Certificeret webshop
Nem og gennemskuelig handel
Sikker betaling
Køberbeskyttelse på op til 10.000 kr.
Gavekort
Gavekort til Sweetdeal
En masse gode oplevelser venter med et gavekort til Sweetdeal – du vælger selv beløbet og gavekortet gælder i 3 år fra købsdato!

Femkamp og fadøl hos Generator

Dyst i femkamp og fejr sejren med en valgfri drikkevare. Vælg mellem fadøl, cider eller sodavand.

Femkamp og fadøl hos Generator

Dyst i femkamp og fejr sejren med en valgfri drikkevare. Vælg mellem fadøl, cider eller sodavand.

Hvis I endnu ikke har planlagt aktiviteten til årets sommerfest, skal I kigge med her. Playbar hos Generator præsenterer nemlig deres unikke koncept med femkamp og fadøl til dealpris. I kan spille 2-20 personer per booking.

 

I vil dyste i 1 time i klassiske spil som dart, bank shot shuffle, cornhole, bordfodbold og den gode gamle ’slå søm’. Holdet med flest point på tværs af de fem spil bliver femkamp-mester og løber med sejren. 

 

I behøver ikke at spille om næste runde, fordi den har Generator allerede styr på. Med i dealen får I hver 1 valgfri drikkevare. Vælg mellem 2 typer af fadøl, husets long drink, cider eller sodavand.

 

Uanset om man er en erfaren spiller eller nybegynder, kommer man til at have en underholdende aften. PlayBar imødekommer nemlig alle færdighedsniveauer og sikrer en spændende og inkluderende atmosfære for alle deltagere.

 

Du får:

  • 1 times femkamp og 1 valgfri drikkevare

Sweetdealpris 95 kr. Normalpris 145 kr. Spar 34 %

 

Om Generator - Petanque & Shuffleboard Bar

Playbar, som er en del af Petanque & Shuffleboard Bar, ligger i Generator Hostel på Adelgade i Indre København. Her finder du den fedeste legeplads for voksne i København med masser af plads til dig, dine venner, kollegaer eller familie.

 

Her kan I mixe spil med god mad og drikke til en underholdende aften, der stimulerer konkurrencegenet. Spil f.eks. shuffleboard, petanque eller femkamp og nyd en lækker middag i restauranten eller en forfriskende drink i baren.

 

Femkamp og fadøl hos Generator

Her finder du os

Sweetdeal
Gammel Kongevej 60,16
1850 Frederiksberg C

Tlf: +45 82 82 00 04
kundeservice@sweetdeal.dk
CVR nr: 40066284

Om Sweetdeal

Tilbudsmail