere er bl.a. Svinkløv Badehotel, Falsled Kro, Hotel Frederiksminde og Molskroen.

 

Den Danske Spiseguide siger om Boutique Hotel - Mortens Kro: 

"Når æstetik, rummelighed og design møder gastronomi, der er i særklasse fra morgen til aften, og en atmosfære af personlig omhu for gæstens ve og vel, er Mortens Kro - Restaurant & Boutiquehotel i særklasse. Selv om det måske er mange penge, man betaler, så er det billigt i forhold til, hvad man får, lige fra den overdådige morgenmad, til den flotte frokost og aftengastronomien på meget højt niveau. Mortens Kro og Suites er en helt oplagt vinder af Årets Bo & Spis."

 

Boutique Hotel - Mortens Kro rider på en bølge af roser, da indehaver og kok Morten Nielsen også er tildelt Den Danske Spiseguides Ærespris 2022 samt hædersprisen Kokkenes Kok 2021 af Fonden Dansk Gastronomi, der uddeles til en person, som har gjort en særlig indsats for dansk gastronomi. Her kommer Morten Nielsen i fornemt selskab med blandt andre tidligere vindere Jesper Koch, Jakob Mielcke og Per Thøstesen. 

 

Fonden skriver:

"Morten ”kok” Nielsen er en legende og en institution i Nordjysk gastronomi. Han er så langt fra at være en døgnflue, som man kan være. En sand pionér, der om nogen har været med til at holde den gastronomiske fane tårnhøjt i det nordjyske gennem mere end 30 år. Morten har gennem alle årene stået for kompromisløs kvalitet, festlig stemning og som en foregangsmand indenfor fremme og brug af lokale råvarer af fineste kvalitet, længe inden det blev moderne med Nyt Nordisk Køkken. Morten har desuden skrevet en række bøger, lavet TV og gennem mange år været dybt engageret i den branche, han gennem mange år har en fornem repræsentant for."

 

Nomineringer og priser

Foruden ovenstående har Boutique Hotel - Mortens Kro modtaget flere nomineringer og priser:

 

 • Aalborgs bedst ratede hotel med 9,8 på Hotels.com/Expedia, 9,1 på Booking.com og 5,0 på Tripadvisor
 • Nomineret til Årets Bo & Spis-adresse 2021 - Den Danske Spiseguide
 • Nomineret til Best Hotel Dining Experience Award 2021 - LUXlife Magazine
 • 6 gafler af 6 mulige for 6. gang siden 2007, senest i september 2021 - Nordjyske

 

 

Mortens-Kro,-Sweetdeal-kort.jpg

Ophold på Boutique Hotel - Mortens Kro

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail